Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demek ki polisler arka sokaklarda ki gibi değilmiş be şaşırdım doğrusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim bunlar, nerede otururlar, adlari sanlari var mi dostum?

Aracinin kursunlanmasini dahi gectim; evli oldugun kadina hem de senin yaninda hareket yapilmasi olayi ozetler.

Sen bi son gelismeleri falanda yaz ne oldu ne bitti falan ona gore bakalim duruma

• quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

ciddiysen 350 liraya 1 otomatik av tüfeği alıyorsun gerisi gelir

350 liralık tüfekle kuş bile vurulmaz, 1500tl ye uts15 alınabilir.

• d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFE0905A1 -- 13 Aralık 2020; 19:43:39 >
  • İzin al iş yerinden bi hafta polis karakolunda yat, evsizsim de yada havalimanına orada yat uyu. Kimse bir şey yapamaz orada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahran -- 22 Mayıs 2017; 7:24:52 >
  • Şehir nedir ? Adana mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sehirdesin??

• Türküm ama Dunyaninda dedigi gibi gecektende barbariz ve yobaziz bu bir gercek 7 ulkeye gittim hatta savstan cikmis bosnaya ve gurcistana gittim kesinlikle bizden duzgun insanlar firsatim olsa kesinlikle farkli bir ulkede yasayip yasadigimi anlarim biz turklerin barbar oldugunu yurtdisinda ozellikle avrupada bir ulkeye gidince anliyorsunuz adamlar bize bosuna barbar demiyor bunu ancak baska ulkeye gidip gorenler anlar ben dahil kanimza yobazlik insan oldurme kandirma dalavere vs var inkar edilemez

• Basina gidiceksin dostum haber olmadikca hicbir olay artik ciddiye alinmiuor bir tv kanali ile iletisime gec bak o isimleride ver neler oluyor

• Al isyerinden yillik iznini hazir havalarda isinmisken hem kumdan kurtul hem adamlardan birde o kumu diger komsular neden sikayet etmiyor?? Bizim mahalledede boyle seyler olur ancak komsular hep birlik olur
    Bu isi show tv whatsapp ihbar hatti cozer. Birde adam gelip olayi canlandirmiyor mu hasta oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemburda34 -- 22 Mayıs 2017; 8:5:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Av bıçağı, ruhsatlı tabanca ve yivli mermili otomatik av tüfeği

• Yahu bizim bu milletimiz harbi saf veya saf ayagina yatiyir. Devlet bize bakmiyiii. Guzel kardesim once sunu ogren senin verdigin savcilik ifadesi ile avukatin ki bir degil. sen bura da konu acacagina git bir avukata mevzuyu anlat islemler en hizli sekil de o zaman gerceklesir. sen kendi basina is yapmaya calisiyorsun. bura da kimse sana yardim edemez forum da polat alemdar arama cabalarindan vaz gec. ayrica o adamlarin amaci tehdit, goz korkutmadir. isteseler araba yerine sana sikarlardi zaten, panik yapma, olmadi bir 10 gun tatile cik olaylar yatisinca unutulur her sey.

• Benim arabam kursunlancak evimin etra fi satilcak

Falan filan

Bana hic inandirici gelmedi ara 155 i arabam kursunlandi de

Al ses kaydını vadinin çaresine bak diyen hakkında ver suç duyurusu burda hikaye anlatmakla olmuyor

Ver adresi biz arayalım

Yahu hade hepsi gerçek mahallende disarida oynayan hicmi çoluk çocuk yok bunların ailesi olur silah sesini duyan polisi arar

Samimiyetsizlik diz boyu

• Kardeşim eğer dediğin doğruysa lanet olsun böyle sisteme. Eşkiyalar iş yapıyor bu sistemde. Ne kadar barzo tip varsa inşaat sektöründe (herkesi kastetmiyorum tabi ki). Zamanında paralar hep bunlara aktı...

.

Allah yardımcın olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasir3

Adaleti arama mercii ekşisözlük olmuş ise vay halimize.

Sokakta kaybedecek hiçbir şeyi olmayan birçok başı boş varken vay halimize.

Ufacık deren püften sebeplerle insan hayatına kast ediliyor ise ve hayatımız çok basit değersiz ve pamuk ipliğine bağlı ise vay ki ne vay halimize .

Bakın arkadaşlar başınıza bu tür bir vakıa gelir ise şayet, karakol ile uğraşmayın. Direk savcılığa yazın. Karakol hasır altı ediyor birçok şeyi. Uğraşmıyor. Yok efendim kovan yokmuş birşey çıkmazmış. Sanki başımıza ceza prof ü kesildiler . Eşinizin tanıklığı yine yeter . Savcılıktan sonrası takipsizlik mi olur yoksa devam eder de size koruma mı verirler bilemem. Ancak koruma alabilmeniz zor. Araç kurşunlama ölüm ile tehdit anlamına gelir ve artık şikayet ettikten sonra şikayetini geri alsan Bile kamu davası devam eder. İşin teori kısmı bundan ibaret. Tavsiye olarak ne desem boş bilemiyorum . Uğraşmayın desem kendimle ve adalet duygumla çelişirim. Ancak Türkiye gerçekleri göz önüne alınca uğraşıp sonucunu düşününce insan hayatı ile kıyaslanamaz. Umarım karşılaşmazsınız bir daha.

Bu kadar iyi anlatılamazdı herhalde.

• Inşallah en kısa sürede cezalandırılırlar şaka gibi olay yaşamışsınız.

• Çok boktan bir durum rahmetli dedem 'oglum biri küfür etse sırtını dönüp hemen oradan gideceksin beladan anca böyle uzak kalırsın ' derdi. Doğru dermiş

• o kisiyle telefonla vs arayin kusura bakmayin gerginlik icin de cunku bunlar mahkeme filan olsa daha cok sinirlenirler uyariyim

• adamlarin yanina gidip durumu uzatmamalari icin konus tabi bunu yaparkende ses kayidi yap elinde hic degilse delil olur eger yine tehtit ederlerse

arkadasin dedigi gibi haber kanallarina durumu ilet yardimci olurlar devlet ustune durmuyor de illa civisi cikmis ulkede polis zorlada olsa birsey yapar

onun haricinde evden uzaklasabilirsin kirada isen yer degistir degilsen tatile cik oturdugun yeri kiraya verebilirsin 1 sene sende baska yerde otur gerci is yerini biliyorlar duruma gore patronla konusabilirsin

zor is ya her sene af cikan ulkeden ne bekliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkingonDream -- 22 Mayıs 2017; 9:21:57 >
  • kopser123 K kullanıcısına yanıt
    Malesef. Anlamiyorlar. Sehir ulke efsanleri hala devam ediyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.