Yarbay
22 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme
Toplam: 217 (Bu ay: 0)
Gönderileri
merhaba forumu kurcaladım fakat bulamadım yapmak istediğim şey tam olarak 37 ekran tüplü bir tv ile internet üzerinden tv izleyebilmek uydudaki kanalları alsa yeter bunun için tv box mi almalıyım?tv nin sanırım scart girişi var.
Merhaba arkadaşlar eski konulara baktım fakat direk atatürk oto sanayide tavsiye veren yada isteyen olmamış yada istanbulun çok daha farklı bölgelerinde bir kaç tavsiye verilmiş fakat onlarda biraz eski soll 2007 corollamda sağ ön ve arka çamurlukta oluşan göçükleri minimum boyayla mümkünse lokal boyayla düzelttirmek istiyorum,görsellerle göstermeye çalıştım izmirde bir kaç usta iki çamurluğada komple boya dedi ve verdikleri fiyatlar 800 tl ve 600 tl arasında idi tokullar ise iki çamurluğa 3600 tl dedi ve direk sağ ön çamurluk için değişim dedi,değişim istemiyorum ve göçükler aslında o kadar büyük değil yakın çekimler aldatıcı olmasın komple boyasızda düzeltilebilir en azından arka kısım lokal boyayla kaybolur gibi avuç içi kadar göçüğün büyüklüğü,Sarıyer Atatürk oto sanayinde tanıdığı olan yada tavsiye verebilecek olan varmı acaba?yardımlarınız için teşekkürler.(araç itü kampüste ve şöförlükte halen kendimi acemi gördüğüm için daha uzak bir yerlere götürmeye çalışmak istemiyorum...) şimdiden Teşekkürler....

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Ps3 ve Ps4 ile kullanamak üzere mobilitesi yüksek fiyatı ütopik olmayan projeksiyon cihazı arıyorm genelde picopix vb ürünleri gördüm fakatbunlar hem çok hapalı hem Türkiyede yok acerin bir ürünü vardı fakat bir çok yerde kalmamış olan yerlerin fiyatı faiş lg pf 1000 düşündüm fakat onunda çok karanlık olmadıgı sürece başarısız oldugu yazılmış çizilmiş yardımlarınızı bekliyorum?
Yurt Dışından araba boyası getirmeyi deneyeniniz varmı arkadaşlar ? Mevzuata gore kimyasallara girip takılması lazim fakat borderlink amerikadan iste gibi sitelerle belki gelebilir ayrıca uçakla valize atıp getirebilme olasılığımız var mi?
merhaba toyota araç arıyorum arkadaşlar,2006 veya 2007 sol hatchback bakıyorum şekil ve donanım olarak ben birşey fark edemedim değişik acaba tüpe uyumlulukta felan mı fark var? bu iki model araç arasında yıldan başka ne fark var bilen bir arkadaş beni aydınlatabilirmi fiyat olarak 4 bin tl civaarı fark ediyor ikinci elde piyasası çünki bir fark yoksa 2006 alıp geçeceğim
Motorumu farklı bir motosiklet deneyimi yaşamak için satıyorum. Kozmetik hataları dışında hiç bir sıkıntısı yoktur. Km si orijinaldir. Benzini koy 500 km git tık demez. Yaza girerken gerekli tüm bakımlarını yaptırdım. Yağı, yağ filtresi, hava filtresi, fren balataları değişti. MTV yatırıldı. 2017'e kadar muayenesi tam. Üzerinde el yapımı harika bir egzoz var sesi çok iyi. (Değeri 400 TL) Eksi yönlerine gelecek olursak; motor sonbaharda park halindeyken rüzgardan devrildi. Fotoğraflara da koydum yumruk büyüklüğünde bir çökük var. Görünce kaza olmadığı, olduğu yere devrildiği anlaşılıyor zaten. Düşünce gidon da hafif eğrildi ama elle düzelttim bakınca belli oluyor. Yine düşme nedeniyle benzin göstergesi arızalandı. İlk başta da söylediğim gibi kozmetik hataların dışında sıkıntısız motordur. Yaz ayında motosikletsiz kalmak istemediğim için takasa açığım (Çin üretimi motorlar hariç). Motosikleti haftaiçi akşam 5'e kadar üniversitede, 5'den sonra ve hafta sonları Akkonakta görebilirsiniz. Gelin görün kendiniz karar verin. Merak ettiğiniz konuları mesaj ile sorabilirsiniz.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hyosung-gt250-naked-takasli-325516147/detay/
Merhaba aşağıdaki bileşenleri bir araya getireceğim ama en ucuz yollu kasa ve güç kaynağı seçimi konusunda ne yapacağım bilemedim ne kadarlık güç kaynağı yeterli olur biri fikir verebilir mi? 300 wattla kotarabilirmiyim?tavsiyeleriniz neler?

