|
Arkadaşlar selamlar, bu durumu diğer sosyal medyada paylaştım burada da paylaşmak istedim. Bugün bizzat başımdan geçen ve çok profesyonelce kurgulanmış bir dolandırıcılık girişimini, hiçbir renktaşımızın canı yanmasın ve tuzağa düşmesin diye sizlerle detaylıca paylaşmak istiyorum. Bugün 0212 292 19 05 numaralı telefondan arandım. Telefondaki kişi Galatasaray Spor Kulübü'nden aradığını söyledi. Süreç tam olarak şöyle işledi:
Görüşme biter bitmez hemen Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi numarasını(0212 305 19 05)arayarak durumu sorgulattım. Kulüpten kesin ve net olarak bu kişilerin dolandırıcı olduğu, kulübün böyle bir araması veya kampanyası olmadığı bilgisini aldım. Şans eseri soğukkanlı davranıp kart bilgimi vermedim ve dolandırılmaktan kurtuldum. Ancak özellikle yaşça büyük taraftarlarımız veya o anki heyecanla kulübe destek olmak isteyen renktaşlarımız bu tuzağa düşebilir. Lütfen çevrenizi, ailenizi uyarın. Kulüp adını kullanarak telefonla arayıp para, kart bilgisi veya sesli yanıt sistemiyle ödeme talep eden hiç kimseye güvenmeyin. Resmi bir kampanya olduğunda zaten kulübün resmi sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurusu yapılır. Herkese iyi forumlar, lütfen dikkatli olalım! ![]() ![]() |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler