Şimdi Ara

İNDİRİM BİTTİ...MEDİAMARKT TCL P735W 5.1 430W Subwooferlı 2 Rear Speakers Soundbar 5.739 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
2.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MEDİAMARKT TCL P735W 5.1 430W Subwooferlı 2 Rear Speakers Soundbar 5.739 TL

ÜRÜN PİYASANIN NEREDEYSE YARI FİYATINA...

EN YAKIN RAKİBİ DİĞER YERLERDE 11.500 TL

İNDİRİM BİTTİ...MEDİAMARKT TCL P735W 5.1 430W Subwooferlı 2 Rear Speakers Soundbar 5.739 TL
    İNDİRİM BİTTİ...MEDİAMARKT TCL P735W 5.1 430W Subwooferlı 2 Rear Speakers Soundbar 5.739 TLmediamarkt
    TCL P735W 5.1 430W Subwooferlı 2 Rear Speakers Soundbar Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tcl-p735w-51-430w-subwooferli-2-rear-speakers-soundbar-siyah-1234897.html

FİYAT KARŞILAŞTIRMA

https://www.akakce.com/soundbar/en-ucuz-tcl-p735w-5-1-kanal-430-w-fiyati,505692131.html

ÖZELLİKLERİ:

• Dolby Audio
    • · DTS Virtual:X
    • · 900m Süper İnce ve Şık Tasarım
    • · AI Sonic-Adaptation
    • · ARC özellikli HDMI
    • · Bluetooth 5.2
    • · Özel Ses Modları
    • · Kablosuz Subwoofer
    • · 430W Maksimum Ses Gücü
    • · Duvara Montaj Kiti dâhil

İNDİRİM BİTTİ...MEDİAMARKT TCL P735W 5.1 430W Subwooferlı 2 Rear Speakers Soundbar 5.739 TLwww.tcl.com
    TCL Soundbar P735W 5.1 channel |Hoparlör Çeşitleri| TCL Türkiye
    https://www.tcl.com/tr/tr/soundbars/p735w

İNDİRİM BİTTİ...MEDİAMARKT TCL P735W 5.1 430W Subwooferlı 2 Rear Speakers Soundbar 5.739 TLGamersArenayoutube
    TCL Soundbar P735 4K 1
    https://www.youtube.com/watch?v=mI3u4PRLoiQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 1 Aralık 2024; 14:14:50 >

• çok guzel fiyat. lg sj3 olmasa alırdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsiburadadaki puanı 3.3 küçük hoparlörlerin cızırtılı olduğunu yazmış insanlar

• eskikarateci kullanıcısına yanıt
    Girdim baktım, birinin arızalı çıkmış cızırtı yapıyor diye iade etmiş. İnsanlar değil yeni tek bir insan...

Alıp almamak arasında kaldım. Tcl in hiç bir ürününü kullanmadım. Bilemedim...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben aldım teşekkürler

• Tcl 2.1 olan da indirimdeydi 1900 TL ye aldım ama iptal edeceğim. Yorumları iyi değil

• VeterözeR kullanıcısına yanıt

doğru bakmamışsın 3 kişi cızırtı yapıyor demiş 2 kişi az ses veriyor demiş

• Yarın mağazadan teslim alacağım. Test yaparım cızırtı konusunda...ayarlarını yapamamış olabilirler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu alıp arka hoparlörleri kullanmasam ne olur ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VeterözeR kullanıcısına yanıt

Bende girdim baktım yorumların yarısı arka hoparlörlerle ilgili

• Dolby atmos desteği yok galiba. Dolby audio neyi temsil ediyor bilen varmı?

• fatsa52 kullanıcısına yanıt

Aslında hepsi Dolby firmasının ürünleri.

Dolby Audio platforma göre değişiklik göstersede farklı senaryolar için optimize edilmiş ses sunar. Örneğin film izlerken film modunu aktif etmeniz seyir keyfinizi arttırabilir. Performansı cihazın donanımına ve Dolby'nin yazılımına göre değişebilir.

Aşağıdaki kaynağı Türkçeye çevirebilirsiniz.

https://professional.dolby.com/technologies/dolby-audio/#gref

• Fiyat 11.499 TL ye çıkmıştır arkadaşlar fırsatı değerlendirenlere hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 29 Kasım 2024; 13:39:19 >
  • tornado34 kullanıcısına yanıt

Merhaba deneyebildiniz mi, benimkisi kargoya verilmiş.

• Sabah 8de sipariş verirken bi anda bitti gün boyu düşmesini bekledim ama düşmedi kaçırdık ya tüh

• sıkıntılı bir ürün

• m-99 M kullanıcısına yanıt

Bilgi verebilir misiniz ona göre açmadan iade edelim

• Marmaratic M kullanıcısına yanıt

hocam cızırtılı diye hatırlıyorum ben isterseniz ellemeden iade edin değmezbence.

• 1999 tl'lik 2.1 olanı aldım parasına göre gayet iyi hışırtı cızırtı yok ses net içinden duvar asma aparatı ve hdmi kablo çıkıyor hdmi arc ile bağladım

Video %25-30 ses açık hali f/p diyebilirim

subwoofer ve soundbar 28 wattlik 2 ayrı adaptörle çalışıyor gerçek güç 60 watt civarı diyebiliriz

subwoofer hiç bir ayar yapmadan sounbara kablosuz bağlanıyor subwoofer güç tuşuna basınca soundbarda kapanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 30 Kasım 2024; 17:37:4 >
  • Kurulumu yaptım bende, bugüne kadar izlediklerimiz ve dinlediklerimiz boşa gitmiş. Çok önceden almalıydım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.