Yarbay
11 Ağustos 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
39 üye
Görüntülenme
Toplam: 212 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Redmi note 8pro kullanıyorum artık değiştirme vaktim geldi. Yurt dışı 12t pro 8/256 alacağım yada yurt ici iPhone 11 128 GB sizce hangisini almalıyım? Android telefon kullandım hep bir sorunum sıkıntım olmadı Xiaomiden de memnunum kamera konusu hariç , değişiklik olup iphone mi almaliyim ?

Ufak rakamlarla en iyi yatırım sizde nedir ? Uzun vadeli 10 sene 20 sene belki çocuklarımıza kalacak şekilde 2 aydır filan temettü hisselerine bakıyorum bu ay almaya başladım tek hisseden yürüyorum. Fakat ne kadar mantıklı bilmiyorum. Yoksa döviz mi , altın mi almalıyım her ay fiyatına bakmadan düşük yüksek ne olursa olsun maaşla yatar yatmaz alacağım

Sanal marketten iş teklifini geldi , araba ile paket dağıtmaya asgari veriyormuş sanırım. Migrosun çalışma şartları nedir çalışmış olan çalışmaya devam eden var mı ?

Silinsin

Silinsin

Silinsin

Silinsin

Yakın zamanda askere gideceğim sağlık açısından sorunlarım var bunlar çok sıkıntı olur mu öncelikle uyumakta güçlük çekiyorum aşırı derecede inleme ve horlama yaşıyorum.

+Burun etim var horlama inleme nefes almama gibi sıkıntılarım var

+Hemoroid var

+ 2 sene önce çapraz bağlarımda zedelenme olmuştu ama düzelmedi uzun süre ayakta duramıyorum uyuşma oluyor ve eğilme kalkma da zorluk çekiyorum

+ Bir sormak istediğim konu telefon acemilikten sonra içeriye telefon sokma

Dün gece yolda kaldım aracım 128 binde 2- 3 ay önce aldım çekiciyle ustaya çektirdik sabah bakmış zincir kopmuş tam sokmemis sibop vs dağıldiysa iş ağır olur diyor ortalama ne maliyeti tutar ? Araçta hiç zincir sesi garip çalışma vs yoktu bir anda patladi

Davidoff mavi içerdim beyaz filtre normal paket bunun ismi filan mı değişti ne diye arayıp bulacağız malbora edge midemi bulandırmaya başladı icilmiyor artık yıllar önce davidoff içerdim bulamıyorum  

Hakkında
Forum İmzası:
Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5
Forum İkinci El İmzası:
Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter.
Xiaomi Mi5
Hakkımda:
Geçen dünyaya indik, adamın biri bir şey uzattı. Bi çektik baba,kafa jupiter. Xiaomi Mi5 Citroën C5
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Otomobil
Citroen
Mobil cihaz
Xiaomi
Operatör
Türk Telekom
ISS
Superonline
Takım
Beşiktaş
Ses Sistemi
Logitech
İşlemci
AMD
Anakart
Asus
Sabit Disk
SanDisk
Ekran Kartı
Saphirre
Modem
Airties
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17.921
İkinci El Bölümü Mesajları: 74
Konularının görüntülenme sayısı: 423.687 (Bu ay: 3.766)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.076 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.