Şimdi Ara

NECATİ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçı izlerken sana ettiğim küfürleri inank i hayatımın hiç bir noktasında etmemiştim , hele o son dakikadaki şutunda saçlarınla fantezi kurdum , Defol git bu takımdan !!!!!

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • Elmander'i bile çıldırttı bu maçta.
  • Laf etmeyeyim diyorum ama tutamıyorum kendimi.Ünal Aysal bu lige bu takım yeter deyip devre arasında forvet almadı bakın şimdi bunun cezasını çekiyoruz.Adam gibi forvet olsaydı Necati'nin harcadığı pozisyonları gole çevirir üstüne kendi yetenekleriyle de atardı.
    PlayStation Network : TheMarjinal | XBOX Live : ErenAslanhan
    Donanım Tercihlerim
    Sony : Playstation Pro 500 Million Limited Edition (27552/50000) | Microsoft : XBOX One X CyberPunk 2077 Limited Edition| | DJI : Mavic Pro | Mavic Mini | Osmo Pocket | Osmo Mobile
    Apple : iPhone 11 Pro Max | iPhone XS Max | AirPods Pro | MacBook Pro 16'' TouchBar | Mac Mini | Time Capsule 2 TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ali Aydın Hakemliği Bıraktı...
    22 yıl önce açıldı
    Burak Burak!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • baros bitmiş artık

Orijinalden alıntı: berkaydj

baros bitmiş artık

baros mu tükenmiş? barosun ölüsü necatiyi öldürür.
  • Necati iyi niyetli bir oyuncu cabaliyor ama olmuyor. Adam yasini basini almis hersey biyana tank gibi kosamiyor. Son vurus desen bitik, adam atanmiyor. Necatiyi yedek diye aldilar bir ka hafta iyi gidince as yaptilar . Baros yedek kalip formsuz dustu, bu en buyuk hataydi bence. Elmander desen karsi takimi cok yoruyor cok cabaliyor ancak tam anlamiyla bir golcu denilemez. Bu takimin acilen son vuruslari cok iyi bitirici bir forvete ihtiyaci var . Sahsen burak elmander ikilisinin sahane olacagina inaniyorum. Tabi burak galatasaraya gelirse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Forvet hattimiz gercekten kotu.
    Elmander bitirici bir adam degil. Caliskan ve savasan bir adam.
    Necati GS forveti degil.

Bu forvet hatti arka arkaya 6 derbiyi asla kaldiramaz cok normal.

Orijinalden alıntı: Owl City.

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

baros bitmiş artık

baros mu tükenmiş? barosun ölüsü necatiyi öldürür.

maçta bi olumlu pozisyonu yok barosun.. necati son pozisyonda atsa golu böyle konumazdınız..
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • üçünüde yeterli bulnuyorum. atletik özellikleri olan ayağı yere sağlam basan yetenekli golcümüz YOK.

Yeter yaw. Dinlemedinizmi Fatih terimi , Senol güneşi Allah askına takımada bu kadar yükleyeceğimizde gdip ligi bu hale getirenlere yüklenin somut biseler yapın burda yazmakla birbirinizi yemekle olmuyor. O konuşmalardan sonra izlememek için yemin ettigim macları yine izlemeyeceğim ama takımıma Herturlu destek veririm arma sevgisi başka, haklı olduğumuz sürece sonuna kadar birlik ve destek diyorum ben. Böyle ligin çanağına .....

Orijinalden alıntı: fz18

üçünüde yeterli bulnuyorum. atletik özellikleri olan ayağı yere sağlam basan yetenekli golcümüz YOK.

Altına imzamı atarım.

Resmen fıtık oldum ya maçı izlerken.Birisi şut çekmeyi öğretsin şu adamlara yaa. Ayağımızda topla kaleye girmeye çalışıyoruz resmen .Barcelona'dan mı öğrendi terim bu taktiği nedir anlamıyorum ya.
  • elmander'in yerinde olsam saçından kavrar azının ortasında 2 tane tokat sallardım şerefsizim

Orijinalden alıntı: fz18

üçünüde yeterli bulnuyorum. atletik özellikleri olan ayağı yere sağlam basan yetenekli golcümüz YOK.

+1905
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.