Şimdi Ara

LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE 49 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
24.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kılıf geliyor mu acaba? bende suan nx80 var yeni aldım bu model nx80 den daha mı iyidir eger öle ise elimdekini satıp bunu alıcam =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

kılıf geliyor mu acaba? bende suan nx80 var yeni aldım bu model nx80 den daha mı iyidir eger öle ise elimdekini satıp bunu alıcam =)

yanında kılıf yok.
    nx80 kaliteli bir fare. buna göre farklı. nx80 in alıcısı micro olsa çok güzel olurdu.
    bende nx80,vx nano, vx revo,mx1100,v550 var. iyiden doğru sıralarsak;
    vx nano, vx revo, nx80, v550 ve mx1100 aynı sıralamada yer alır.

dikkatinizi çekti ise oem v550 siyah. pakette satılan gümüş rengi. arada kalite farkı olabilir buna dikkat! çift pil olunca biraz ağır, malzeme kalitesi vx nano ve vx revoda çok daha yüksektir.
  • boyut olrak nx80 mi daha buyuk acaba yoksa v550 mi yani arkasının yuksekliği olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

boyut olrak nx80 mi daha buyuk acaba yoksa v550 mi yani arkasının yuksekliği olarak

LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE 49 TL

nx80, v550, vx revo
    vx nano şuan yanımda değil. onun arkasında bayağı alçaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 2 Şubat 2010; 18:20:36 >

• başka görünüş

• başka görünüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicboyguccino -- 2 Şubat 2010; 18:24:48 >
  • Çok tesekkur ederim bilgilendirdiginiz için =)
  • Ben VX Revolution'u aldım ama gözüm v550'de kaldı.
  • çok dengesiz fiyatlar var bu sıra..Benim fare tavan yapmış..altın değerinde.290 tl verilirmi ?
    http://www.hepsiburada.com/logitech-mxair-mouse-931633-0914/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd3740
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Ben VX Revolution'u aldım ama gözüm v550'de kaldı.

micro alıcısı ve uzun pil ömrü haricinde v550 vx revo karşısında çok artısı yok
    vx revo, ele iyi oturuyor, malzeme kalitesi çok iyi, çok kaygan ayaklara sahip
    üzülecek birşey yok bence :)
  • Revo'yu sol elle iyi kullanamazsınız, v550 ve LX8 bu iş için bulunmaz nimet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 2 Şubat 2010; 18:38:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide68

çok dengesiz fiyatlar var bu sıra..Benim fare tavan yapmış..altın değerinde.290 tl verilirmi ?
    http://www.hepsiburada.com/logitech-mxair-mouse-931633-0914/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd3740

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-mx-air-mouse/productdetails.aspx?I_ID=30842

Vatan Bilgisayar'da o da indirimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRQX

Revo'yu sol elle iyi kullanamazsınız, v550 ve LX8 bu iş için bulunmaz nimet.

evet bu konuda haklısınız
  • dayanamadım ben de aldım v550yi, inca'nın ince düz olanı vardı ama bir sene oldu alışamadım bu daha iyi bir tasarımı var.
    açıklama windows 7 yazmıyor ama sorun olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

dayanamadım ben de aldım v550yi, inca'nın ince düz olanı vardı ama bir sene oldu alışamadım bu daha iyi bir tasarımı var.
    açıklama windows 7 yazmıyor ama sorun olmaz değil mi?

Sorun olmaz, ben kullanıyorum Windows 7'de.

Programını kurmaya gerek kalmadan tanıyor, ancak ek fonksiyonlar için programla birlikte daha iyi oluyor.
  • W7 olması daha iyi, kurulduğunu hissetmezsiniz bile.
  • Ben elektroworld kampanyasından almıstım elimdeki v220 yi yakınıma vererek.Açıkçası ergonomısı v220,320 ve vx serilerine göre kötü,hatta ilk biray eski mouse umu alıp almamak konusunda kararsız kaldım.Şimdi alıştım ama gözüm hala vx lerde.Çekişinde vs sorun yok,alıcısını makineden hiç çıkarmıyorum.
  • gittigidiyordan bi kaç ay önce 75 e almıştımki o bile iyi fiyattı
  • İlk kez HB'den alışveriş yaptım, sipariş için halen "tedarik sürecinde" yazıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

İlk kez HB'den alışveriş yaptım, sipariş için halen "tedarik sürecinde" yazıyor...

Bunların tedarik sürecinde yazması meşhurdur. Ben de aldım bu üründen. Daha önce stokta var yazan başka bir ürün almıştım. 3 gün sonra stoğa girme tarihi 20 gün sonraya ertelendi. Ben de iptal ettim. Aslında çok daha karmaşıktı yanındaki hediyeler falan. 2 ay sonrasında hala parasını geri alamamıştım. Bana onay falan göndermişler, bir sürü problem. Hala ne kadar ödedim ne kadar geri aldım bilmiyorum, kredi kartı ekstresini bekliyoruz.

HB den ürün alcaksanız, hızlı kargo yazsa bile 1 ay kadar beklemeyi göz önüne alın. Ürünü temin edemedik derseler kafanıza takmayacaksanız alın,
    ücretinizi de sudan sebelerle aylarca sonra geri ödenenirse canınız sıkılmayacaksa alışveriş yapın.

Ben bu alışverişimde bu şartların hepsini kabul edip bu üründen satın aldım.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.