Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.601
Cevap
43
Favori
273.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Hocam savcılıkta işiniz hallolmazsa ankara emniyet müdürlüğüne gidin, karakol ile kalmasın bu iş. Organize, Narkotik, Terörle mücadele ne varsa deneyin gidin illa ki sağduyulu bir amir çıkacaktır, çoluğum çocuğum var vs. konuşun. Dinleyecek anlayacak biri çıkana kadar deneyin
  • lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Hocam size bıçakla saldirdisalar sizinde o oranti da müdahalede bulunmanız lazım örneğin ben size yumruk attım çekip beni vurursaniz meşru müdafaa olmaz ama söyle bir durum var adamlar aracınızı kursunlamis siz ifade vermissiniz diyelim bu adamlar tekrar geldi ve size bıçakla saldırdilar sizin karşıdaki çoğunluğa zaten bıçakla cevap verme gibi bir durumunuz olamaz o zaman silahla ayaklarına sıkarsıniz bu durumda ceza alacaginizi düşünmem ama adamlar size direk silah doğrulttu diyelim zaten burda ölüm tehtidı alıyorum diye konu bile acmissiniz yukarda verdiğim örnek gibi siz şahısları vurursaniz kasten adam öldürmeye girmez meşru müdafaa olur fakat ben hukukçu değilim bir avukatı arayip bilgi almanız en mantıklısi ben sadece okuduklarimi buraya yazıyorum size faydası olsun diye herhangi bir avukatı arayip bilgi alın daha sonra 1 hafta içinde silah kullanma eğitimi alabilirsiniz boyle tiplere bunların dilinden konusacaksaniz .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herakles_Kratos kullanıcısına yanıt
    Anladım çok teşekkür ederim
  • lordumsen L kullanıcısına yanıt
    meşru müdafaa sınırlarını korku ve telaşla aşarak adam öldürmenin suç olmadığı şeklinde daha önce yargıtayın emsal kararı var, yani öldürmek için kafasına veya göğsüne sıksanız bile dediğiniz gibi öyle 4-5 kişi üzerinize gelip sizi bir yerde sıkıştırmışlarsa eğer birşey olmuyor

    tabii olayın bir başka boyutu daha var, bu işlere giren ipsiz sapsız tiplerin genelde ailesi de böyle oluyor malum, farzedin birini vurdunuz öldü o an diğerleri kaçtı, mahkeme de serbest bıraktı eve gönderdi, sonrası ne olacak? bitecek mi yoksa daha da mı alevlenecek, orasını da düşünmek lazım

    taşınma şansınız varsa önce kendinizi ailenizi bir güvene alın, mesela mahatma gandhi tarafında israil büyükelçiliğinin yakınına gelin, yiyorsa orda kurşunlasınlar mossadın elemanlar otomatik silahlarla geziyor elçiliğin sokağında, hiç affetmezler




  • Umarım csbdir, eğer değilse büyük geçmiş olsun.


    Bu size saldıranlar hakkında bilgi edinebildiniz mi kim oldukları ile ilgili? Tahminimce hem inşaat-müteahhitlik işi ile uğraşmaları hem de böyle ellerini kollarını sallayarak aracınıza hasar vermeleri, devlette kollarının olduğunu gösteriyor. Olayı yargıya taşımanız en iyi çözüm yollarından birisi ama bu kadar delilin olmasına rağmen polisin dahi olayla ilgili bir inceleme yapmaması ve bir önceki cümlede belirttiğim neden, buradan alacağınız sonucun belki de başınıza bir musibet geldikten sonra tecelli edeceğinin göstergesi olabilir.


    Birçok arkadaş yazmış eşinizi ve çocuğunuzu başka bir yere gönderin veya taşının diye, ama kimse sizin ve ailenizin hangi şartlar altinda yaşadığını bilmiyor. Çocuğunuzun okulu var, belki eşiniz bir işte çalışıyor, tabiki sevdiklerinizin canı herşeyden çok daha değerli ama var olan düzeninizi değiştirmek sizin için zor olabilir. Yinede durumun ciddiyeti sizi aşırı bir şekilde rahatsız ediyorsa bunu uygulamakta fayda var.


    Kesinlikle bireysel silahlanmaya kalkismanizi da önermem. Bu bir nevi kan davası gibi bir şeye dönüşür ve karşınızdaki kişilere karşı kendinizi ve ailenizi cidden tek başınıza bu şekilde koruyabilir misiniz?


