Şimdi Ara

LOGITECH M175 MOUSE -- 17,90 TL --

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.552
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugun Carrefour Batıkent/Ankara mağazasında gördüm, sepette 40-50 adet kadar vardı, fiyatı uygun ihtiyacı olan değerlendirebilir. Diğer şehirlerdeki Carrefour mağazalarında da olması muhtemeldir.

Carrefour da taksit durumu nasıl bilmiyorum, eskiden aklımda kalan Çarşamba günü yaptığınız alışverişlere %5 puan gibi bir uygulaması vardı hala devam ediyorsa.

• 2 ay önce kipada 20 liraya düşmüştü keşke alaydım demiştim ama bunu affetmemek lazım
  • Akliniz varsa bu mouse'u almayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 ay once almistim orta tus keyfine gore calisiyor cok sik kullanmadigim halde.bence almayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylifeisPC

5-6 ay once almistim orta tus keyfine gore calisiyor cok sik kullanmadigim halde.bence almayin

garantisi varsa yolla logitech yenisini göndersinler yada tamir ederler en kötü
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

quote:

5-6 ay once almistim orta tus keyfine gore calisiyor cok sik kullanmadigim halde.bence almayin

Kargo ucreti vs ugrasmak istemiyorum simdilik idare ediyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

quote:

Kargo ucreti vs ugrasmak istemiyorum simdilik idare ediyoruz

benim bildiğim kargo ödemiyorsunuz diye ama siz teknik servisini arayıp bir sorun genede , yada yakınsa elden verin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnca RGB mouse 88 tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

O kadar kötü mü Eray?
    Vazgeçtim bak.

Hassasiyet sorunu var. Aynı modelden 4 tane kullandım hepsinde aynı. Sorun da denilemez aslında, öyle üretmişler çünkü

• 2 yıldır kullanıyorum sıkıntı yok 2 kere fln da pilini değiştirdim o kadar
  • Microsoft 1000 bundan çok daha iyi.

• Ben de kesinlikle tavsiye etmiyorum. 2 adet aldım ikisinde de aynı sorunları yaşadım. Fare imleci kafasına göre hareket ediyor. Orta tuş çalışmıyor.
  • Kesinlik tavsiye ediyorum. 2 senedir kullanıyorum bir kere olsun arıza vermedi. Ben 10 tl ye almıştım. Şu an olsa 2 tane daha alırdım. Unif. uyumlu yani tek alıcı 5 mouse sorunsuz çalışıyor. Aynı zamanlarda Dark Performance Logt. almıştım. O arızaya gitti bu bi kere sorun çıkarmadı.
  • M180 almayın pil dayandıramazsınız yoksa.
  • Dün bu mouseu almıştım daha özelikli diye kötüyse geri gönderip logitech alırız artık. Eski mouseum logitech m305 di alıcısı bozuldu gayet memnundum.

http://www.hepsiburada.com/liste/a4-tech-g3-280a-24-ghz-kablosuz-v-track-usb-mouse-siyah/productDetails.aspx?productId=bd500095&categoryId=52&SKU=BD500095
  • çevremdeki herkes bunu kullanıyor. Sorun çıktığını görmedim.. Ben çok memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesaction

Dün bu mouseu almıştım daha özelikli diye kötüyse geri gönderip logitech alırız artık. Eski mouseum logitech m305 di alıcısı bozuldu gayet memnundum.

http://www.hepsiburada.com/liste/a4-tech-g3-280a-24-ghz-kablosuz-v-track-usb-mouse-siyah/productDetails.aspx?productId=bd500095&categoryId=52&SKU=BD500095

Logitech avrupa ya yazin gonderiyorlar .Bana bir haftada göndermişlerdi.

• En harika mouse dur bu bu fiyata bakıyorum da boş boş konuşanlar her konuda var.
  • turkcell sarı kutu kampayasından beleşe almıştım
  • pesaction kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan kullandım bi süre deli pil yiyor yani belki benimkinde sorun vardı bilmiyorum ama bi mouse anca bu kadar pil yiyebilir kenarda duruyor şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anoniimm

Hocam bundan kullandım bi süre deli pil yiyor yani belki benimkinde sorun vardı bilmiyorum ama bi mouse anca bu kadar pil yiyebilir kenarda duruyor şu an

Duracell kullanmaniza ragmenmi yiyodu hocam? Logitech m305 de duracel kullanyorum 3 ay anca dayaniyodu 3 ay gitsin yeter bana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.