Şimdi Ara

Operation Flashpoint 2...(NE HAZE NE CRYSİS) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kz2 nin bariz şekilde Crysisden üsttün yönü bence animasyonlarıdır.Gerçekden süper olmuş animasyonlar.
  • beyler konuyu açalı 3 ay olmuş şimdi crysis full grafiklerle görmeseydim inanın bu konuyu açmazdım.
  • y
    quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

Kz2 nin bariz şekilde Crysisden üsttün yönü bence animasyonlarıdır.Gerçekden süper olmuş animasyonlar.

yapma yahuuu animasyonlariymis ustun yonu, uyduruk bir video'dan animasyonlari iyi yaptin bir anda . hadi goze efekler daha iyi gozukuyor desen tamam derim bir derece ama animasyonlari ?? .. .sen crysis'deki animasyonlari, oynarken pek dikkat etmemissin galiba. 3rd person goruntuye al ve bir bak bakalim adamin yururken , ziplarken , kosarken , ates ederken , vurulurken , bir yere inerken cikarken nasil tepki veriyor , nasil animasyonlari var. Simdiye kadar yapilmis en yumusak , en ayrintili , en basarali animasyonlar crysis'de var yahu.

Valla helal olsun , fan olmakta boyle birsey demekki . Birseyi kendi elinle test etmeden , direk video'yaya bakarak bir numara oluyor ha.

Baskasida cikmis exclusive oyunlari bekleyin vs. yaziyor . kimse burada sidik yaristirmiyor. Zaten ps3'de adam gibi exclusive birseyler cikana kadar farcry 2 hatta crysis2 falan cikacak. ondan sonra neyi bekleyin diyeceksiniz merak ediyorum.

• kaplama kalitesi çok yüksek konsolların ram lar yetmez o görüntüyü vermeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: _tekno_

kaplama kalitesi çok yüksek konsolların ram lar yetmez o görüntüyü vermeye

• ya pcnin yerini hiçbirkonsol tutmaz sadece rakamsal değerler fark ediyor bende xbox 360 vardı 3 kırmızıdan sonra gittim ps3 aldım mennunum fakat pcdeki cesitlilik ve donanımsal destek yazılım vs hangi konsolda var bir soyleyin bakalım oyun cesitlilği istemedğin kadar hiçbir zamn konsollar pc'le yarısamaz...

ornek xbox 360 cıkalı 2 sene olmustur sanırım benim pc grafikte 5 basıyor su an yani pc bozması kaldı xbox360

ps3 derseniz 2008 ortalarında görücez gercek gücünü ama o zamana kadr pc gene devrim yapıcak ...

ps3 konsolların arasında en iyisi ....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Killzone 2'nin grafikleri soluk, paslı, puslu... Crysis'i geçmek ne hattine be!

Oyun gece geçiyor da ondan! Hey Allahım ne günlere kaldık!!!

Ayrıca Killzone 2 tüm oyunlara havada karada suda uzayda TAKIYOR!

8800' leri aldığınızdan yediremiyorsunuz kendinize, bu belli!

Ama şunu kabul edin! PATLADINIZ!
  • quote:

Orjinalden alıntı: aerich

yapma yahuuu animasyonlariymis ustun yonu, uyduruk bir video'dan animasyonlari iyi yaptin bir anda . hadi goze efekler daha iyi gozukuyor desen tamam derim bir derece ama animasyonlari ?? .. .sen crysis'deki animasyonlari, oynarken pek dikkat etmemissin galiba. 3rd person goruntuye al ve bir bak bakalim adamin yururken , ziplarken , kosarken , ates ederken , vurulurken , bir yere inerken cikarken nasil tepki veriyor , nasil animasyonlari var. Simdiye kadar yapilmis en yumusak , en ayrintili , en basarali animasyonlar crysis'de var yahu.

Dünya basbas bağırıyor! Uncharted animasyon kralı diye sen hala Crysis de

Uncharted animasyonda hepsine takıyor!

• quote:

Orjinalden alıntı: Smola

aerich,

Arkadaş sadece düşüncesini dile getirmiş, bu kadar sert çıkışmayı gerektirecek bir durum yok diye düşünüyorum. Ayrıca arkadaşa katılıyorum, KZ2'nin animasyonları kesinlikle Crysis ile yarışabilir. Mocap çalışmasının kalitesi ve rig'lerin detaylılığı o kısa dediğiniz videodan bile anlaşılabiliyor.

Aslında sizi de anlıyorum. Milyarlar döktüğünüz PC sistemine yakın grafik kalitesi sunan oyunlar görmek canınızı sıkıyor olabilir, ama tartışmayı bilmiyorsanız ve bu tarz huzur bozucu mesajlar ile karşımıza çıkacaksanız lütfen
    />
    butonunuzu da alarak bilgisayar bölümünde vakit geçiriniz.

