Binbaşı
28 Temmuz 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 101 (Bu ay: 1)
358619 Gün Cezalı
356759 gün 17 s. 24 dk. kaldı
Gönderileri
motor 1.6 ecotec opel motoru, üstte külbütör kapağı ile blok arasındaki aralıktan yağ kaçağı var toz da toplamış baya.Başta önemsemedim pek motor terlemesidir felan dedim geçtim.Sonra da aracın yağ soğutucusunun arkasından biryerden yağ atmaya başladı sökmeden tam göremem nereden attığını ama contası mı yandı yağ soğutucusu mu patladı tam bilmiyorum. aracı çalıştırdıktan hemen sonra değil de araç ısındıktan sonra yağ atmaya başlıyor oradan.Soğutma sıvısına yağ vs. karışma durumu yok şuan.Tahmini olarak nekadara patlar bunlar ?
Arıza kaydı bıraktım gelip baktılar tesisatınız da veri kaybı oluyor tesisatınızın değişmesi lazım dediler tamam dedik gittiler sonra, kabloları değiştirdim sonra modem arayüzüne baktım hattaki güç kaybı ortadan kalktı ama yine de hızım yükselmedi adil kullanım kotasını aşmadığım halde hızım hala 3 megabit felan en fazla 4 felan görüyorum ama üzerine çıkmıyo asla bu neden olabilir ?

modem arayüzündeki değerler şöyle:

Bağlantı Durumu Bağlı
Bağlantı Tipi DSL
Hat Modu ADSL2+
Gelen Giden
DSL Hızı(Kb/s): 8191 795
Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 24188 1332
SNR Sınırı (dB): 27.4 24.0
Hat Zayıflaması(dB): 5.0 5.5
Güç (dB): 0.0 10.1
2 aydır akn yüzünden 3 megabite düşen hızım yükselmiyor kaç kere modemi resetledim ama tık yok hala aynı 3 de değil hatta 2 megabit veriyor onuda.Normalde bu ay 8 megabite yükselmesi lazımdı ama yine yükselmedi bu nasıl bi sıkıntıdır ya otomatik olması gerekmiyor mu bu işin ?
Bir kaç senedir bu durum canımı sıkıyor, çoğu kişi " ben askere gitmeyeceğim bilmem nekadar tecil ettirdim hahahaha " , " zorunlu askerlik kaldırılmalı vicdani retçiyim bedelli gelmeli " , " askere gidip ne yapacağım çöp toplamak tuvalet temizlemekten başka ? " , " vasıfsızlar askere gidiyor " vs. gibi cümleler kullanırken ne zaman türk silahlı kuvvetleri bir operasyon başlatsa 180 derece dönüyorlar bu sefer atıp tutmaya başlıyorlar " aslanlarım vurmadan gelmeyin " , " leşlerini serin " ," yürüyün aslansınız kaplansınız ", " bir gece ansızın 82 afrin 83 menbiç " vs. demeye başlıyorlar.Lan yalandan okadar gaz verene kadar git de kendin savaş, savaşı oynadığı bilgisayar oyunu felan sanıyor herhalde.Hayatında eline silah almamış adam gelip ahkam kesiyor bir anda savaş ve strateji uzmanı kesiliyor.Sorsan bi kaç ay evvel askerlikten nefret ediyorum derdi ama.Şimdi nereden çıktı bu mevzu diyorsanız, forumdan çıktı bu mevzu.Ne zaman foruma girsem yok şöyle yok böyle kötü diye askerliği kötüleyen ergenler, operasyon başladıktan sonra bordo klavyeli olmuşlar resmen.Yazdıkları her cümleye gıcık oluyorum, hepsi faso fiso.Çoluk çorbalık bilmiş bilmiş konuşmuyor mu sinirleniyorum işte ozaman.Afrin de görev yapmışız bir sene gelmişiz biz bukadar konuşmuyoruz size ne oluyor diyoruz, yine aynı ergen oradan alıntı yapıp "boş konuşma" diyor.Ah bi karşımda olsa bi elime geçirsem ümüğünü sıkıcam haberi yok işte.İnternet ortamı değil mi, kim kime sallarsa.
hiç bi fikrim yok
öyle neslin ben
bir yanda yokluk var bir yanım hasret
yaralı gönlümde koptu kıyamet
durdurun dünyayı başım dönüyor
https://open.spotify.com/track/1MjPj0wCwCLkJhJ1soHxEq

dikenli yollarda yaya kalanlar
sevginin sonunda aldatılanlar hep ağlayanlar
elleri koynunda dertli analar
durdurun dünyayı başım dönüyorrr
bakarsın kesilir sanaa gelen bu sesimmm
şunu bil ki vefasız ismindir son nefesimm
sen acı çekerken sanma ki ben mutluydum
senden gelen dertlere biterken başlıyordummm

her gecenin sabahında başımmmm yine döner dönerrr
getirmiyor seni bana kısa kalıyor gecelerrrr gecelerrr
bir ben miyim diye ahhh baktım ki etrafımaaaaa
hepsi doğuştan dertli

benim gibi sevenler
sevip sevilmeyenler
benim gibi sevenler
sevp acı çekenler

https://open.spotify.com/track/18CeCR7biKfmnjIz9fp4hY
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.487
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 119.830 (Bu ay: 836)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.080 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.