Teğmen
19 Mayıs 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 38 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Çakar: "Aziz Yıldırım’ı Hitler’e benzetiyorum"

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe başkanına diktatör benzetmesi yaparken şike soruşturmasının bir komplo olduğuna inanmadığını söyledi.

Futbol yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Taraf gazetesine verdiği röportajda Fenerbahçelileri kızdıracak açıklamalar yaptı.

Kulüpler Birliği adına İlhan Cavcav’ın hiçbir takımın düşmemesi yönündeki açıklaması hakkındaki fikri sorulan Çakar, "Bu birlik, bu ülkedeki en omurgasız birliktir. Menfaatleri için beş dakikada adam satarlar. Yıldırım’a üzüldüklerini de düşünmüyorum. Tek amaçları Fener düşmesin, paralar gelmeye devam etsin," dedi.

Aziz Yıldırım’ı ben Hitler’e benzettiğini ifade eden Çakar, "Ne demişti Hitler: ‘Almanlar, ari ve üst bir ırktır. Almanya her şeyin üstündedir.’ Bunun karşılığında Aziz Yıldırım, ‘Fenerbahçe Cumhuriyeti’ lafıyla herkesi ötekileştirirken, ‘1’e karşı 17’, ‘Biz bize yeteriz’ gibi sloganlar kullandı. İkisi de muhaliflerini yok eden tam bir diktatör. Yavaş yavaş yayıldılar ikisi de. Biri Edirne’yi geçmeyi hedefledi, öteki Rusya’ya dayandı," şeklinde konuştu.

Şike operasyonunun Fenerbahçe'ye yönelik bir komplo olduğuna inanmadığını belirten Çakar, "25 milyonluk Fenerbahçe’yi karşısına almak neden istesin birileri? Eğer iddia ettikleri gibi birileri kurgu yapıyorsa. IMF Başkanı’na yapıldığı gibi bir yol izlersiniz, mesela 13 yaşında bir kız çocuğu ‘Aziz Amca bana taciz ediyor’ dedirtilirdi, böylelikle hem Aziz Bey sokağa çıkamayacak duruma gelir hem de Fenerbahçeliler karşıya alınmazdı. Bu operasyonda kurgu olduğuna hiç inanmıyorum," ifadelerini kullandı.
Şikenin Milli Takım seviyesinde de yaşandığını ifade eden Çakar, Moldovya'ya resmi kanallarla para gönderildiğini bildiğini söyledi.

Trabzonspor'da Sadri Şener'in bu işleri telefonda konuşmayacak kadar akıllı bir adam olduğuna inanan Çakar, yine de Nevzat Şakar'ın ifadesinin büyük sıkıntı doğuracağına inanıyor.
Öncelikle umarım alnımızın akıyla çıkarız bu işten ama şu da var.Eğer bir suç işlediysek bunun cezasını çekmeliyiz sonuna kadar.

Neyse konuma gelirsek:bu şike soruşturmasının ligin tescilinden sonra olması,genel seçimler ve tff seçimlerinden sonra ortaya çıkarılması tesadüf mü?

Bir de yasa 2 ay önce çıktı ama teknik takip 8 ay deniyor.Bu nasıl iş anlamadım?8 ay önce Aykut Kocaman kovuluyordu benim hatırladığım.Takım kötüydü.Ligde

gerideydik.
Üçüncüsüyle 'En İyi Film' Oscar'ına aday olan 'Toy Story' (Oyuncak Hikayesi) serisine dair müjdeyi yapımda başkarakterlerden birini seslendiren Tom Hanks verdi.

Başrollerini Julia Roberts'la birlikte paylaştığı 'Larry Crowne' adlı yeni filminin tanıtımı için BBC'ye röportaj veren Tom Hanks, 'hikaye'nin dördüncü filmle devam edeceğini duyurdu.

Seride 'Woody' adlı oyuncağı seslendiren aktör, "Proje devam edecek mi?" sorusuna "Ediyor. Zaten şu an dördüncü film yapım aşamasında" diyerek cevap verdi.