AMD FX X6 6100 Soket am3+ işlemci
Asus M5A78L-M LE/usb3 anakart
Sapphire Amd Radeon R7 240 2gb ekran kartı
Team Dark Seriess 1600 MHZ 8gb ram

litvanyada yayınlanan sing if you can isimli programı aslında bizim bir çok bölgemizde yapsak acaba ne olurdu kaç kişi katılırdı adamlar ağdalanırken şarkı düzenini bozmadan şarkı söylemeye çalışarak hayatlarını ekmeklerini kazanıyorlar hamd olsun..halimize bu günümüze ya bi tarafımızdan kıl aldırırken şarkı söylemek zorunda kalaydık...
Gençler akşama kadar bu 3 telefondan birini alacağım ama hangisini almalıyım karar veremedim arada pdf okumak içinde kullanacağımdan mütevellti 5 inch olan iki telefonda opsiyonlarım arasına girdi fiyat olaraksa 750 tlyi geçmemesi tercihimdir altarnetif önerecek arkadaşlar için...
Dh ahalisi içinde sadece benmi bu monitörü bekliyorum yokmu başka bekleyen genel incelemelerde monitör için blurlanmadan bahsedilmiş ama yinede bana en iyi monitör tahtına oturucakmıs gibi geliyor,şuan amazonda satışta fakat Türkiyede ne zaman satışa girer herhangi bir bilgi okumadım bu konuda,özellikleri aşağıdaki gibi bence göz doldurucuç

Screen Size 27"W
Aspect Ratio 16:9
Resolution (max.) 1920 x 1080
Pixel Pitch (mm) 0.311
Brightness ( typ.) 300 cd/m²
Native Contrast ( typ. ) 1000:1
DCR (Dynamic Contrast Ratio) (typ.) 12M:1
Panel Type TN
Viewing Angle (L/R;U/D) (CR>=10) 170/160
Vertical Refresh Rate 100/120/144Hz
Response Time(Tr+Tf) typ. 1ms GTG
Display Colors 16.7million
Color Gamut 72%
Audio/Video Inputs/Outputs
Input Connector D-sub + DVI-DL + HDMIx2 + DP1.2/headphone jack
Power Supply (90~264 AC) Built-in
Power Consumption (On mode) 27W
(Power saving mode) <0.5W
Dimensions & Weight
CTN Dimensions (HxWxD mm) 486 x 711 x 245
Dimensions(HxWxD mm) 548 x 642 x 273
Dimensions with Wall Mount (HxWxD mm) 485 x 642 x 269
Net Weight (kg) 7.5
Gross Weight (kg) 10.2
Special Features
Low Blue Light Yes
Motion Blur Reduction Yes
Senseye® Senseye 3
Windows® 8 Compatible Yes
AMA Yes
HDCP Yes
Color Temperature User mode
OSD Language 17 languages
VESA Wall Mounting 100 X 100mm
Swivel (left/right) 45°/45°
USB Hub Donwstreamx3; Upstreamx1
Tilt (down/up) -5°/20°
Height Adjustment (mm) 140mm
Kensington Lock Yes

Hakkında
Meslek: KİLOLARIN EFENDİSİ GÖBEK KARDEŞLİGİ
Forum İmzası:
Forum İkinci El İmzası:
Monster Turbine Creative ep 630 Audio Technica Cks 70 Senheisser px 210 Koss Portapro Logitech Free pulse Akg k 518 dj Jbl 610 Reference westone 3 jvc x30 radius hp twf11r Monster Turbine pro copper REFERANSI OLMAYANLARLA INERNET UZERI SATIŞ HARICI ALIŞ VERIŞ YAPILMAZ
Hakkımda:
Monster Turbine Creative ep 630 Audio Technica Cks 70 Senheisser px 210 Koss Portapro Logitech Free pulse Akg k 518 dj Jbl 610 Reference westone 3 jvc x30 radius hp twf11r Monster Turbine pro copper REFERANSI OLMAYANLARLA INERNET UZERI SATIŞ HARICI ALIŞ VERIŞ YAPILMAZ
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.804
İkinci El Bölümü Mesajları: 326
Konularının görüntülenme sayısı: 17.062 (Bu ay: 455)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 153 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.