Şimdi Ara

Lise 1 im Sınıfta Kalmak İstemiyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
24.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biyoloji 14
    Kimya 18
    Tarih 25
    Edebiyat 28
    Coğrafya 37
    Mat. 35

Napıcam yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: xSquaLLx

Fizik 16
    Biyoloji 14
    Kimya 18
    Tarih 25
    Edebiyat 28
    Coğrafya 37
    Mat. 35

Napıcam yaa

Ders çalışacaksın.
  • 2. dönemde var
  • Daha 2.dönem var
  • Daha birinci dönemdeyiz, olum neden konu açıyon ?
  • Bilmiyorum ya napıcam
  • Ahaha!

Hocalara selam Metin'e devam dersen sınıfta da kalırsın gülüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence sen sınıfta kalmak istiyorsun. Yazılılara çalışmadığına göre böyle bir isteğin var.
  • Kardeşim doğrusunu söylemek gerekirse bu dönem yatmışsın resmen. Ama ne zorluklar başarılıyor sen de istersen başarabilirsin. Bu sınav notlarını öğrendikten sonra yaptığın hata gidip ders çalışmak yerine konu açmak. Bırak dh yi böyle notlar alacaksan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp Erén

Ahaha!

Hocalara selam Metin'e devam dersen sınıfta da kalırsın gülüm

Oynamıyorum ki olm haftasonları arada vps serverlerine bakıyorum . Ders çalışıyorum ama cidden
  • Hacı n'aptın sen?
  • ne yaparsan yap genede kalcan bence hiç zorlama sal gitsin
  • Ben kaldım Lise 1 de.

Çok çalışkan biri değildim Lise 1 e kadar. Sonra bi kaldım. 2. senemde sınıf 3. sü falandım. Sonra lise 2 de sınıf 2. si. Şimdi Lise 3 deyim Derslerim fena değil gene

Yani benim gibi başına sonradan dank etmesin. Bari 2. Dönem düzeltmeye bak. Bak sana ders çalış demiyorum. Çünkü ders çalışmayı bende sevmiyorum. Sana tavsiye edebileceğim tek şey, DERSİ DERSTE DİNLE ve ANLAMADIĞIN ŞEYLERİ ÖĞRETMENE SOR. Ben utanıyodum sormuyodum eskiden. 2. Sene işi baştan sıkı tuttum ilk derste başladım paso soru sormaya Hoca zaten ilgin olduğunu anlayınca seviyo seni ve anlatıyo.

Yani daha diyecek bişey bulamıyorum ama, KALMA demekten başka birşey gelmiyor aklıma. Ben iyiki kalmışım diyorum gerçi. Beni okadar zayıfla geçirselerdi, bukadar asılmazdım derslere yine birilerinin ittirmesini, yani geçirmesini beklerdim. Buda kötü birşey Sen bunu erken anla ve düzelt derim.

• Oha.

• Valla kardeşimde senin gibi yakınıyo banada bunun başka bir çözüm yolu varmış gibi konu açmana gerek yok Ders çalışacaksın okadar.
  • Kimya 44
    Mat 41
    Geo 28

Sonrası +55 Bide sayısal seçicez Gerçi fizik 92
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSquaLLx

Fizik 16
    Biyoloji 14
    Kimya 18
    Tarih 25
    Edebiyat 28
    Coğrafya 37
    Mat. 35

Napıcam yaa

Fizik 50
    Biyoloji 62
    Kimya 52
    Tarih 36
    Edebiyat 57
    Coğrafya 65
    Mat. 16

Benimki.. Lise1
  • Çalışırsan kolayca yapabileceğin derecede. Ben eşit ağıylıktayım ve lise 4'üm.Eşit ağırlığı seçme nedenlerimden biri de kimya ve fiziğin olmaması.Biyolojiyi severdim ayrıca Lise 1'in fiziği de çok zevklidir.Şimdiden çalışmaya başla.Sömestr'ı da değerlendir.Farkı göreceksin.
  • Dersleri dinleme ve eve gelip tekrar etme ile başarabilirsin lakin tarihten ve edebiyattan bu kadar düşük notlar alman seni bana umutsuz vaka gibi gösterdi. Öyle olmadığını herkese kanıtla.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.