Şimdi Ara

LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE 49 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
24.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V220 kullanıyordum uzun zamandır. tak çıkar alıcısı bozuldu. V550 yi gördüm HB de fiyat uygun geldi hem ince bir yapısı var laptop çantasında faz yer kaplamaz gibi geldi. fiyat araştırması yaptım da gümüş renkli olanın fiyatı 90 küsür lira niye bu kadar fark var bunda bi numara olmasın?
  • bir de o laptopa taktığımız aparat sonradan çıkabiliyor mu? iz zarar verecek bişey değil demi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbehcan

quote:

Orijinalden alıntı: UNDYING

İlk kez HB'den alışveriş yaptım, sipariş için halen "tedarik sürecinde" yazıyor...

Bunların tedarik sürecinde yazması meşhurdur. Ben de aldım bu üründen. Daha önce stokta var yazan başka bir ürün almıştım. 3 gün sonra stoğa girme tarihi 20 gün sonraya ertelendi. Ben de iptal ettim. Aslında çok daha karmaşıktı yanındaki hediyeler falan. 2 ay sonrasında hala parasını geri alamamıştım. Bana onay falan göndermişler, bir sürü problem. Hala ne kadar ödedim ne kadar geri aldım bilmiyorum, kredi kartı ekstresini bekliyoruz.

HB den ürün alcaksanız, hızlı kargo yazsa bile 1 ay kadar beklemeyi göz önüne alın. Ürünü temin edemedik derseler kafanıza takmayacaksanız alın,
    ücretinizi de sudan sebelerle aylarca sonra geri ödenenirse canınız sıkılmayacaksa alışveriş yapın.

Ben bu alışverişimde bu şartların hepsini kabul edip bu üründen satın aldım.

sonuna kadar haklısınız ben de bıktım kaç sefer 1 aya yakın ürünü bekledim 3 4 kez şu tarih şu tarih diye verdikleri tarihleri erteleyip durdular beklemeye tahammülünüz varsa deneyin şansınızı belki 2 3 gündede gelebilir tabi üründen ürüne değişiyor.

• Ben baya şanslıyım o zaman.Şimdiye kadar verdiğim siparişler en geç ertesi gün kargoya verildi.
    Dün gece 12'de verdiğim Fujifilm Finefix A170 siparişi.
     LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE 49 TL
  • Bende sıcak fırsatlarda gördüm ve siparişimi hemen verdim, şimdilik üç gün oldu ve halen ürün tedarik sürecinde:)
  • hala tedarik sürecinde üretici firmadan bekleniyor diyor... anlamadım gitti.. ellerinde olmadıgını belirtseler almazdık...
  • Az önce baktım "Ürünleriniz kutulanıp kargoya teslim edilmektir" yazıyor.Hemen bir mesaj attım süper hızlı gönderi bugün yollamazsanız dediğiniz yalan olur diye.Hemen cevap yazıp sonrasında 5 dakika geçmedi verdiler kargoya.Biraz sıkıştırmak gerekiyor.
    Not:Anlattığım olay V550 için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 3 Şubat 2010; 18:15:13 >
  • Size tavsiyem bu aralar HB den alışveriş yapmayın. Ben de birçok alışveriş yaptım bu siteden hiçbir sorum yaşamamştım. son 3 siparişim hep sorunluydu. Süper hızlı gönderi bile 4 gün sonra kargoya teslim edildi. hele son siparişimde 22 gün süründürdüler. İsterseniz Şikayetvar.com daki yüzlerce şikayetleri bir okuyun.

Mause konusunda ise bu markadan şaşmam. Bende de v450 Lazer nano var. Ben, pil konusunda bu kadar cimri bir mause görmedim. Alalı 4 ay oldu, beraberinde kutudan çıkan duracell piller ile kullanıyorum, ayrıca internetten bu model için yazılımı yükledim, şu anda pil seviyesi %60da ve 120 gün gösteriyor kalan süreyi.
  • Bu mouse'un tipinden tek nefret eden ben miyim?
  • guzel urun ama hepsıburada.com a guvenılınırmı onu bılmem adamlardan gecen hafta yazıcı aldım urunu full kartus olarak satıyorlar ılanda oyle yazıyor.urun eve geldı 11 kere renklı cıktı aldım kartus bıttı arkadaslar fırmaya maıl attım sallamadılar bıle maılımı cevap bıle yazmadılar
  • benimkide tedarik sürecin de..
  • sanırım sadece v550 de sorun var bende sipariş verdim hala beklemede
  • halen tedarik tedarik tedarik
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicboyguccino
    bende nx80,vx nano, vx revo,mx1100,v550 var. iyiden doğru sıralarsak;

Hocam ne yaptın fare kıtlığı olacak da stok mu yaptın
    Piyasada fare bırakmamışsın.. :)

HB mutlaka aldığı siparişi gönderir merak etmeyin.

Ben aynı indirimi VX nano için bekliyorum
    mutlaka vx nano da 50 TL altına inecek bir gün birileri ind yapacak
  • Gönderir de ne zaman
  • evet bende sıcak fırsatlarda v320 yi uygun görüp o akşamı sipariş verdim halen tedarik sürecinde diyor, muhtemelen bu yaptıkları ciddi indirime karşın önce ödemeleri toplayıp firmayla yaptıkları özel anlaşma geregince ürünleri daha sonra çekiyorlardır diye düşünüyorum. yoksa bence kolay kolay %30/40 iskontolu diye satamazlardı.

benim epey bir siparişim oldu firmadan genelde bu şekilde bir aksama daha önce hiç yaşamadım, en az 30 siparişim olmuştur şimdiye kadar.tedarik sürecinin 3/4 günü geçtigine şahit olmamıştım pc ürünü ve extra iskontolu olmasıişi degiştiriyor dedigim gibi, muhtemelen mal inmiştir araçtan yada yarın inecektir, pts kargolara düşer bence öyle 1 ay fln sürmesi şaka gibi olur, firmayı ciddi anlamda zor duruma düşürür, heleki donanımhaber den 30/40 alım yapılmışssa vay onların haline.

pts akşamı firmaya birlik olup sert bir şekilde mail trafigi düzenleyelim, burdan irtibatlı olalım derim.

• 3 yıldır düzenli olarak hepsiburada'yı kullanan, totalde nereedeyse 6bin liraya yakın alışveriş yapan bir üyesiydim.

son bir siparişimde o kadar rezillik yaptılar ki anlatsam destan olur, nihayetinde ödemesini aldıkları ürünün faturasını bile yollamadılar (2 ay oldu), ısrar ettim istedim ama artık cevapta vermiyorlar.

neyse, kendimce intikam aldım.

bir adet 3 tl, bir adet 5 tl lik iki tane hediye çekim vardı son alışverişlerden dolayı.

üyeliğimi kapatmadan evvel bunları kullanayım dedim.

bu v550 nano kampanyasını da görünce almak istedim mosue dan, başka yerde fiyatlar yüksek.

ilk siparişim;

bir tane kdv dahil 65 kuruşluk kalem + 2.4 lira kargo = 3.05 ! 3 tl lik hediye çekimi kullandım, üstüne 5 kuruş ödedim

ikinci siparişim;

2 tane 1 liralık civarında kalem
    v550 logit. mouse
    1tane kırtasiye malzemesi 2 liralık

5 liralık hediye çeki kullandım,

2 kalem ayrı kargo ile
    diğer kırtasiye ürünü ayrı kargo ile
    geldi..
    v550 de ayrı kargo ile gelecek.

böylece, hem hediye çeklerini kullandım hem faturaydı, kargoydu kendimce uğraştırdım (biliyorum akıllıca değil ama :)

mouse gelince de hesabı kapatıcam zaten.

yahu bir site nasıl faturasız satış yapar arkadaş anlamıyorum, bir de maillere telefonlara cevap vermemek yüze kapatmak falan.

bir ara burad da yazıldı, şifreleri çözülmüş uydu alıcısı satıyorlardı,

işi iyice yeraltına çekiyorlar sanırım...

• benimde tedarikte. bu hafta motor yağı ve cam suyuda almıştım. onlar hemen geldi ama fare bekliyor.

bide 4 aydır elektrikli süpürgem kayıp ne olacak bilmiyorum.
  • Bende almayı düşünüyorum ama, sizinkiler kargoya verilmeye hazırlansın ondan sonra vereyim siparişi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Bende almayı düşünüyorum ama, sizinkiler kargoya verilmeye hazırlansın ondan sonra vereyim siparişi...

Ben yukarıda da uyarı yaptım. Son siparişim Teslimata hazır yazdığı halde 20 gün kadar bekledi. Hergün düzenli mail atmaya başladım. telefon ile arıyorum, 18. sıradasınız diye beklemeye alıyorlar, 3. sıraya kadar bekledim, 30-35 dk, telefon kapandı. Tekrar sisteme baktm, çıkışa hazır yazan sipariş(Hatta faturası kesilmişti, email ile fatura bile ulaştı) Üretici firmadan bekleniyor yazıyordu. Tekrar söylüyorum, benimde 20-25 ayrı sefer siparişim olmuştu bu siteden, hiçbir problem olmamıştı, fakat son 3 sipariş hep sorunlu. Ben de hediye çekimi kullanıp bu sitenin yanına yaklaşmam uzun bir süre.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.