0 buzdolabı kapı sorunu
herkese merhaba. 2 gün önce sıfır aldığım vestel nfk 48001 model buzdolabını servis getirdi ve en az 5 saat sonra fişe takıp çalıştırmam gerektiğini söyledi. bugün çalıştırdığım zaman buzdolabının sürekli öttüğünü içindeki led ışıkların yanıp söndüğünü ve kapağını kapattığım zamanda ışıkların sönmediğini ve sesin kesilmediğini tespit ettim. anladığım kadarıyla kapının kapandığını algılamıyor cihaz ancak acaba başka bir ayarı mı var anlayamadığım için yazıyorum. ayrıca kapı arızalı ise ürünün sıfırı ile değişimi hakkım var mı? teşekkürler
arkadaşlar iyi akşamlar corsa d arka sağ kapı bazen kitlenmiyordu incelerken kilide oturan kapıdaki mandalı aşağı indirdim şimdi yukarı çıkmıyor tekrar dolayısıyla kapı kapanmıyor.kapıda mı arıza var diye ön kapıda da aynısını yaptım onun da mandalı yukarı çıkmıyor şimdi sağ kapılar kapanmıyor arabanın.bu mandalları nasıl eski haline getiricem teşekkürler.
Laptop ekranı sönüp parlıyor ve kendini kapatıyor
|
Bu sorunu yaşayan var mı
|
|
Sık bağlantı kopması??
|
normal kullanımda 90+ derece işlemci sıcaklığı?
|
normal kullanımda 90+ derece işlemci sıcaklığı?
|
lig ve uyruk karması yapan var mı?(GÖREV)
|
SİLİNSİN
|
|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne| |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones| PSN:ulas_ulas |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.080
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 29.049 (Bu ay: 487)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 166 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic