Bildirim
Lise 1 im Sınıfta Kalmak İstemiyorum :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: xSquaLLx
Fizik 16
Biyoloji 14
Kimya 18
Tarih 25
Edebiyat 28
Coğrafya 37
Mat. 35
Napıcam yaa
Ders çalışacaksın. -
2. dönemde var -
Daha 2.dönem var -
Daha birinci dönemdeyiz, olum neden konu açıyon ? -
Bilmiyorum ya napıcam -
Ahaha!
Hocalara selam Metin'e devam dersen sınıfta da kalırsın gülüm -
Bence sen sınıfta kalmak istiyorsun. Yazılılara çalışmadığına göre böyle bir isteğin var. -
Kardeşim doğrusunu söylemek gerekirse bu dönem yatmışsın resmen. Ama ne zorluklar başarılıyor sen de istersen başarabilirsin. Bu sınav notlarını öğrendikten sonra yaptığın hata gidip ders çalışmak yerine konu açmak. Bırak dh yi böyle notlar alacaksan. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alp Erén
Ahaha!
Hocalara selam Metin'e devam dersen sınıfta da kalırsın gülüm
Oynamıyorum ki olm haftasonları arada vps serverlerine bakıyorum . Ders çalışıyorum ama cidden -
-
Hacı n'aptın sen? -
ne yaparsan yap genede kalcan bence hiç zorlama sal gitsin -
Ben kaldım Lise 1 de.
Çok çalışkan biri değildim Lise 1 e kadar. Sonra bi kaldım. 2. senemde sınıf 3. sü falandım. Sonra lise 2 de sınıf 2. si. Şimdi Lise 3 deyim Derslerim fena değil gene
Yani benim gibi başına sonradan dank etmesin. Bari 2. Dönem düzeltmeye bak. Bak sana ders çalış demiyorum. Çünkü ders çalışmayı bende sevmiyorum. Sana tavsiye edebileceğim tek şey, DERSİ DERSTE DİNLE ve ANLAMADIĞIN ŞEYLERİ ÖĞRETMENE SOR. Ben utanıyodum sormuyodum eskiden. 2. Sene işi baştan sıkı tuttum ilk derste başladım paso soru sormayaHoca zaten ilgin olduğunu anlayınca seviyo seni ve anlatıyo.
Yani daha diyecek bişey bulamıyorum ama, KALMA demekten başka birşey gelmiyor aklıma. Ben iyiki kalmışım diyorum gerçi. Beni okadar zayıfla geçirselerdi, bukadar asılmazdım derslere yine birilerinin ittirmesini, yani geçirmesini beklerdim. Buda kötü birşeySen bunu erken anla ve düzelt derim.
-
Oha.
-
Valla kardeşimde senin gibi yakınıyo banada bunun başka bir çözüm yolu varmış gibi konu açmana gerek yok Ders çalışacaksın okadar. -
Kimya 44
Mat 41
Geo 28
Sonrası +55Bide sayısal seçicez
Gerçi fizik 92
-
quote:
Orijinalden alıntı: xSquaLLx
Fizik 16
Biyoloji 14
Kimya 18
Tarih 25
Edebiyat 28
Coğrafya 37
Mat. 35
Napıcam yaa
Fizik 50
Biyoloji 62
Kimya 52
Tarih 36
Edebiyat 57
Coğrafya 65
Mat. 16
Benimki.. Lise1 -
Çalışırsan kolayca yapabileceğin derecede. Ben eşit ağıylıktayım ve lise 4'üm.Eşit ağırlığı seçme nedenlerimden biri de kimya ve fiziğin olmaması.Biyolojiyi severdim ayrıca Lise 1'in fiziği de çok zevklidir.Şimdiden çalışmaya başla.Sömestr'ı da değerlendir.Farkı göreceksin.
-
Dersleri dinleme ve eve gelip tekrar etme ile başarabilirsin lakin tarihten ve edebiyattan bu kadar düşük notlar alman seni bana umutsuz vaka gibi gösterdi. Öyle olmadığını herkese kanıtla.
Benzer içerikler
- bu kişiye messenger'da ulaşılamıyor ne demek
- fotoğraf isteme taktikleri
- en güzel tezahürat sözleri sınıf
- gece evde yürüme sesi duymak diyanet
- tavandaki rutubete kesin çözüm
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- sodyum iyon batarya
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X