    Temennim bu denli küçük bir nedenden, vahim sonuçların çıkmaması. Fakat karşı tarafın verdiği gözdağı ciddi boyutta. Keşke olay gerçekleştiği sırada haklı dahi olsanız bile geri adım atsaydiniz. Bırakın küfür etseydiler, yan bakmadan dahi insanların birbirlerini öldürdüğü bu ülkede, inanın cevap verip onurunuzun incinmesini engellemek belki de alabileceğiniz zararların en kötüsüne sebep olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Decoluce -- 22 Mayıs 2017; 4:18:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Polisin bu umursamaz durumu hükümetin muhteşem fetö desteği dolayısıyla oldu. Şuan fetö temizlenmeden menzilci polisler gelmeye başladı ve bu umursamaz durum değişmeyecek malesef. Namaz kılan insanlardan bu ülkeye bir türlü hayır geldiğini hiç görmedim ve dünya gözüyle göremeyeceğim sanırım. Adamlar namazımın saati geçmesin derdinde bir tek. İş konusuna gelince kaçacak delik arıyolar, aldıkları maaşın haram olduğunu söyleyince ağızlarından salyalar akarak havlıyolar bir tek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana seni korumayan sorumsuz, bilinçsiz polislerin bilgilerini ulaştırır mısın? Yaka kartı, isim soyisim rica etsem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Decoluce D kullanıcısına yanıt
    Aranızda yeniyim. En azından üye olarak. CSB yi yeni öğrendim. Kimsenin aklıyla oynayacak bir durumda değilim. Yarın zaten videolu olarak kanıtlı suncam sizlere. İçiniz rahat olsun
    İşte en büyük pişmanlığım şahıslara cevap vermemdi. Gereksizdi. Ki küfrettiği sırada zaten olaydan uzaklaşmak için aracıma binmekteydim o anda artıslık yapma lan! daha sonrasında lanet söz geldi. Bende araçtan geri inip bir adım atıp terbiyesizlik yapmıcaksın türü ağır olmayacak bir hakarette bulundum. O anda zaten olayın devamı.

    Silahlanmama evet eşimde karşı. Zaten olayların gelişmesi ve öldürülme konusunun güçlenmesi lazımmıs. Zaten silah olsada olmasada %50 şans bu durumda.Silah almazsam en azından müdefa yapım derken muebbet yememle sonuçlanmaz..
    Bilgi edindim hatta ilk olayda mütahitiylede irtibata geçtim. Benimle uğraşanlar toprak sahibi. Gerçi mutahıtte telefonda bana bu iş uzamasın şikayetcı olma canlar yanmasın dedi. İlerde ne olacak bir bilgim yok.

    Şuan normalleşmeye başladım. Hatta arabam için forumda konu bile açtım. Sanırım normale dönmem şart en azından psikolojik.




  • İsimlerini bilmiyorum fakat yarın savcılıkta suç duyrusunda bulunup o arkadaşlarla ilgilide daha sonrasına karakola gidip sizin için adlarını alabilirim. Etlik karakolunda ifade alan 3 masadan ortancısı olan şahıs ve aksamları girişte "senin sorunun neee anlat" diyen şahıs. Hatta beni evime bırakın diye ısrar ettiğimde o şahıslardan birisi yarın refarandum var intaar edene bile bakamadık iş cıkarma başımıza dedi.(Bu arada 155i aradıgım ogun kayıtlı o karakolda. Ve evime 1 tane bile ekip gelmedi bende 3 saat boyunca evimi gorecek bir yerde bekledim. Çunku geliyoruz dendi her seferinde bende mecbur bekledim. ) Bugun ise olay güzeldi. Arabam kurşunlandı dedim 5 dk da geldiler.
  • Bu ülkede kimse seni korumaz ölmek istemiyorsan ÖLDÜRECEKSİN.



    Büzüğün yemezse ailen ölür , cesaretin varsa o itler ölür.

    Dalga geçmiyorum git el bombası taramalı silah al mekanlarını tara. Çelik yelekte al

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taparcasına T kullanıcısına yanıt
    Mesajimi tekrar oku anlamaya calis. 1.maddede adamlara bulasma, 2.maddede sikayet et diyorum. Belediyeye sikayet edince adam senin kim oldugunu nerden bilsin. Mahallede 100 lerce insan varken.



