Binbaşı
10 Şubat 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
25 üye
Görüntülenme
Toplam: 220 (Bu ay: 5)
Gönderileri
Son kararı bu sistemde kıldım, 1650s, ryzen51600. Sizce uygun mudur ?

Alayım mı? Cuma günü olacak incehesap indirimlerinde bana uygun parçaların indirime gireceğini pek sanmıyorum. Bundan uygununu da bulamadım pek piyasada.
Herkese merhabalar ,

Ryzen 5 1600 lü mü , i3 9100f li sistem mi ?

Öncelikle üstte atmış oldugum sistem vatanın sitesinden , içerisindeki hdd yi maalesef değiştirip ssd yapamıyorum.
Fakat bunun vermiş olduğu kasa daha kaliteli gibi geldi ve 600W lık bir PSU mevcut.

Fiyatı : 3534 TL

linki :https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i3-9100f-gigabyte-rx570-gaming-h310m-h-2-0-toshiba-1tb-disk-kingston-8gb.html

------------------------------------

Ryzen 5 1600 lü mü , i3 9100f li sistem mi ?

Bu atmış olduğum sistemde ise SSD mevcut olması güzel , onu 120 ye indirip yine fiyatı 3500 seviyesine çekebilirim , fakat vermiş olduğu kasa ve içerisinde bulunan 450 W lık PSU bana yetersiz geldi ve maalesef ki fiyatı arttırıp başka bir kasa seçme olanağımız yok.

fiyati : 3720 TL

linki : Kendim işlemciyi vs . değiştirdiğim için atmak pek mantıklı gelmedi ama yine de belki bakmak isteyenler olabilir ,https://www.gamegaraj.com/pollux-3ad/

Bütçemi 4000 TL seviyesine çıkarmak istemiyorum , oynadığım oyunları ikiside çok rahat bir şekilde karşılar gibi düşünüyorum ( youtube dan izledigim fps testleri yuzunden bu karara vardım) , cs fortnite gta5 codww2 ve lol oynamayı planlıyorum.

Lütfen ikisinin Anakartlarını , işlemcilerini ve PSU larını karşılaştırır mısınız ? ,siz olsanız hangisini alırdınız ?

Hepínize iyi forumlar ve şimdiden teşekkürler .

edit : resim düzenlemesi
edit 2 : ikinci sisteme fiyat bilgisi eklendi.
Format USB sinden formatı attım , daha sonrasında PC açılmayip hata verdi , sabahtan beri onlarca hata ile uğraşıyorum , CMD den notepad açıp , yeni dosya aç dan ; system32 girip drivers lari sildim sinirden. En son bu hatayı verdi.
Win10 yüklü USB yi takıp biostan önceliği USB ye vermeme rağmen , aynı ekran açılıyor. Format dahi atamıyorsam ne yapmam gerek ?
Edit : foto eklendi Format atamıyorum yardım , win10
İyi günler , bütçeyi bu kadara zorlayabiliyorum. Elimde monitör olduğu için sadece kasa toplayacağım.

Oynadığım sadece lol var , fakat arkadaşlarla cs ve fortnite' da giriyorum. Bunları ( en azından lol ve cs) akıcı oynatacak bilgisayar istiyorum. Yanında bir de twitchden yayın açmak istiyorum , fakat bu sizce mümkün müdür değil midir ?
İyi forumlar.
USB den format atacağım, Windowsum C ye kurulu , D de ise önemli dosayalar var . Sadece C bicimlendirip atsam ise yarar mı ? D deki dosyalar kurtulur mu ? PC açılmıyor her şeyi denedim . Tek sorum budur.
Arkadaşlar yazın çalıştım biriktirdim , 1 ay sonra işten çıkınca yaklaşık elimde 10000 tl olucak . Bununla yatırım yapmak mı daha mantıklı ? Yoksa avrupada interrail gibi bir hayalim var.

Yatırımdan da hem korkuyorum hem de üşeniyorum . Yatırım, katlama tarzı işlere girersem muhtemelen detaylı araştırma sonrası altcoin/bitcoin olayın girerim . Halihazırda temel bilgi mevcut zaten .
Hayrına verebilecek kullanmayan var mı ? Ya da hilesini nerden bulabilirim . Yaptığım tüm hilelerde herkes geri çekiyo takibi.

Hesap airdroplar için kullanılacaktır . Tayyip Sevdalıları hesabına bile kabulum.
Bu durumun kısa bir süre içinde sonlanacağını düşünüyorum . Dünya daki yöneticilere , bilim adamlarına , şirket sahiplerine , komutanlara vs bakınca kadınların hiç bir zaman üstünlüğü ele alamayacağı apaçık ortadadır(Şu anki ön plana çıkışları kısa sürecektir).
Ben şahsen erkeklerin de çok ön plana geçmesi taraftarı değilim , gönül ister ki eşit olsun , ama son zamanlarda kadın çok az daha ön planda olduğu halde rezaletleri görüyoruz.

Sizce kaç yıl içinde artık erkeklerde kadınlarla eşit olucak ?

Ben maksimum 10 diyorum. on birinci yıla yine erkek ön plana geçer ve bizlere yapılan tüm bu adaletsizlikler ortadan kalkar.
Güzel ve op olduğunu gördüğünüz ya da op olabilir dediğiniz pickler var mıdır ?

Teemo sup , Xayah top (daha oynamadım)
Kadın sesi için arıyorum. Gerçek zamanlı olsa daha iyi olur . Ya da PC ye yükleyip telle kullanabileceğim bir uygulama var mı ?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
LOL
Yorick
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.822
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 139.085 (Bu ay: 2.445)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.864 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.