Şimdi Ara

Operation Flashpoint 2...(NE HAZE NE CRYSİS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bundan bi 5 ay önce arkadaşın biri konu açmıştı OTLAR GÖZÜME GİRDİ die hatırlayan arkadaşlar olur mutlaka resmi görünce belki demiştim ama videodan sonra heralde bu oyun böyle gelecek diyorum

http://www.youtube.com/watch?v=0-Fh3NssRmY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eakarvardar -- 23 Ağustos 2007; 9:56:08 >

• cok guzel goruntuler var umarım bunlar oyun içidir . Birdee bu oyun hangi platformda çıkacak ps3 bölümüne yazdığına göre ps3 de çıkacak.
  • xbox360,ps3,pc
  • kısa ve güzel bir videoydu sanki bunun ılkini pc de gormustum gibi
  • Bu oyun içi mi?
  • hayır oyun içi değil ama yakın sayılır üstelik

armed assault 2 ve operation flashpoint 2 aynı zamanlarda cıkıcak hangisini alıcaz ...
  • Oyundan yeni SS'ler:

Oyun içi mi değil mi bilemeyiz fakat müthiş görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 26 Kasım 2007; 4:23:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• ne bu video nede SSler oyun içi olamaz...

sonra demezlermii madem bu kadar iyi şeyler yapılabilcekti diğerleri neden yapmadı diye.??

not: umarım oyun içidir..
  • Eğer o ss ler oyun içiyse, şuana kadarki en sağlam grafikli oyun diyebiliriz heralde..
  • ne haze , ne Crysis demek bu kadar kolaymı arkadaşım :)))) Crysis şu nda piyasada ve oynarken ağzımız yerlere vuruyor, gerek atmosfer gerek grafik gerek oynanış açısından. Şimdi daha sdece bi iki SS ve videodan ibaret bir oyun için bu kadar çabuk karar vermek yanlış biraz Crysisi Tokatlamak çok zor. ama grafikler böyle gelirse Aşar yani olayı bu oyun. Tabi güzel birde oyun mekaniği olursa tamamdır
  • Bu görüntüler oyun içi bile olsa genede crysis den iyi değil.
  • çok güzel görünüyor
  • Görüntüler ve video oyun içi değil. Tam sürümü grafik olarak iyi olacaktır ama Crysis ile başa çıkamayacaktır.
  • Zaten başlık hatalı, haze ile crysis yan yana yazılmış, haze crysisin yanına yaklaşamaz.Gerçi hiçbir oyun yaklaşamaz
  • Otlar gözüme girdi konusunu açan etoo idi....ve Cod 4 için açmıştı....O zamanki SS ile hemen hemen aynı geldi oyun.....Full detay Crysis açamazsak cod 4 de kafa kafaya olabilir crysis ile..öyle abartı bişey yok...Ama dx10 ve full de neredeyse gerçek görüntüler...(İşin garibi çok savunuyorlar en iyi oyun diye ama en iyi ekran kartı olan arkadaşlar 3-5 fps de SS alıp hemen detayları düşürüyor....)Flashpoint böyle gelir neden gelmesin....4 pcx destekli anakart bile çıkartırlar oyun firmaları ve donanımcılar ortaklaşa.....4 tane 8800 gts(gtx herneyse) sli yaparak 5-10 fps ye sevinir bu millet...

Ben jilet mach3 çıktığında (bi firma daha vardı kapışıyodu gilette ile)yuh artık dedim bu yarış nedir...makarasına 5 bıçaklı çıkar 1-2 sene içinde derdim....

Şimdi 5 bıçaklı jilet reklamı çıktığında hala gülerim....Tüketim çılgınlığı....

4 kartlı sli lar yakın...

Bu arada flashpoint çıktığında en iyi grafikli oyundu... zamanının ötesindeydi grafikleri..(ABD simulasyon olarak kullanıyodu falan filan...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 26 Kasım 2007; 10:37:45 >

• vışş..
    Operation Flashpoint çıkalı yıllar oldu çıkarsınlar artık şu 2'yi bekle bekle...
    Beklediğimize değecek umarız :)
  • Crysis beklendiği kadar çok kastırmıyor diye duydum ama ben yanılıyormuyum? iyi bi işlemci ve 8800 Ekran kartı ile gayet akıcı ve yüksek detayda oynanıyor diye biliyorum... ben Dx9 da 1600x1050 medium da oynuyorum, bu hali ile bile grafikler aşmış durumda... çöz. düşürüp ayar açmayı hiç denemedim ama bi açim de deniyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

ne haze , ne Crysis demek bu kadar kolaymı arkadaşım :)))) Crysis şu nda piyasada ve oynarken ağzımız yerlere vuruyor, gerek atmosfer gerek grafik gerek oynanış açısından. Şimdi daha sdece bi iki SS ve videodan ibaret bir oyun için bu kadar çabuk karar vermek yanlış biraz Crysisi Tokatlamak çok zor. ama grafikler böyle gelirse Aşar yani olayı bu oyun. Tabi güzel birde oyun mekaniği olursa tamamdır

Serhan killzone 2 yi hatırlatırım...Killzone 2 o kadar...

• Bunlar konsept resim. Oyunun nasıl olacağını gösteren resimlerdir büyük bir ihtimal. Yada oyun 5 yıl sonra çıkacağı için grafik böyle olabilir.
  • Bu yazıyı yazarke Tabiki aklıma en yakın rakip olarak KZ2 geldi ama dostum yani Crysis i oynadıktan sonra, biraz tedirgin oldum acaba KZ2 geçemeyebilirmi bun yani aşmış bişey bu diye düşündüm... ama en yakın rakip KZ2 Tabiki.... Gerisi hikaye. hiçbi konsolun böyle güzel bişeyi yok.. Taa ki KZ2 çıkana kadar..

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

ne haze , ne Crysis demek bu kadar kolaymı arkadaşım :)))) Crysis şu nda piyasada ve oynarken ağzımız yerlere vuruyor, gerek atmosfer gerek grafik gerek oynanış açısından. Şimdi daha sdece bi iki SS ve videodan ibaret bir oyun için bu kadar çabuk karar vermek yanlış biraz Crysisi Tokatlamak çok zor. ama grafikler böyle gelirse Aşar yani olayı bu oyun. Tabi güzel birde oyun mekaniği olursa tamamdır

Serhan killzone 2 yi hatırlatırım...Killzone 2 o kadar...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.