Clio4 clio5 Ortak Parça kullanımı
Merhabalar dostlar son bir haftadır sık sık Clio 4 ve Clio 5 kullanıyorum bu sayede bu araçlar hakkında birçok teknik veriye inceleyerek ve kaynak tarayarak ulaştım öncelikle beni şaşırtan bazı durumlar oldu 0.9 ve 1.0 motorlar arasında düşünüldüğü gibi bir fark yok hatta hacim dışında bir fark yok gibi , birçok ortak parça kullanımı mevcut radyatörler intercooler lar motor şeması elektrik tesisatı turbo konumu turbosu vb buna keza diskler motor takozlari amortisör kuleleri ve üst amartisor takozlarida ortak en çok sasirtan ise yan camların birebir aynı olmasi bunun dışında kapi kilit mekanizmalari çerçeveler ana hatlariyla ayni koltuk kızaklari alt yapisi yine benzer bulduğum diger ortak parçaları elimden geldiğince soyliyecegim
Özetle yeni platform olarak gecsede aşırı ortak parça kullanimi mevcut bunu birçok markada görüyoruz artik eskisi gibi araba kasa değiştiğinde herşey değişmiyor ve eskisi kadar büyük farklar yok yeni kasa araç alan arkadaşlar clio ozelinde değil birçok marka için sanmasinki bir onceki modelden çok üstün araçları
Android telefonlarda Instagram kalite sorunu
Merhabalar bunun bir çözümü varmi her yolu denedim sanırım ama hala pixel pixel
|
Yeni leon geyik testi
|
|
İnfiniti Q30
|
Clio 4 & fiesta surus dinamikleri
|
|
2020 de doğan SLX deneyimlerim
|
0.9 tce motor surus karakteri
|
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.036
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 180.491 (Bu ay: 4.018)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.395 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası