Başlık biraz ironi ama başka bir açıklaması yok sanırım. 15 Gün önce araç kampanyalarından yararlanmak için araştırmalar yaparken özellikle Honda marka aracımı takasa verecek şekilde B-SUV araştırırken çeşitli markaların modellerine baktım Vw Taygo ve T-Cross (600 Bin TL liste fiyatından indirim), Skoda Kamiq, Renault Captur, Nissan Juke baktım. Vw Taygo da tüm stoklar bitmişti T-Cross kutu gibi hiç hoşuma gitmedi,Renault Captur 160 bg lik motor gitmiş 140 bg lik motor gelmiş ve gereksiz pahalı, Skoda Kamiq başlangıç donanımı bomboş, üst donanım 1850 TL, Nissan Juke da keza çok dar ve otomatik versiyonu gereksiz pahalıydı ve tesadüfen Forda baktım ve gerçekten çok şaşırdım.
FORD Puma Titanyum donanım araç, ve Ford bu aracın hiç mi doğru dürüst reklamını yapmaz, doğru dürüst tanıtmaz arkadaş? Bir kaç özelliğini yazayım:
1.0 Ecobbost 125 Bg Hybrid 210 Nm Tork, 7 İleri Islak Kavrama Getrag üretimi otomatik şanzıman
Ön Koltuk ısıtma
Direksiyon Isıtma
Ön Cam ısıtma
Uzun Far Asistanı (Araç uzun ve kısa arasında geçişi otomatik yapıyor)
Yağmur ve Far sensörü
12 inç SYNC 4 (Sesle kumandalı) Bilgi Eğlence sistemi (Kendinden navigasyonlu ayrıca)
12.8 inç Gösterge tablosu
Otomatik kararan dikiz aynası vs vs
Ama en önemlisi ve FORD un reklam bile yapmaya gerek duymadığı özelliği FORDPASS uygulaması. Telefonunuza yüklediğiniz Fordpass özelliği ile:
Aracı uzaktan çalıştırabiliyorsunuz
Uzaktan Kapıları kilitleyip açabiliyorsunuz
Farları açıp kornayı çalabiliyorsunuz (Park yerinde bulabilmek için)
Aracın Yakıtını, Konumunu, daha da önemlisi lastik basınçlarını görebiliyorsunuz (Herhangi bir şekilde işe gidecekken lastiklerin bir sürpriz yapması durumuna hazırlıklı olmak için)
Aracın servis durumunu, yağını da görebiliyorsunuz.
Ve dediğim gibi Ford bu özelliklerin reklam yapmaya değer olmadığını düşünüyor olmalı :)))
Ve benim takasa vermek istediğim Honda City 2023 Model aracı (20 Bin km de kazasız, boyasız) Vw 1170 Teklif ederken, Ford takas desteği ile 1300 Teklif etti.
Ayrıca Ford Puma nın 1839 TL Liste fiyatından indirim yaparak aracı 1700 TL ye indirdi. Üstelik ben hiç bir şey istemek aklıma bile gelmemişken, Yedek lastik, Cam Filmi ve Havuzlu paspas hediyeleriyle valla şaşırdım.
Gidip Duster (Kendim daha önce 0 Km Duster aldım) falan gibi saçma sapan arabaları almaya düşününler, Ford Pumayı incelesin diye şiddetle tavsiye ederim.
Renault-Nissan-Mitsubishi İttifakı'nın Japon temsilcisi Mitsubishi, kompakt SUV modeli ASX'in üzerindeki örtüyü kaldırdı. Önümüzdeki yıl Avrupa'da satılmaya başlanacak otomobilin tanıtılması ile birlikte, markanın meraklılarını şaşırtan gerçek de ortaya çıktı. Öyle ki, yeni ASX'in logosu hariç tüm özellikleri Renault Captur ile birebir aynı. Hatta, otomobilin Captur'dan olduğu gibi alınan dijital gösterge tablosundaki araç görselinde Renault logosunun gizlenmesine bile ihtiyaç duyulmamış durumda.
Kutuplara giden TOFAŞ
Çok ilginç doğrusu
Yeni Dacia Duster için Dodik seti yaptıran var mı???
|
|
|
|
|
|
|
| Dacia DUSTER 1.0 TCe |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.450
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 1.623)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.717 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
25 Yanıt
0