Yüzbaşı
18 Nisan 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 104 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar herkese merhaba. Ps4 için monitör tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Bütçem 1000-1500 TL arasında. Kendim biraz göz attım ama bir ürün dikkatimi çekti. Fiyatı da diğer markalara göre uygun geldi. Bahsettiğim ürün şu :

https://www.amazon.com.tr/AOC-27B1H-LED-Monit%C3%B6r-inches/dp/B07D1L3XGL/ref=sr_1_3?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&keywords=monit%C3%B6r&qid=1589732263&sr=8-3

Siz hangi ürünü tavsiye edersiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba,

Özel okullarda veya dershanelerde öğretmenlik yapan var mı? Akıl danışmak istiyorum.

Kız arkadaşım Türkçe öğretmenliği mezunu, KPSS'den yeterli puan alamadı bu yıl. Özel sektörde çalışmayı düşünüyor. Şartlar nasıldır aydınlatma şansı olan var mı? Yaşadığı şehir Ankara. 1-2 etüt merkezi ile görüştü ama 1800 TL civarında teklif ettiler. Genel olarak durumlar böyle midir? Yazılanlar için şimdiden teşekkürler.
EDİT
Arkadaşlar merhaba, kız arkadaşım Türkçe Öğretmenliği son sınıf öğrencisi, nasip olursa bu yıl atanacak, ben ise özel sektörde çalışan bir mühendisim. Sorum ise şu: Kız arkadaşım atandıktan sonra eş durumundan benim olduğum şehire veya ilçeye tayin isteyebiliyor mu? İsteyebiliyorsa şartları nelerdir? Beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

Özellikle AKPliler iyi izlesin.
Dün Teknofest'te konuşan Erdoğan:

"Devletlerin ve milletlerin hayatında tesadüflere yer yoktur. Teknolojide ileri bir düzeye gelmek istiyorsak bunun tek yolu çalışmaktır, çalışmaktır, çalışmaktır. Her üniversitemizde mühendislik fakültemiz var, ama hala mühendis sayımız yeterli değil. Eğitimin kalitesini konuşmuyorum bile. Geldiğimiz yeri küçümsemiyoruz. Ama önümüzdeki yolun uzunluğunu da inkar etmiyoruz.

Gençlerimize sesleniyorum lütfen hayallerinizin peşinden gidin. Siz bu yola girdiğinizde yanınızda tüm imkanlarıyla devletinizi bulacaksınız. Ülkemizdeki pek çok iş adamından benzer hikayelerini dinledik, kendi hayat hikayen de benzer şekilde gelişmiştir. Eğer Tayyip Erdoğan sizin yaşlarınızdayken ilk karşılaştığı zorluk karşısında pes edip evine dönseydi bugün burada olamazdı. İnancımızda ümitsizliğe asla yer yoktur. Gücünüzü imanınızdan alan kendi enerjiniz, azminiz, hedeflerinizdir. Kendinize güvendiğinizde, mücadeleyi bırakmadığınızda önünüzde kapıların birer birer açılmaya başladığını göreceksiniz."

Öncelikle şunu belirteyim, yeni mezun bir Otomotiv mühendisiyim. Yeterli tecrübem elbette yok fakat program ve dil bilgim başlangıç açısından yeterli seviyede. Askerliğimi tamamlayalı tam 3 ay oldu ve yaklaşık 3 aydır da iş arıyorum. İnanır mısınız yaklaşık 30'a yakın iş görüşmesi yaptım ve sadece 1 tanesi olumlu geri dönüş yaptı. Bunu da sektörden dolayı kabul etmedim. Şimdi gelelim başkanın dünkü açıklamalarına. Resmen utandım! Mühendis sayımız yetersizin aksine çok çok çok fazla. Bunu görmemek için kör olmanız lazım. Her üniversitede mühendislik fakültesi kurulması başlı başına zaten rezalet, önemli olan çok olması değil kalitesidir bunu hala idrak edemedik. Ayrıca kimse yeni mezun yetiştirme derdinde de değil, herkes menfaatini düşünüyor. Devletin de bu konuda yeni mezun mühendislerine dair bir desteği yok. İş görüşmelerinden kısa kesitler de vermek isterim. " Bizimle çalışmak istiyorsanız namaz kılmayı bırakmanız gerek diyenler mevcut. Siyasi görüşünüzü öğrenebilir miyiz diyenler mevcut, başvuru yaparken size isteğiniz olan ücret skalasını sorup ve sizi görüşmeye çağırıp bu skalanın yarısını teklif edenler mevcut. Sizi görüşmeye çağırıp biz tecrübeli mühendis arıyoruz diyenler mevcut. Mevcut da mevcut. Artık yıldım, en son çaba olarak geçen hafta düzenlenen savunma sanayi fuarına gittim ama ordan da bir cacık çıkmadı, fuarda bir abimiz şöyle bi tavsiye verdi bana "AKP'den tanıdık bul aç kalmazsın." Utanç ülkesi olduk resmen. Genç bir mühendis olarak ilerde bu ülkeden kaçıp gideceğim inşAllah.
Arkadaşlar Arkas Denizcilikte çalışan var mı aranızda? Varsa benimle iletişime geçerse çok sevinirim.
Yaklaşık bir ay önce başvurular açıktı. 3 gün önce genel yetenek ve ingilizce sınavına davet edildim. Benim gibi davet edilen veya daha önce bu süreçlerden geçmiş olan birileri var mı arkadaşlar?
Arkadaşlar yabancı dizi vs birşeyler indirdim ama ps4 açmıyor, bazı mp4 leri de açmıyor. Çözümü var mı bu durumun ?
Arkadaşlar oyun ve çizim için böyle bi sistem kuracağım. Yardımcı olma şansınız var mı?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
İpod Touch 4.Nesil 8 GB
Oyun Platformu
Playstation 3
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.969
İkinci El Bölümü Mesajları: 190
Konularının görüntülenme sayısı: 178.909 (Bu ay: 889)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.477 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.