Şimdi Ara

SIFIR KUTUSUNDA LOGITECH M305 MOUSE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar logitech v320 mouse um arızalandı ve yerine M305 mouse verdiler. Laptop mouse u bu bildiğiniz bigi ve ben masa üstü kullandığım için ve elime ufak geldiği için yeni gelen mouse u hiç açmadım.Kendi vakumlu kutusunda duruyor.İlgilenen arkadaşlar olursa satmayı veya aradaki farkı üstüne ödeyerek sıfır 600VA civarı bir ups ile takaslamak istiyorum.

Ürün için istediğim fiyat ise 35TL dir.
     SIFIR KUTUSUNDA LOGITECH M305 MOUSE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornography -- 6 Eylül 2010; 20:05:37 >

• Biliyorum hocam körü körüne fiyat yazmadım ben de tabiki,fakat sizin gönderdiğiniz renkteki model m305 ve stokta yok.Renkli modellerin fiyatı biraz daha ucuz..

Buyurun bu da koyu gri M305 Linki;

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-m305-wireless-mouse-gri-910-000937/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd9658

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kornography -- 10 Ağustos 2010; 21:59:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

Biliyorum hocam körü körüne fiyat yazmadım ben de tabiki,fakat sizin gönderdiğiniz renkteki model m305 ve stokta yok.Renkli modellerin fiyatı biraz daha ucuz..

Buyurun bu da koyu gri M305 Linki;

http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-m305-wireless-mouse-gri-910-000937/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd9658

Siz bilirsiniz tabiki..

• elimde mavi rengi var gayet guzelll ve ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

elimde mavi rengi var gayet guzelll ve ucuz

HOcam özel mesaj atarsan bana sevinirim o zman dükkanında göremedim çnkü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunesindostu

elimde mavi rengi var gayet guzelll ve ucuz

Elinizde başka bir ürün varsa yeni konu açarak satabilirsiniz,benim ilanımı kullanarak değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGITECH G15 KLAVYE - SATILMIŞTIR
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı 35 e çektim,satışa devam..Satılmaza da kendim kullanırım elbet,bi gün lazım olur:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

Fiyatı 35 e çektim,satışa devam..Satılmaza da kendim kullanırım elbet,bi gün lazım olur:)
    aynen bence saklalogitech tasarımı biliyor
  • Evet hocam,aslında ilk amacım bir ups ile takaslamak,takaslanmazsa da satıp xbox için bir ups alacağım:)
  • Baltalama amaçlı değil;

http://resim.donanimhaber.com/fb.asp?m=43018463

Mouse pad olmasa, 10 lira düş, fiyat :) Kendin kullan bence iyisi mi. DH'de ölücüler cirit atıyor. Tepen atabilir.
  • Dikkatini çekerim "sıfır kutusunda" kolay gelsin
  • Anlamadın tabi, neyse, iyi satışlar.
  • pm.
  • tarafımdan alınmıstır 30 tl e . ılana bakmak amaclı gırdım sadece fıat fazla revıze yazıp cıkıcaktım ama arkadasa da haksızlık yapmayın 30 tl e satıo bılgılendırın yeter nıe ugrasıonuz kı arkadasla. tamam ederı 25 tl 2 el ama bu nun ambalajını ben actım fatura falan tam ılk ben el surdum ıı forumlar

kornography sana ıı forumlar kıb
  • Sağolun hocam düşünceleriniz için,tekrar görüşmek üzere..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.