Selam ederim.

Pek birsey anladigini zannetmiyorum yazindan bu anlasiliyor acikcasi, o yuzden standart kompleks yazilardan ciziktirme bosu bosuna , yok anliyorum , yok milyar dokuyorsunuz zart zurt ... Ben bilgisayara para harcarim harcamam , bu bunu cikacak oyunlar icin degilde daha cok bilgisayar teknolojisinin gelisimini yakindan takip etmek hosuma gittigi icin yapiyorum arti bu dusuncem konsollar icinde gecerli. Yani pek umrumdada degil, su oyun calismis su oyun calismamis. teknoloji ilerlesin , programcilik ilerlesin , grafikler ilerlesin . Bunu goruyum bana yetiyor.

Ayricana arkadasa pek sert cikistigimi zannetmiyorum , canimin skildigida yok, bu oyun(pc,x360,ps3) kalabalikliginda kimin cani skilabilirki zaten :) zaten ortada huzur bozucu bir cvp olsa merak etme ,admin'ler coktan ucurmus olurdu o yaziyi daha sen okuyamadan.

Gelelim yapilan gereksiz karsilastirmalara ... Daha ortada video'dan baska birseyi olmayan bir ismin , var olan birseyle " bariz bir sekilde kl2 ustun " denmesi sence mantiklimiki ? ama goruyorumki zaten katilyorum demissin. Neye gore kz2'nin animasyonlarinin cok iyi oldugunu soyleyebiliyorsunuz? Acikcasi video'da oyle ortada muthis birsey oldugunu gosteren pek birsey yok ? ha grafikler guzelmi guzel gozukuyor onlara hic birsey denemez!! ama kalkip animasyonlarin kalitesydi , suydu buydu ,bir video'ya bakilarak soylenemez eger ozellikle video'yuyu kaydeden tekniksel bazda tanitim yapmiyorsa, ki KL2'de zaten oyle birsey yok. Ben sana en uyduruk oyunu oyle acilardan kaydederim , oyle bir sekilde gosteririmki birkac basit efeklerde ilave ederek dunyanin en iyi oyunlarindan biri zannedersin bundan kolay birsey yok. o yuzden geciniz video'ya bakip gereksiz karsilastirmalari . Ha oyun guzel gozukuyor denir , iyi birseyler hazirlaniyor gibi gozukuyor denir ama okadar. Daha ilersi yorumlar , heleki karsilastirmalar gereksiz ve komik olur ok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aerich -- 26 Kasım 2007; 23:01:06 >

• resımlwerın kucuk halını gordugumde yuh bu kadar ıyı yapamazlar dedım crysıs bıle zorluyorken bu hangı makına calıstırır dedım ama .. resımlerı buyutup ıyıce bı goz gezdırınce ımkansız olmadgını gordum... bu sekılde cıkma ıhtımalı cok yuksek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inadi kılap feyk

quote:

tabii oyledir oyledir.

• Bunlardan önce BIA Hell's highway var daha.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: inadi kılap feyk

quote:

tabii oyledir oyledir.

Uncharted değince geniş zaman kullanılmaz!

Öyledir değil, öyle!

Göz var nizam var. Nizami vuruş var!

• killzone 2 pre nin presi la daha.bittigi zaman gorursunuz.Ayrica oyunun animasyonlarini basit diyenler olmus.sanirim bu arkadas 2 askerin tel orguden nasil atladiklarini gormemis...
  • Crsis gibi çevre daha önemlisi yüz grafikği olan bir oyun yok.Çoğu yapımcı kolaya kaçarak plastik gibi yüzeyler grafikler yaparak ancak kendilerini kandırıyorlar.Oyunu yaptıktan sonra bir kere oynuyorlar mı acaba sonra şöyle diyorlar mı " heh oyun güzel olmuş gerçekten iyi bir iş çıkardık" sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: UFUK_ŞEN

Zaten başlık hatalı, haze ile crysis yan yana yazılmış, haze crysisin yanına yaklaşamaz.Gerçi hiçbir oyun yaklaşamaz

yani crysis bizim evde pcde oynayanlar bu ana kadar oynadıkları oyunların yanında vay bee diyorlar
    birde türkçe ohhh varmı ötesii

• quote:

Orjinalden alıntı: _tekno_

kaplama kalitesi çok yüksek konsolların ram lar yetmez o görüntüyü vermeye

ne yapmalıyız 1 gb ram taksak yetermi ? engin bilginizle bizi aydınlatın sayın elektrik mühendisi çağdaş bey ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

killzone 2 pre nin presi la daha.bittigi zaman gorursunuz.Ayrica oyunun animasyonlarini basit diyenler olmus.sanirim bu arkadas 2 askerin tel orguden nasil atladiklarini gormemis...