'Toy Story 3' bu yılki Oscarlarda 'En İyi Animasyon Film' ve 'En İyi Orijinal Şarkı' ödüllerini almıştı.
Çalışkan,azimli,tekniği fena değil,ayrıca afrikalı da değil(afrika kupası tehlikesi de olmaz) ve bonservisi de cazip galiba.Bilmiyorum gelebilir mi de Gs bile ilgileniyorsa gelme ihtimali vardır bence.Tam aradğımız adam Cambiasso'dur bana kalırsa.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/43002/trabzonspordan-emre-tepkisi

Trabzonspor resmi internet sitesinden, Başkan Sadri Şener'e suçlamalarda bulunan Emre Belözoğlu'na sert tepki gösterdi.

Trabzonspor Kulübü, Emre Belözoğlu'nun bir gazetede Sadri Şener'e yönelik yer alan açıklamalarını şiddetle kınadığını bildirdi.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, bir futbolcunun, kendi sınırlarını unutarak, bir başka kulübün başkanıyla polemiğe girme çabasının, o oyuncunun hangi terbiyeye sahip olduğunun en açık ifadesi olduğu ifade edilerek, "Sayın Başkanımız Sadri Şener'i değil eleştirmek, ismini dahi ağzına almak Emre Belözoğlu'nun haddine değildir. Fütursuzca bu saygısızlığı yapan bir futbolcunun, sahada hakemlere ve rakip takım oyuncularına nasıl davrandığını şimdi çok daha iyi yorumlayabiliyoruz" denildi.
Kendinde bu hakkı gören Emre'nin neden oyundan atılamadığının da ayrı bir soru işareti olduğu kaydedilen açıklamada, "Milli formanın arkasına sığınmaya çalışan birinin, aynı forma üzerindeyken defalarca sergilediği saygısızlıklar, Türk futbol camiasının hafızalarından kaybolmamıştır. Burada şaşırtıcı olan Emre'nin tavırlarından çok, böyle bir oyuncuya ay-yıldızlı formanın ve takım kaptanlığının nasıl emanet edildiğidir. İlgisiz bir konuda, sırf polemik yaratmak amacıyla suçluluk psikolojisiyle söylendiği belli olan bu sözlerin sahibi şunu çok iyi bilmelidir ki, başkanımız, Belçika-Türkiye milli maçına kimsenin davetlisi olarak değil, kendi imkanlarıyla gitmiş ve dönmüştür. Bunu sorgulamak değil Emre Belözoğlu'na, hiç kimseye düşmez" sözlerine yer verildi.
"Trabzonspor Kulübü olarak bir kez daha Emre'yi uyarıyor, camiamıza yönelik söylem ve eylemlerine son vermesini bekliyoruz" ifadelerinin yer aldığı açıklamada, "Ayrıca bu oyuncunun formasını giydiği kulübün yetkililerinin yapılan saygısızlığa karşı ne tür bir tavır sergileyeceklerini de merakla bekliyoruz. Türk futbolunda gerginliğin azalmasına ihtiyaç duyulan bir dönemde, söylemleriyle bu süreci körüklemeye devam eden Emre'nin acilen Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevkini ve hak ettiği cezayı almasını talep ediyoruz" denildi.
http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/42716/jeremy-toulalan-malagada

