Hell Express

Hell Express , 1-4 oyunculu bir PvE izometrik çıkarma nişancı oyunudur ve yaşam ile ölüm arasında gidip gelen bir dünyada heyecan dolu dövüşler, yüksek riskli hazine avları ve stratejik kaynak yönetimini bir araya getirir.
Limbo'ya teslimat gönderen silahlı bir teslimat şirketi olan Hell Express'in bir üyesi olarak, her biri benzersiz yeteneklere ve kişisel amaçlara sahip çeşitli karakterler arasından seçim yapacaksınız. Limbo'nun tehlikeli derinliklerine dalın, tehlikeli teslimatları tamamlayın ve donanımınızı ve araçlarınızı geliştirmek için hazineleri toplayın. Ancak dikkat edin: her karar hayatta kalmak ile yıkım arasındaki fark anlamına gelebilir.
- Yüksek riskli izometrik çıkarma atıcısı: Yoğun çatışmalar, dengeli taktiksel baskınlar, kaynak kumarları ve hayatta kalma baskısı altında hassas çıkarma zamanlaması.
EXPRESS 'E DESTEK ARKADAŞLAR
corsair Type 5 molex kablosu
selamlar arkadaşlar acaba elinde fazladan corsair Type 5 molex kablosu olan var
malesef harici bulamadım internette ve lazım 1 adet
Bu firmadan uzak durun Egptyair
9 aralık İstanbul'dan -Kahire'ye aktarmalı olarak Kahire'den -Tokyo'ya ucuş gerçekleştirdim fakat Tokyo'ya geldiginde ben ve birkaç kişinin bagajının olmadıgını gördük Raporlar tutuldu firmanın her adresine mail attım 6 gün oldu ne düzgün bir cevap var ne bir haber otomatik cevap verip duruyorlar maddi ve manevi olarak zarardayım malesef bu firmadan uzak durun
silinsin
konu çözüldü
Bu braketi nerden bulanilirim
Asus aura yazılımı gigabyte anakart
|
gigabyte anakart cmos yardım
milleti enayi yerine koyan ttnet
|
yardım ?? Onyko skc 301 center tamiri
günümüz gençliğindeki yalan aşk
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.008
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 395)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.405 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme 
Yanıt Yok
0