Şimdi Ara

LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE 49 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
24.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • darısı vx nanoya :D
  • çok iyi fiyat....
  • Mouse hakkında biraz bilhiverebilir misiniz? Mesela sanırım çift tık yok. Benim vx nanoda da yok ama soldaki ileri geri tuşundan birini çift tıka ayarlayarak hallediyorum. Bunda ortadaki o tuş dışında ekstra tuş var mı?
  • Orta Butonu Ayarlayabılırsınız. Aynı Zamanda Tekerlegi Saga ve Sola ittirerek Ilerı gerı haraketını yapabılırsınız.
    Logitech Saglamlıgında güzel bir Mouse'dır Electroworld den zamanında bu fiyata almıştım.
  • Sipariş verdim, teşekkürler fırsat haberi için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH M175 MOUSE -- 17,90 TL --
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hemen aldım birtane
    teknosa fiyat 94 lira
    vatan 100 lira

fırsat gercekten .. kargo dahil axess 12 taksitt 51.96
  • OEM, Original Equipment Manufacturer, yani "orjinal ürün üreticisi" anlamındadır. Bilgisayar ürünleri kutulu satılır. Bu ürünlere BOX (Kutulu) ürün denir. Toplu halde parça alımı yapan sistem entegratörleri, ürünleri kutulu almazlar. Çünkü kutu, hacmi artırıp sevkiyat masraflarını yükseltir ve sistem entegratörleri için bu kutular manasızdır. Dolayısı ile kutusuz halde alırlar. Genelde yanında ufak bir kitapçık ile verilir ürün. Bu ürünün kutulu versiyonunda hiçbir farkı yoktur. İşte bu kutusuz ürünlere OEM ürün adı verilir. Hiç bir şekilde kalite göstergesi değildir.
  • Ürün sıfır, ancak beyaz karton kutuda geliyor.

Mağazada gözüken şekilde ambalajlı V550'ler gibi değil.

Bütün kutu içeriğiyle birlikte geliyor, o konuda şüpheniz olmasın.
  • anlaşıldı üstat saolsın.... kutu önemli degil ... yeter ki sıfır ürün gelsin :)
  • Fyat güzel. o yanındaki ufak aparat ne işe yarıyor? Fotoğraftaki gibi kapağa vs sabitlemek için sanırım?
  • LOGITECH 910-000699 V550 KABLOSUZ NANO LAZER MOUSE

Ofislerinde, evlerinde notebooklarını odadan odaya taşıyan kullanıcılar artık mouselarını düşürmeyecekler, Logitech V550 Nano tak ve çık mouse’u üretti, Rahat ve konforlu bir kullanım sağlayan bu ürünün diğer üstün özellikleri;

V550 NANO ile kablosuz özgürlüğün tadını çıkartın,
    Dünya'da bir ilk daha 1,5 yıl ( 18 ay ) pil ömrü sayesinde pil derdine son,
    Işıklı pil seviye göstergesi, yeşil olduğunda pil dolu, kırmızı olduğunda 1 hafta içinde pil bitecek değişimini yapın mesajı,
    Tak ve Çık özelliği ile hareketli kullanıcılar icin geliştirilmiş kolay kullanım, özgürce taşınabilirlik ve konfor imkanı sağlıyor,
    Dünyanın en küçük alıcısı olan NANO sayesinde Notebooklarınıza TAK ve UNUT özelliği ekleniyor,
    NANO alıcı, kolay taşıma dışında Notebooklarınızda USB portlarının kırılma riskini ortadan kaldırıyor ve güvenli bir kullanım sağlıyor,
    Logitech'in geliştirdiği özel 2,4 GHz teknolojisi ile üretilen NANO alıcısı, 10 metre mesafeden çalışma imkanı sağlıyor,
    2,4 GHz ve şifreli kodlaması sayesinde herhengi bir takılma ve gecikme yapmadan, başka frekans ve sinyallerden etkilenmeden, aynı ortamda birçok Logitech mouse ile ve birbirinden etkilenmeden çalışıyor,
    Alıcısının mouse üzerinde taşınabiliyor,
    Alıcısı takıldıgında kendi kendisini otomatik olarak kapanıyor,
    Kullanılmadığı durumlarda aç/kapa butonu ile kapatılabiliyor,
    Sağa ve sola scroll hareketi ile tekerleğe istenilen ek gorev tanımlanabiliyor,
    Logitech'in bulduğu Hyper Fast Scrolling özelliği ile vitesli tekerlek kullanımı sağlanıyor,
    Vitesli scroll özelliği ile bir Excel sayfasında 7 saniyede 10.000 satır ilerletme imkanı oluyor,
    Bu Lazer teknolojisi sayesinde yüksek tarama frekansı ve yüksek performans elde ediliyor.

Kutu içeriği:

2 adet Tak ve Çık klipsi, 1 adet klips kutusu, 1 adet klips sokme aparatı kutu içerisindedir,
    PC icin ekstra USB uzatma kablosu vardır,
    2 adet temizlik malzemesi vardır,
    2 adet AA kalem pil kutu içinde vardır,
    PC ve MAC ile çalışır,
    Windows® XP or Windows Vista® ile çalışır.

• microsoft fare konusunda logitechden aşağı kalmaz bence
    http://www.hepsiburada.com/microsoft-wireless-mobile-mouse-4000-d5d-00004/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd14785
    Bluetrack teknolojili, yani mavi ışıklı bu fareye de bir bakın derim. Farem olmasa bunu alırdım nano yerine. Vaktinde alayım demiştim nanoyu ama 100 liraya değmiyordu.
  • kargo parası vermeyin yanına oto aksesuar alın. olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfx -- 2 Şubat 2010; 13:48:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihfx

kargo parası vermeyin yanına oto aksesuar alın. olmadı.

Yanına kargo ücretsiz bir ürün ekleyince bu diğer ürüne kargo ödenmeyeceği anlamına gelmez.
  • v320 mi parasını daha çok hak ediyor yoksa v550 mi?
    V320 31 TL v550 49 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saidakkas

microsoft fare konusunda logitechden aşağı kalmaz bence
    http://www.hepsiburada.com/microsoft-wireless-mobile-mouse-4000-d5d-00004/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd14785
    Bluetrack teknolojili, yani mavi ışıklı bu fareye de bir bakın derim. Farem olmasa bunu alırdım nano yerine. Vaktinde alayım demiştim nanoyu ama 100 liraya değmiyordu.

bende bunun beyazı var kullandığım en iyi mouselardan diyebilirim. elinize alınca kalitesini hissediyosunuz. bu mouseun bi eksi yönü var o da scrollun biraz sert basması. zamanla yumuşar diye düşünüyorum bunun dışında harika ötesi bir mouse.

• şans kutusundan şansıma mı şanssızlığıma mı desem yoksa bilemedim v320 kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır ve 1 kez pil ( içerisinde 2adet kumanda pili mevcut ) değiştirdim çok memnunum

quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

v320 mi parasını daha çok hak ediyor yoksa v550 mi?
    V320 31 TL v550 49 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

v320 mi parasını daha çok hak ediyor yoksa v550 mi?
    V320 31 TL v550 49 TL.

V320 sanırım aparat büyük bu V550 küçük aparat tak ve unut diyorlar işte
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.