Şimdi Ara

Öldürülmek üzereyim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.597
Cevap
43
Favori
275.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
158 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • savcılar kulaklarının üzerine yattıkları için diğerleri buna bağlı olarak işlerini düzgün yapmıyorlar. söyliyim; çekip vursanız bu adamları silah sıktınız diye yargılanırsınız.
    halkımız da güce taptığından, güçlünün arkasından gittiğindende bu tür meselelerde adalet tecelli etmiyor.
    böyle münhasır olaylar artarak devem edicek.
    son iki ayda transporterla 11 kişi kayboldu. medyada yer bulmadı. aklıma beyaz toroslar geldi hemen. sözün özü halk neye ehemmiyet verirse sonuçlarıda öyle olur.
    bizde adalet , özgürlük , mülk gibi kavramlar anlam ifade etmiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

Durumun vahim Ama sen korkarsan onlar dahada üstüne gelcek.Madem Polisde bisey yapmiyor o zaman kendi adaletini kendin sağla.. Benden sana tavsiyee Al silahi beline Aileni koru

Burdakilerin lafiyla kacip gitme.

O kadar kolay demi hemen kurtlar vadisi ceksin orda.
  • Adam dünden beri uyumuyor. Hakkaten iyi korkutmuslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 rekat namaz kıl bence heran herşey olabilir. Abdes siz gezme . Allah yardımcın olsun .

• Böyle boktan bir ülkemiz var işte.Türkiye yi savunanlar burada mı? Akp ye oy verenler burada mı? Hep bunlar yüzünden işte böyle bir ülke oldu.Fırsatda bulmuşken iltica başvurusu yap bence avrupa ülkelerine
  • Teslimiyetçi ol . Hepimiz öleceğiz . Olursen allah rahmet eylesin , gunahlarini affetsin

• saçma salak algılar yaratılmak için saçma sapan konular açıyorlar ve millette bunları gerçek zannediyor. böyle saçma bir konuda araç kurşunlansa bu olay kesinlikle bir habere çıkar ve polis ekipleri asla ve asla aracı kursunlanan adama yardım etmeme gibi bir şey yapmazlar tamamen boşyere açılan bir konu kardeş sen bu oalyları gerçekten yaşadıysan ben birşey bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: classlord

Adam dünden beri uyumuyor. Hakkaten iyi korkutmuslar

Araban kurşulansa evine sokmasalar tehtid etseler karının çocuğunun hayatı tehlike olsa polis bişey yapamasa korkmazmısın?

Sırf yorum yapmak için yorum yapmayın başınıza gelse kafayı yersiniz kendi kendinizi imha edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

Ruhsat tabanca al evine yaklaşanı indir acımadan

Ruhsatıda belediye dağıtıyor zaten her kapıya gelene.
  • 700tl ye otomatik 8 atar pompalı makineyi alıyorsun 100 tl verip iri magnum parçacıklı alıyorsun sonra rage moda giriyorsun triple KİLL

• Arkadaşı bu sabah vurmuşlar malesef sosyal medya hesaplarından yakınları paylaşmış.
  • Ben tedbirini al demek istedim. Bu tür ne olduğu belirsiz insanlardan herşey beklenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WienerWald

Arkadaşı bu sabah vurmuşlar malesef sosyal medya hesaplarından yakınları paylaşmış.

Kaynak ?
  • Güzel kardeşim bende dikmendeyim. Yazdığın postlardan biraz ruhsal olarakta sıkıntı da olduğunu düşünüyorum. Yuz yüze sohbet etmek istersen, konuşabiliriz. Pm atman yeterli olur

• Olayı gazeteci olan bir tanıdığıma ileteceğim, umarım bir sonuç çıkar.

Edit: Olayın CSB olup olmadığını acil olarak bildirirsen sevinirim, ciddi mecralara taşıyacağım, boş yere yalan ve asılsız ihbardan ceza alma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 22 Mayıs 2017; 11:15:34 >
  • Çelik yelek giyin ve arabanın camlarını kurşun geçirmez yapın,

Bugün lazım olmaz, yarın olur..

Maddi durum varsa bir güvenlik elemanı tutun,aileniz için.

Ayrıca, arabaya ekşın kamera takın,sürekli kayıtta olsun.

Yanınıza biber gazı ve ufak bir bıçak almayı unutmayın.

Vaktiniz varsa krav-maga (askeri dövüş eğitimi) kursuna katılın,heryerde var hemde spor olur.

Burası Türkiye..tüm bunlar zaruri ihtiyaçlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solideo -- 22 Mayıs 2017; 11:18:36 >
  • Ulan ne memleket olduk la. Herkes mafya herkes atarlı kimseye birşey söyleyemiyorsun allah sonumuzu hayretsin dışarı çıkıyoruz hergun bugünde ölmedik diye şükür ediyoruz eve gelince..
  • nedense inanmıyorum yani tamam Türkiye o kadar iyi değil anlıyorumda ama bu olay yani suriyede yaşamıyoruz ki abi sonuçta ,
    bu kadar mı vahim bir ülke burası
  • Mafya biri vardı Onur soyadını hatırlayamadım. Mekana almıyor diye korumayı bacağından silahla vurdu bütün kanallarda yayınlandı savcılıkça serbest kaldı.

Kız arkadaşını 1 hafta orman evine kaçırıp işkence yaptı savcılıkça serbest kaldı.

Bir sürü haraç kesme adam yaralama olayına karıştı savcılıkça serbest kaldı.

Basına yansımayan suclarını tahmin etmek icin hayal gücünüzü kullanın. Ve bu adamın ilk suçu da değil bunlar çocukluğu cezaevinde geçmiş.

Uzun lafın kısası bu ülkede insan hayatının değeri yok. Kendi önleminizi kendiniz alın.
  • inşallah gerçek değildir yazdığınız, olayın csb olmasını umut ediyorum hala. yoksa ülke olarak vay halimize.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.