Bize çok yakışırdı gelmesini çok istiyordum Malaga'ya giden adam bize hayli hayli gelir(Tamam paraları var ama biz de verirdik)En azından gelme ihtimali vardı.Ön libero mevkisine ilaç olabilirdi
United bu adam için bayağı para vermiş galiba.Nasıl adam?izleyen bilen var mı.fm'de iyiydi baya.birkaç maçını izlediğimdede iyi duruyordu ama hiç alıcı gözle bakmadım.blackburn rekor paraya sattık falan demiş.bu adam hakkında bildikleriniz,fikirleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim
Lakers'a baş antrenörlük için gelmesini nasıl yorumluyorsunuz arkadaşlar?L.A Lakers açısından nasıl bir hamle olduğunu düşünüyorsunuz?Bu konudaki fikirlerinizi merak ettim
Yani bir şampiyon olduk ve resmen burnumuzdan geldi.Özellikle Trabzonspor camiası tebrik etmek yerine çamur atma,ağlama derdinde.Tebrik etmek bu kadar mı zor?Tebrik edince ölüm falan mı oluyor?Ne bu kazananı takdir etmeme,kabullenmeme?Sonuçta futbol bu bir oyun.Kazanmakta var kaybetmekte.Ortada kazanan varsa onu tebrik etmeliyiz.Ortamı germenin,birbirimizi kırmanın amacı nedir?Tebrik etsek,alkışlasak hak edene hakkını versek hiçbir gerginlik falan da olmayacak.
Trabzonsporlu taraftarlar yanlış anlamasın ama biraz yönetimin oyununa geliyor.Böyle gereksiz iddalarla,ağlayarak falan suçu üzerlerinden atmaya çalışıyorlar.Suçu başkalarına atıp sizin onlara tepki göstermemenizi istiyorlar.Biliyorlar tabi başarısızlıklarını,yaptıkları hataları.Ama gündemi değiştirip,transfer yapıp hatalarının üstünü kapatmaya çalışıyor.
Ve Trabzonspor yönetimi böyle davranarak bence çok antipati topluyor.Ülkemizin en büyük 4 büyük klübünden birinin böyle davranması çok üzücü gerçekten
Pippen'dan şok sözler
Scottie Pippen'ın, "LeBron James, Michael Jordan'dan daha büyük bir oyuncu olabilir" sözleri NBA finalleri öncesi büyük tartışma yarattı. Eski takım arkadaşları Pippen'a tepki gösterdi. Gelmiş geçmiş en büyük basketbolcu olarak nitelenen Michael Jordan ise sessizliğini koruyor.

Michael Jordan, Chicago Bulls'u 6 NBA şampiyonluğuna taşırken, en büyük yardımcısı Scottie Pippen'dı.

Bu yüzden Pippen'ın, son Chicago-Miami maçı sonrası, "Lebron James gelmiş geçmiş en büyük basketbolcu olabilir" demesi birçoklarınca şaşkınlıkla karşılandı.
Pippen, "Michael Jordan muhtemelen bugüne dek basketbol sahasına ayak basmış en büyük skorer. Ancak Lebron James'in basketbol tarihinin en büyük oyuncusu olduğunu söyleyecek kadar ileri gidebilirim. Çünkü o sadece sayı atmıyor, arkadaşlarını da oyuna dahil ediyor. Ayrıca savunmada da en az hücumda olduğu kadar etkili" ifadelerini kullandı.
Pippen'ın kariyerinde henüz şampiyonluk bulunmayan bir oyuncuyu, 6 kez finallerin en değerli oyuncusu seçilen Jordan'dan daha büyük ilan etmesi, Jordanlı kadroda 3 şampiyonluk yüzüğü kazanan Horace Grant'in tepkisini çekti.
Grant, "Pippen benim adamım. Onunla her zaman yakın olacağız. Ancak kendisine kesinlikle katılmıyorum. Pippen'ın neden böyle bir açıklama yaptığına anlam veremiyorum. Jordan 2 yıl emekli olmasaydı muhtemelen 8 kez şampiyon olurduk. O hepimizi daha iyi birer basketbolcu yaptı" diye konuştu.
Pippen eleştiriler üzerine Twitter hesabında, "Beni yanlış anlamayın. Jordan geçmişte de şimdi de en büyük oyuncu. Sadece LeBron’un bir gün onu geçebileceğini söylemeye çalışmıştım" ifadelerini kullandı.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Operatör
Türk Telekom
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 12 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 12 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.086
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 68.934 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.