Şimdi Ara

LOGITECH V550 NANO CORDLESS LASER MOUSE 49 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
24.997
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadşalar bende bu ürünü almak istiyorum oradan ama;http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=520&Productid=bd850875

herhangi bir tedarik veya kargo süresi yazmıyor. Başka yerden almaya kalksam havale ücretiydi kargosuyu 15-20 lira pahalıya patlıyor. Burası iyi, ucuz ama ya bende bir çok kişi gibi sorun yaşarsam Daha önce 1 alışverişim olmuştu(anakartım). Hızlı gönderi idi, ertesi gün geldi ama şu sıralar yaşanan sorunlar beni tedirgin ediyor açıkçası.

• gel etme gitme yaaa,,aaahh aahh...lcd ihtiyacım yok , kampanya diye git al ( 40w5500 - 2189 tl) , mouse ihtiyacım yok ,hatta askere gidecem , git bu mouse u da sipariş et...ya kartlar doldu şişti anlamıyormusun ,mouse ihtiyacın yoksa,yarı fiyatına satıyolar diye niye sipariş ediyorsun :( ama güzel mouse haa :) bişey yaparım ki ben bunla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

gel etme gitme yaaa,,aaahh aahh...lcd ihtiyacım yok , kampanya diye git al ( 40w5500 - 2189 tl) , mouse ihtiyacım yok ,hatta askere gidecem , git bu mouse u da sipariş et...ya kartlar doldu şişti anlamıyormusun ,mouse ihtiyacın yoksa,yarı fiyatına satıyolar diye niye sipariş ediyorsun :( ama güzel mouse haa :) bişey yaparım ki ben bunla :)

aslnda haklısın en büyük problemimiz ihtiyaç olmasada bazen alışveriş yapıyor sonra cebelleşiyruz. Paran olduğunda pahalı olsada al çünkü o zaman onunla işin vardır yoksa köşede eğlencelik durması "ne kadar kullanıyor olsakda" masrafa katkı sağlıyor.
  • ciddi ihtiyaç yoksa girmeyin bu işe indirimli diye stoklanancak bişey mi yav mause.elinizde varsa kullanın,
    oyun mause degil bişey degil sırf kablosuz alıcısı var diye veya ergonomik diye alınmamalı bence.benim menzıl sorunum var diye ihtiyacım var .
  • Bir kişi siparişim kargoya verildi diye yazsa ben de sipariş verecektim.Ama vazgeçtim.
  • benim siparişim olan v320 kargoya verilmiş.az önce bilginiz olsun. benım tahminim en geç pts idi.

Sipariş Tarihi Sipariş No Toplam
    Durum Kargo Takibi
    02.02.2010 92197392 33,56 TL Siparişinizdeki tüm ürünler yollanmıştır. Kargo Takibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedoman34 -- 6 Şubat 2010; 15:19:42 >
  • V550 kargoya verilen yok mu?
  • Sipariş tarihi 03.02.2020
    Ürün elime ulaştı.
    desem kimse inanmaz. Çünkü forumdaki herkez aşağı yukarı HB takdiklerini biliyor. Ürünüm de hala sipariş sürecinde görünüyor. Bu Aydın Doğan şirketi bu sefer de benim yüzümü kara çıkarmadı. Aslında henüz beklediğim şeyi daha yapmadılar. Muhtemelen önümüzdeki hafta içinde bu ürünün stoğa giriş tarihini bildirecekler. Olsun stoğa girişi 2 ayı geçmemesi koşulu ile kabul edeceğim.
  • ARKADAŞLAR NEDEN BUNDA İNDİRİM YOK VE BUNUN GARANTİSİ 3 YIL. FARKLI MOUSELARMI BUNLAR. SANKİ BİR İŞ VAR BUNDA

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?CategoryId=52&productId=bd2258
  • arkadaşlar biraz daha bekleriz sonrasında hepsiburada karizmayı çizdirecek değil ya birde yasalar olmayan ürünü satmayı yasaklıyor oem yerine kutulu gönderirler bakarsınız bir kaç gün daha bekleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: engineercan

ARKADAŞLAR NEDEN BUNDA İNDİRİM YOK VE BUNUN GARANTİSİ 3 YIL. FARKLI MOUSELARMI BUNLAR. SANKİ BİR İŞ VAR BUNDA

Evet aynı mause neden fiyatları farklı acaba siyah ellerinde mi patladı satamıyorlar mı? Dur bakalım ne cıkacak? İhtiyacım var ama ben de beklemedeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

quote:

Orijinalden alıntı: engineercan

ARKADAŞLAR NEDEN BUNDA İNDİRİM YOK VE BUNUN GARANTİSİ 3 YIL. FARKLI MOUSELARMI BUNLAR. SANKİ BİR İŞ VAR BUNDA

Evet aynı mause neden fiyatları farklı acaba siyah ellerinde mi patladı satamıyorlar mı? Dur bakalım ne cıkacak? İhtiyacım var ama ben de beklemedeyim...

birisi oem yani özel kutulu değil diğeri özel ambalaj ve kutulu.

ihtiyacın vaesa al fiyat çok iyi ama gönderme zaman alacak

• bana gelen cevap

"02/02/2010 tarihinde verdiğiniz/onaylanan 42162847 nolu siparişinizde bulunan ürünün/ürünlerin tedarik süreci başlamış ve tedarikçi firmalarına bilgi verilmiştir. Siparişiniz bize ulaşır ulaşmaz adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir."
  • Aynen benim siparişim de 02.02.2010 tarihli ve halen tedarik sürecinde...

Hepsiburada'dan ilk ve son siparişim...
  • süperrrrr.....
  • teknosadan 39 tl ye kapmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

teknosadan 39 tl ye kapmıştım

ne zaman satıldı 39tl ye
  • quote:

Orijinalden alıntı: bah06

quote:

ne zaman satıldı 39tl ye

Evet ne zaman ve hangi şube bilgi verir misin lütfen?
    Aslında benim klavye ve mause setine ihtiyacım var, ancak çekimi kuvvetli olmalı salonda lcd de kullanmak istiyorum notebook'umu.
  • şans kutusu bi aralar 39 dan satılıyordu o ara aldım şans bu ya v550 çıktı
    quote:

Orijinalden alıntı: saredsa

quote:

Orijinalden alıntı: bah06

quote:

ne zaman satıldı 39tl ye

Evet ne zaman ve hangi şube bilgi verir misin lütfen?
    Aslında benim klavye ve mause setine ihtiyacım var, ancak çekimi kuvvetli olmalı salonda lcd de kullanmak istiyorum notebook'umu.

• quote:

şans kutusu bi aralar 39 dan satılıyordu o ara aldım şans bu ya v550 çıktı

Kumardan bahsedilmiyor burda. Ben ayrıca teknosanın kumar oynatmak için izin aldığından da emin değilim.
    Her ne ise verilen fiyatlar doğrudan satış fiyatlatı olmalıydı. Ama ben Beylikdüzü Carrefourdan V450 y 49 TL ye almıştım, hem de kutulu.

Logitech de tanıdığı olan varsa bir sorsun bakalım bizim ürünlerin üretimini ne zamana planlamışlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanbehcan -- 8 Şubat 2010; 9:26:52 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.