    Klavyeden sallamaya gelmez dostum bu isler adamin arabasi kursunlanmis neyin kafasini yasiyorsun da emanet tasiyan bu adamlara korkak diyorsun. Hele ki colul cocuk sahibi biriysen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordumsen

    Üstadım can güvenliğim olmadığı için silah aldım. (Ruhsatlı) Ve bana silah yerine bıçakla saldırdılar veya farklı bir kesici aletle ozaman silah kullanmam normal mi?

    İkinci sorum şahıslar saldırıya geçti ama ellerinde ne var ne yok göremiyorum kendimi silahla savunmam normal mi?

    Karşınızdaki kişi bıçak çekerse silahınızı doğrultup uzaklaşmasını aksi takdirde ateş edeceğinizi 3 defa ikrar edin ve bunu çevredeki insanların duymasını sağlayın olası bir saldırı durumunda silahı dik yahut düz bir açı ile değil bu şekilde yaparsanız kasten öldürmeye yönelik bir nefsi müdafaa yaparsınız bu nedenle yaralamaya yönelik ateş etmeniz gerekiyor yani bacaklarını hedef alarak kaba tabir ile. Eğer fırsatınız varsa olay başladığında polisi arayın fırsatınız yoksa olay yerinden heyecanın etkisiyle uzaklaşmak yerine yaralanan kişiye/kişilerin durumuna göre polis ve ambulans çağırın. Çevrede insanlar varsa ortamı kontrol altında tutmaya çalışın ve insanlara sizin haklı olduğunuzu, yoksa sizin yaralanacağınızı söyleyin çünkü olaya şahit olan herkes görgü tanığıdır ve karar bu insanların ifadeleri ile değişebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    Hayvan gibi yaşamaktansa (Hayvanlara hakaret sayılmasın. Yani yırtıcı anlamda) Ölmek daha iyidir. Bu çözüm olmamalı üstadım.

    Ek: Saat 4 ve hala ayaktayım uyumadan savcılığa gideceğim.
  • Decoluce D kullanıcısına yanıt
    Ne umarım csb değildiri. İnşallah csb dir. Komik olmaz ama bu şeyler ciddi olmazsa daha mutlu olurum abi bu ne adam ne hallere düşmüş.



    Konu sahibine cevabım bence git ankara emniyete. Bi kağıt al ben terörist değilim yaz ki seni vurmasınlar. Kafana daya silahı çıldır orda. İllaki birisi derdin ne bilader der bir de medyaya yansıdı mı çözülür

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordumsen L kullanıcısına yanıt
    Allah yardımcın olsun. Ülke ne halde yazıklar olsun. Emin ol bu olaylar bi Almanya da ya da Bi avrupa ülkesinde olsa adamın anasını bellerler.



    Çok demokratik ülkemizin polisleri ve savcıları...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş hapisten çıkan insanlar tekrar hapse girmek istemez. Adam öldürmek çocuk oyuncağı değil.

    Sadece seni korkutmak için yapmış olabilirler. Ama sen yinede bir silah al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi hocam en kısa sürede olabilirse taşıma tuhsatlı,olmazsada olana kadar bir tabanca alıyosun.Sonra çoluk çocuk annenin yanına.Güzel bi plan hazırlıyosun.Bu herifler sana ilk saldırdığında bunların beynini kurşunla dolduruyosun ve nefsi müdafaa filan max 2 yıl yersin ki ölmekten veya Allah korusun aileni kaybetmekten çok daha iyidir.Ama iyi avukat,sağlam deliller(sana saldırdıklarını videoya alabilirsen vb vb) çok az ceza alırsın,paraya çevirebilirsin heralde.Bunu neden diyorum.Biri benim arabamı kurşunlasın ve öldürmeye çalışsın ben de ondan kaçıcam he.Kendini savunmak hakkın.Saldırılara hazır olman gerek.Böyle durumlarda taşıma ruhsatı alabiliyosun hemen al derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimar SaNAN kullanıcısına yanıt
    İşte keşke korkutmak için arabamı cizselerdi ya da 3 4 kişi çullansalardı. Araç kurşunlamak insanın canını sıkıyor.
  • Eğer polis kendi kendini koru diyorsa silah al kendine. Bişey olursa nefsi müdafaadan yırtarsın.

    Keşke polisle konuşurken ses kaydı yapsaydın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla çok sinirlendim kardeş, burada olsa, adamların yerine gizliden girip demir sopalarla öldürelim derdim de, meşru müdafaa sayılmaz herhalde o? Böyle adamlar ölmeli bence direk. Kurşun falan sıkmışlar size.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.