Bildirim
NEDEN ZF ŞANZIMAN? (ZahnradFabrik)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Video Cektim gelin!!! platformu oldu forum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 9 Aralık 2018; 15:11:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İsin teknik boyutunu bilince körcahillerin abarttigi gibi bmw veyahut herhangi bir markanin aslinda mucize yaratmadiginin farkina variyorsunuz umarim her konuda insanimiz bu farkındalığa ulaşir
5.25d xdrive aracın 45.000 kmde patlayan şanzımanı 75.000 ücret çukartıldı.
X3 2.d xdrive aracım Zf6 mevcut. Kilometrem 285.000 ve 1.-2. Viteste çok az sarssa bile hala akıcı kullanım sunuyor.
gereksiz bilgilerde bugün -
Benim aracın alternatör-direksiyon pompası kasnaklarının markaları da ZF.
Niye söyledim ben de bilmiyorum -
Bu sanal alem ne kadar guzel bir sey
Belki de hic binmedin hep oradan buradan duydugunla gelip diyorsun ki aslinda ZF sanziman dandinooo cok abartiliyoooaaaaa
Biri de okuyup hakket yauvv bence de diyor.
Ne guzel guc var elinin altinda bilgili misin bilgisiz misin kimse sorgulamiyor yapistir gitsin.
Yine camur atanlar olmus.
@Zotacing guzel noktaya deginmis; bmw araclarda dsg sanziman dusunemiyorum.
Illa cift kavrama olsun diyorsaniz m3 lere bakabilirsiniz. Dsg gibi 200. km de patlamaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunlar insan yapısı arıza çıkarması kaçınılmaz. Hele bi de üretim ya da malzeme hatalı ise... Mesela bi dişlideki ufak bi sıyrık. Bu demir bişey olmaz dersin ama bilmem kaç kilo yükü taşıma işini sürekli binlerce devir hızla dönerek yapan bir aletteki ufak bi bozukluk hızla büyür gider.
bi de bu aletlerin bazı parçalarını sonradan değiştirmek her zaman daha pahalıdır. Whealer dealer da mesela porche şanzıman arızalı almışlardı değişim gerekse şanzıman aracın kendisinden pahalıya gelecekti.
Ben de şu bizim araca bi tam otomatik bulsak değişemez miyiz diye araştırdım zamanında. İ-shift yerine tam otomatik olsa nasıl olur diye. Aynı araç aynı motor ama yine de çıkma bile bulsan çok pahalıya geliyor. Üstelik başarılı işçilik olacak mı o da en büyük soru işareti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etusch -- 12 Aralık 2018; 19:32:9 > -
Ben de sadece şanzıman yapıyor sanıyordum ama emniyet kemerine kadar pek çok alanda üretimleri varmış.
Bu arada benim ingiltere üretimi civic'in kaputunu açınca sıvı hazneleri vs çoğu şeyin üstünde almanca yazılar var. Sonuçta herifler sanayici. -
Otobüs ve tırların hidrolik direksiyon pompası, retarderleri meşhurdur. -
-
Herkez inceleme videosu çekiyor
Repair videosu çeken yok piyasada
Adamlar yürüyen kısmında gerçekten aşmış. Bu arada sekiz silindir kanalı baya güzel. Özellikle eski model mercedesler, otobüsler v.s tanıtılıyor çok hoş ve bilgi verici. -
Kanalın diğer konuları da mükemmel. Firma şakşakçılığı yapan çoğu youtuber tiplerden kat kat önde. Takip etmenizi öneririm -
Kanal gercekten kaliteli ama yine camur atanlar olmus. Onlar malum ergenlerin ergen icedikli videolarini izliyor sanirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne 1 yılı??? BMW lere DSG taksan, %80 i ilk ay, geri kalanı 2. aydan itibaren pert olur.quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster -
Aynı fabrikada Dsg ve 7g-dct de üretiyorlar. Onlar patır patır patlarken 8HP dayanıklı tasarımı ile övgü topluyor. Olay firmada değil şanzıman tasarımında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 14 Aralık 2018; 11:57:37 >
En Beğenilen Yanıtlar

Video Cektim gelin!!! platformu oldu forum.
|
Benzer içerikler
- daihatsu terios 1.5
- uzun yolda araba su eksiltiyor
- hangi suv aracı almalıyım
- ticari sıfır araç muayene süresi
- debriyaj alt merkez arızası belirtileri
- bmw ix fiyat
- 2. el araba piyasası son durum 2025
- araç kamerası
- jimny 5 kapı
- byd yangwang u9 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X