Şimdi Ara

LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE 49 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
24.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepsiburada'dan sürekli alışveriş yaparım ama sizin karşılaştığınız böyle bir sorun ile şimdiye kadar hiç karşılaşmadım.

aklıma gelen tek şey, muhtemelen yanlış fiyat verdiler ve o fiyata tedarik edemiyorlar. siparişlerin iptal edilmesini bekliyor alabilirler
    08.02.2010 09:20:04 Tarihinde Mesajınıza Cevap Verilmiştir.

Ürün stoklarımıza 9.02.2010 tarihinde girecektir

Açma kapama tuşu yoktur
    HB ye attıgım mesaj doğrultusunda usttekı mesaj gonderıldı bana.
    Sızın merakınızı gıderır dıye umuyorum.Fakat bende sunu soruyorum sıze.Bu urunde acma kapama tusu varmıdır acaba?
    Cunku ben sordum ve urunde bu buton yok dendı.Bilen varsa bı solesın ya...
  • umudumu iyice yitirdim 6 gun oldu sipariş geceli... herhalde göndermeyecekler..
  • http://www.hepsiburada.com/logitech-v550-nano-cordless-laser-mouse-oem-910-001129/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd28747#tablnk

resimlere bakarsan açma kapama tuşu var görünüyor.
    farklı ürün yollarlarsa ayıp ürün olur ve iade almak zorunda kalırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torrentialrun

Hepsiburada'dan sürekli alışveriş yaparım ama sizin karşılaştığınız böyle bir sorun ile şimdiye kadar hiç karşılaşmadım.

aklıma gelen tek şey, muhtemelen yanlış fiyat verdiler ve o fiyata tedarik edemiyorlar. siparişlerin iptal edilmesini bekliyor alabilirler

daha öncede yazdım sabreden bu mouseyi muhakkak alacak hepsiburada bir şekilde olayı çözüp göndermek zorunda.

Açma-Kapama tuşu soran arkadaşlar bildiğim kadarı ile yok ama notebook kapanınca mousede kapanıyor enerji tüketimi sona eriyor yani. 18 ay pil ömrü dediğine göre olacak bir ayrıcalığı.

• Because you expect more convenience.
    * 18 months of battery life: Virtually eliminates the hassle of changing batteries.* The On/Off button saves power. Plus, the mouse automatically turns off when docked to your notebook.

benmi yanlış anlıyorum on off tuşu gücü koruyor diye o zaman var ve hepsiburadaki resimlere bakarsanız orda görürsünüz

Tedarikçiden gelen bilgi hatalıymış Logitech Türkiyeden gelen bilgi aşağıdaki gibidir

Ürünün arka kısmında On/Off tuşu mevcuttur..

Bilgilerinize sunarız

Hb den bana gelen son bılgıyı buraya yazıyorum.ıns ısınıze yarar.
    Ben almayı dusunuyrm.Galıba yarın bu urun tedarık surecıne gırıyor.
    ıns en kısa zamanda elımızde olur.Hala kımseye ulasmadı mı?
  • Bende sipariş verdim şimdi hediye aldım :) bakalım ne zaman gönderilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

şans kutusu bi aralar 39 dan satılıyordu o ara aldım şans bu ya v550 çıktı
    quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

quote:

Orijinalden alıntı: bah06

quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

teknosadan 39 tl ye kapmıştım

ne zaman satıldı 39tl ye

Evet ne zaman ve hangi şube bilgi verir misin lütfen?
    Aslında benim klavye ve mause setine ihtiyacım var, ancak çekimi kuvvetli olmalı salonda lcd de kullanmak istiyorum notebook'umu.

Bizde o şans ne gezer.
    baksana buradan bile almaya cesaret edemiyorum. ne zaman tedarik edilecek ne zaman kargolanacak. sana kocaman bir ban hb.
    Reklamlarda boy göstermeyi biliyorsunuz ama...
    İyice sogudum su siteden...

• Kargoya verilen olursa haber versin, 9 u demişler bakalım yarın ne olacak...
  • Az önce hb den gelen mail :

Bilgilendirme

Sn................,

Siparişinizdeki gecikmeden dolayı hesabınıza siparişinizdeki geciken ürünlerin puanı olan 15.630 ekstra puan eklenmiştir.

Kazandığınız puanları 10.03.2010 "den itibaren hediye çekine dönüştürebilir ve siparişlerinizde kullanabilirsiniz.

Siparişinizdeki gecikme nedeniyle tekrar özür dileriz.

Kaz yandı , alev aldı, hatta kömür oldu.Hb'de aklı sıra durumu kurtarmaya çalışıyor
  • 3 iş günlük temin süresi geçmiş olan ürününüzün bize ulaşması ile ilgili mağaza departmanımız gerekli işlemleri yapmakta olup alternatif temin edilme planlamaları da yapılmaktadır. Aciliyetiniz ilgili mağaza departmanına bildirilmiş olup önceliğiniz gözönünde bulundurulacak ve mümkün olan en kısa sürede ürün gönderiminizin yapılması yönünde çalışılacaktır.

