Binbaşı
23 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 89 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar selam yakıt konusunda en iyi araç sizce hangisi, en önemlisi az yakması, bunlar dışında kia stonic, hyundai bayon, kona da var ama en gözüme batan 2 araç bunlar oldu, inceleme bulamadım forumda o yüzden bir sorayım dedim

İki araç da benzinli 1.2 bu arada

Ürün beni çok cezbetti açıkcası, fiyat olarak çok uygun olduğunu düşünüyorum. Ben de bugün siparişimi verdim, 8k civarına alınabilecek en iyi laptop bence.

Ekranı IPS 2k 16" - Piyasada bu fiyata bundan iyi bir ekran yok

75w batarya - Günlük kullanımda rahatlıkla 10 saat gideceğini düşünüyorum

İşlemcisi i7-1165g7 ile eşdeğer gibi bişey araştırdığım kadarıyla, 1165g7 bi tık daha iyi gibi, 3. nesil işlemci

Ekran kartı iGPU - Ekstra bir ekran kartı yok, oyun laptopu olarak alınabileceğini düşünmüyorum ama yine de genel olarak orta seviye oyunları açar sanırsam.

Tek sıkıntısı freedos olarak gelmesi

www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-5-pro-amd-ryzen-5-5600h-16gb-512gb-ssd-freedos-16-wqxga-tasinabilir-bilgisayar-82l5007jtx-p-hbcv00000qv06g

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde Kuran dersi öğretmeninin 11 öğrenciye üç yıldır fiziksel şiddet uygulamasıyla ilgili şikayetleri değerlendiren Milli Eğitim, dayak iddialarına ‘terbiye' dedi, soruşturma açılmasını engelledi. Geçtiğimiz günlerde 11 öğrencini, kendilerine üç yıldır fiziksel şiddet uygulandığını ileri sürerek, öğretmen Halil Ç.'yi şikayet etmişti.

Evrensel'de yer alan habere göre, soruşturmanın ardından Milli Eğitim'in dayağa ‘terbiye ve disiplin' dediği belgeler de ortaya çıktı. Öğretmen Halil Ç'nin öğrencileri 'terbiye etmek' için dövdüğünü belirten Milli Eğitim raporu, Bayramiç Kaymakamlığı'na gönderildi.

Raporda, "Halil Ç. adlı Kuran dersi öğretmeninin disiplini sağlamak ve öğrenci başarısını artırmak için ikaz amaçlı şiddet uyguladığı, aşırıya kaçmadığı" öne sürüldü ve soruşturma izni verilmedi.

Kaynakhttps://tr.sputniknews.com/turkiye/201706091028816455-meb-dayak-iddia-disiplin-sorusturma-asiriya-kacmayan-siddet/

Sacmaliga bak hele, ulkede duzgun calisan tek bi kurum bile yok
Beyler soru şu

'Can we use service of education as a key for to down of cost of environment? explain giving by example'

Türkçesi

'Çevre masraflarını eğitimi kullanarak kısabilir miyiz? örneklerle açıklayın'

Allah için 3-5 örnek atın aklıma hicbisey gelmiyor, 2 saattir araştırıyorum hiçbisey bulamadım
Allahım adamlar o kadar güzel açıklamışlar ki gerçekten daha iyisini yapamazlardı

Alıntılıyorum;

İsviçre'de bizimle yaşamak isteyen insanlardan da beklentilerimiz var, ve tabii ki sizlerden de İsviçre'de yaşayan sevgili Türkler.

Burada yaşayan herkes değerlerimize saygı göstermeli, yararlandığı özgürlükler için bir duruş sergilemelidir.
Herkes için eşit haklar, düşünce özgürlüğü ve kuvvetler ayrılığı.

Yukarıda saydığımız tüm özgürlükler bu yasa ile ülkenizde yok edilecektir. Bunları isteyip istememek gerçekten Türkiye'de yaşayan insanların kararına bağlıdır.
Biz İsviçreliler için kabul edilemez olan; buradaki özgürlük ve hukuk devletinden faydalanıp, bunların kendi ülkesinde kaldırılmasını istemektir. Bu kabul edilemez.

Her kim ki kendi ülkesinde diktatöryal bir yapı istiyorsa, buyursun yapsın. Ama kendi ülkesinde o diktatöryal yapıyla yaşamak şartıyla.

Yorum Sizin.
Faturada şöyle bi bölüm var ne yapmam gerek?

TAHSİLATINA ARACILIK EDİLEN ÖDEMELER TOPLAMI 100,00

100liralık hiç bişey almadım yapmadım bu nasıl fatura
benim 2 aylik faturam vardi odemedim, yarin para alip odeyecektim, neyse onceden bildirim geliyodu 3 gun icinde odemezseniz kesicez falan, bu sefer hic bisi demeden etmeden tak diye kestiler neti. boyle bi haklari var mi?
Çok açım beyler, cebımde 3lira var, bi yerde karışık tost + kutu içecek 3lira şuan

Kodu YEMEKSEPETI yazıp 6666 ya da avantaj cepte uygulamasından alabiliyosunuz, varmı yardımcı olacak
var mı bi kod göndericek beyler bana, iyi indirim var bi restoranda
Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:

yalnız yürümek zor, kolayını anlat.
Bir gün, şöförün aniden camı açabileceğini anlat...
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Türk Telekom
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Dünyadan Futbol
GS
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.458
İkinci El Bölümü Mesajları: 181
Konularının görüntülenme sayısı: 500.833 (Bu ay: 765)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 624 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.