Aerich ve diğer PC"ciler bunu okusun ve kendilerini kandirmasinlar........
  • quote:

y
    quote:

Orjinalden alıntı: wolfgangg

Kz2 nin bariz şekilde Crysisden üsttün yönü bence animasyonlarıdır.Gerçekden süper olmuş animasyonlar.

Valla helal olsun , fan olmakta boyle birsey demekki . Birseyi kendi elinle test etmeden , direk video'yaya bakarak bir numara oluyor ha.

Baskasida cikmis exclusive oyunlari bekleyin vs. yaziyor . kimse burada sidik yaristirmiyor. Zaten ps3'de adam gibi exclusive birseyler cikana kadar farcry 2 hatta crysis2 falan cikacak. ondan sonra neyi bekleyin diyeceksiniz merak ediyorum.

Benim söylediklerimle fanlığın ne alakası var hemde ps3 üm yokken.Kendini bu kadar yırtmana gerek yok ps3 ne halt olduğu belli zaten yırtınma boşuna benden tavsiye.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Smola

aerich,

Arkadaş sadece düşüncesini dile getirmiş, bu kadar sert çıkışmayı gerektirecek bir durum yok diye düşünüyorum. Ayrıca arkadaşa katılıyorum, KZ2'nin animasyonları kesinlikle Crysis ile yarışabilir. Mocap çalışmasının kalitesi ve rig'lerin detaylılığı o kısa dediğiniz videodan bile anlaşılabiliyor.

Aslında sizi de anlıyorum. Milyarlar döktüğünüz PC sistemine yakın grafik kalitesi sunan oyunlar görmek canınızı sıkıyor olabilir, ama tartışmayı bilmiyorsanız ve bu tarz huzur bozucu mesajlar ile karşımıza çıkacaksanız lütfen
    />
    butonunuzu da alarak bilgisayar bölümünde vakit geçiriniz.

Selam ederim.

Pek birsey anladigini zannetmiyorum yazindan bu anlasiliyor acikcasi, o yuzden standart kompleks yazilardan ciziktirme bosu bosuna , yok anliyorum , yok milyar dokuyorsunuz zart zurt ... Ben bilgisayara para harcarim harcamam , bu bunu cikacak oyunlar icin degilde daha cok bilgisayar teknolojisinin gelisimini yakindan takip etmek hosuma gittigi icin yapiyorum arti bu dusuncem konsollar icinde gecerli. Yani pek umrumdada degil, su oyun calismis su oyun calismamis. teknoloji ilerlesin , programcilik ilerlesin , grafikler ilerlesin . Bunu goruyum bana yetiyor.

Ayricana arkadasa pek sert cikistigimi zannetmiyorum , canimin skildigida yok, bu oyun(pc,x360,ps3) kalabalikliginda kimin cani skilabilirki zaten :) zaten ortada huzur bozucu bir cvp olsa merak etme ,admin'ler coktan ucurmus olurdu o yaziyi daha sen okuyamadan.

Gelelim yapilan gereksiz karsilastirmalara ... Daha ortada video'dan baska birseyi olmayan bir ismin , var olan birseyle " bariz bir sekilde kl2 ustun " denmesi sence mantiklimiki ? ama goruyorumki zaten katilyorum demissin. Neye gore kz2'nin animasyonlarinin cok iyi oldugunu soyleyebiliyorsunuz? Acikcasi video'da oyle ortada muthis birsey oldugunu gosteren pek birsey yok ? ha grafikler guzelmi guzel gozukuyor onlara hic birsey denemez!! ama kalkip animasyonlarin kalitesydi , suydu buydu ,bir video'ya bakilarak soylenemez eger ozellikle video'yuyu kaydeden tekniksel bazda tanitim yapmiyorsa, ki KL2'de zaten oyle birsey yok. Ben sana en uyduruk oyunu oyle acilardan kaydederim , oyle bir sekilde gosteririmki birkac basit efeklerde ilave ederek dunyanin en iyi oyunlarindan biri zannedersin bundan kolay birsey yok. o yuzden geciniz video'ya bakip gereksiz karsilastirmalari . Ha oyun guzel gozukuyor denir , iyi birseyler hazirlaniyor gibi gozukuyor denir ama okadar. Daha ilersi yorumlar , heleki karsilastirmalar gereksiz ve komik olur ok.

Neden vidyo izleyince grafiğin yada animasyonların daha iyi olduğu anlaşılmasın??

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.