Siparişinizdeki ürünün kısa süre içersinde tedarik edilmesini beklemekteyiz.
    Yaşanan bu gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden bir kez daha özürdileriz.

Saygılarımızla...

• quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

3 iş günlük temin süresi geçmiş olan ürününüzün bize ulaşması ile ilgili mağaza departmanımız gerekli işlemleri yapmakta olup alternatif temin edilme planlamaları da yapılmaktadır. Aciliyetiniz ilgili mağaza departmanına bildirilmiş olup önceliğiniz gözönünde bulundurulacak ve mümkün olan en kısa sürede ürün gönderiminizin yapılması yönünde çalışılacaktır.

Siparişinizdeki ürünün kısa süre içersinde tedarik edilmesini beklemekteyiz.
    Yaşanan bu gecikmeden dolayı siz değerli müşterimizden bir kez daha özürdileriz.

Saygılarımızla...

biraz önce yazdım cevap olarak aynısı geldi sanırım oto mesaja bağladılar :)

• stoklara girsin de alalım artık
  • Ben de almış bulunmaktayım bu ürünü. Fırsat haberi için teşekkürler. Bir iki hafta içerisinde almayı planladığım laptop için aldığım için acil gelmesi gibi bir sıkıntım yok. Stoklara geldiği zaman gelsin yeter
  • bana gelen mail

Mailinize geç cevap verdiğimiz ve yaşanan gecikmelerden dolayı tarafınızdan özür dileriz.

Sitemizden verdiğiniz tedarik sürecinde bulunan ürün ile ilgili size daha önce verdiğimiz tedarik tarihi ile ilgili sorun yaşanmıştır firmadan kaynaklanan sorun nedeniyle ürününüz belirtilen tarihte bize ulaşmamıştır. Ürününüz en son alınan bilgiye göre 2 iş günü içinde beklenmektedir siparişiniz tarafımıza ulaşır ulaşmaz bekletilmeden kargoya verilecektir.Bu süre içerisinde tedarik edilemeyen ya da gecikecek olan ürünlerimiz ile ilgili bilgiler, mağaza yetkililerimiz tarafından sipariş sahiplerine e-mail olarak gönderilmektedir.

Hepsiburada.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

işimiz var yahu
  • hepsiburada.com TV reklâmı verdi. Belki de bundan dolayı gönderemiyorlar O reklam ile yeni müşteri kazanacak belki ama eski müşterilerini kaybedecek.
  • pazartesi günü sipariş vermiştim 1 hafta oldu. 8 inde stoklara girecek dediler, şimdide 2 gün içinde diyolar. madem elinde yok ne diye %51 indirim yapıp satmaya çalışıyosun?
  • V320 için sıcak fırsatlar ana sayfada sağ tarafa reklam vermişler. Tedarikçiye güvenmeseler bu kadar reklam etmezler olayı. Ama ben de iptal ettim v550 siparişimi. Ürün temininde ciddi sorunlar yaşıyor anlaşılan HB.
  • 7sinde sipariş verdim ne zaman kargolayacakalr 2 gün geçti normalde çoğu yerde en geç 3 günde kargoya veriliyor ama hiç inancım kalmadı. Daha önce yaptığım alışverişimde ertesi gün kargolanmıştı ürünüm

siteden gelen mesaj ise;

Siparişlerin gönderim süreci, kredi kartı güvenlik kontrolünün tamamlanması veya havale/eft ödemenizin onaylanmasıyla başlar.

Ortalama gönderim süresi ürün gruplarına göre değişebilmektedir. Süper Hızlı Gönderi'deki ürünler 24 saat, genel olarak diğer ürünler ise ortalama 1-3 iş gününde kargoya verilebilmekte olup nadiren tedarik sürecine bağlı olarak kısa süreli gecikmeler yaşanabilir, bu durumda size e-mail ile bilgi verilir. Ayrıca bazı ürünler sipariş üzerine üretildiğinden teslim süresi daha uzun olabilir. Siparişlerde, erken gönderilebilecek ürünler için kısmi teslimat talep edebilirsiniz (kısmi gönderiler ücretsizdir).
    siparişinizde bulunan ürünün/ürünlerin tedarik süreci başlamış ve tedarikçi firmalarına bilgi verilmiştir. Siparişiniz bize ulaşır ulaşmaz adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir.

Ürününüz kargolandığında üyeliğinizde belirttiğiniz cep telefonunuza sms ve e-posta adresinize mail olarak bilgi verilecektir.

Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bah06 -- 9 Şubat 2010; 22:21:22 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.