DH Yönetici
Tarihinde Katıldı

Toplam: 965 (Bu ay: 6)
3 ay geçerli 30gb internet kazanmak için Link den üye olabilir yada abone olma kısmından kupon kodu kısmına kodumu girebilirsiniz. Ek olarak E-Devlet üzerinden sözleşmenizi onaylarsanız +25 GB hediye kazanabilirsiniz. İlk fatura hediye kampanyası seçili şehirlerde geçerli, e-sim destekli telefonunuz varsa onunla dilediğiniz şehri seçebilirsiniz.
Kod: TERCIH47O20TV

Vodafone Ev İnterneti Davet Kampanyası: Vereceğim kod ile yada link ile 500 TL Hepsiburada hediye çeki kazanabilirsiniz. Ayrıca faturalı hat sahiplerine 12 ay boyunca Aylık 90 TL indirim sağlanıyor. 1000mbit paket seçeneği de mevcut...
Kod: FIBER4N3FPEXC
Vereceğim davet koduyla üye olup 500tl harcama yaparsanız veya 1 adet otomatik ödeme talimatı verirseniz 600TL puan kazanacaksınız. Ayrıca puanlar yattığında 300TL nakit hesabınıza göndereceğim. Toplam kazancınız 900TL olacak.
Davet Kodum: 8PPDHYMJ
- Referans kodu, Yapı Kredi Mobil'den müşteri olma süreci içerisinde "Referans Kodu" alanına girilmelidir.
- Yapı Kredi Mobil'den size özel referans kodu ile müşteri olduktan sonraki 30 gün içinde Yapı Kredi kredi kartından tek seferde en az 500 TL harcama yapmış ya da en az bir faturasına Otomatik Ödeme Talimatı vermiş ve talimat ile en az bir kere faturası ödenmiş olan her yakınınız için hem yakınınız hem size 500'er TL ek puan tanımlanacaktır.
- Kampanya dahilinde sadece cep telefonu, doğalgaz, elektrik, su, internet ve HGS talimatları ödüllendirilecektir. Kampanya kapsamında Hızlıcep talimatları ödüllendirilmeyecektir.
- Puan ödülleri hak edildikten sonraki on iş günü içinde ödül yüklemeye uygun karta yüklenir.
- Puan yüklemesi yalnızca bireysel kredi kartına ya da bireysel TLcard'a yapılacaktır.
- Dijital karttan yapılan harcamalar kampanyaya dahildir.
Davet Kodum: 8PPDHYMJ
Vereceğim kod ile üye olup banka kartı alırsan 1000TL bonus kazabilirsin. +Olarak bonuslar yattıktan sonra 550TL nakit olarak sana gönderebilirim. Toplam kazancın 1550TL olur.
Davet Kodum: FOIUZE0J
*Garanti BBVA mobili indir, müşterimiz ol adımından ilerle, mobile giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına tıklayıp, Profil ve ayarlar altından Promosyon Kodu Giriş alanına davet kodumu girebilirsin.
Alıntı
metni:* Garanti BBVA müşterisi olmayan 18 yaş üzeri herkes davet edilebilir. * Davet edilen kişiler, Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olduktan sonra promosyon kodunu “Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş” adımından girebilirler. * 1-30 Eylül Tarihlerinde ödül kazanan müşterilerin bonus yüklemeleri 31 Ekim'e kadar yapılacaktır.
Davet Kodum: FOIUZE0J
Vereceğim kod ile üye olup banka kartı alırsan 1500TL bonus kazabilirsin. +Olarak bonuslar yattıktan sonra 1000TL nakit olarak sana gönderebilirim. Toplam kazancın 2500TL olur.
Davet Kodum: 4MF8V3I2
*Garanti BBVA mobili indir, müşterimiz ol adımından ilerle, mobile giriş yaptıktan sonra sol üst köşede yer alan profil fotoğrafına tıklayıp, Profil ve ayarlar altından Promosyon Kodu Giriş alanına davet kodumu girebilirsin.
Alıntı
metni:* Garanti BBVA müşterisi olmayan 18 yaş üzeri herkes davet edilebilir. * Davet edilen kişiler, Garanti BBVA Mobil’den müşterimiz olduktan sonra promosyon kodunu “Profil ve Ayarlar > Promosyon Kodu Giriş” adımından girebilirler. * 1-30 Eylül Tarihlerinde ödül kazanan müşterilerin bonus yüklemeleri 31 Ekim'e kadar yapılacaktır.
Davet Kodum: 4MF8V3I2
Vereceğim davet koduyla üye olursan 500TL maxipuan kazanabilirsin. + Olarak Puanlar yattıktan sonra 200tl nakit hesabına gönderebilirim. Ayrıca diğer yeni müşteri kampanyalarına sorunsuz katılabilirsin. İlgili kampanyalara buradan ulaşabilirsin: İşCep ile müşterimiz olmak çok kolay! | Türkiye İş Bankası
-İşcep uygulamasını kur, müşteri olma sırasında kampanya/davet kodu alanına yaz, görüntülü görüşmeyle hesap aç.
Davet kodum: F9O5K2X7
- Kampanya, 1 Eylül – 30 Eylül 2025 tarihleri arasında geçerlidir ve bireysel müşterilerimizi kapsamaktadır. Kampanya kapsamında davet gönderecek kişinin İş Bankası müşterisi olması gerekmektedir.
- Üyeliğin İşCep’ten “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle görüntülü görüşme yaparak tamamlaması gerekmektedir.
- Kampanya kapsamında davet gönderilebilecek kişiler, daha önce İş Bankası müşterisi olmayan, kampanya tarihleri arasında yeni müşteri olacak kişiler ile sınırlıdır.
- Kampanya kapsamında MaxiPuan yüklenebilmesi için puan yükleme tarihinde açık ve kullanılabilir durumda en az bir adet Kredi Kartı veya Bankamatik Kartı olması gerekmektedir. Her iki karta sahip olunması durumunda öncelikli olarak Bankamatik Kartlarına Maxipuan yüklemesi gerçekleştirilecektir.
- Kazanılan 500 TL MaxiPuanlar 15.10.2025 tarihinden itibaren 5 iş günü içerisinde yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanım tarihi 30.11.2025’tir.
- Davete istinaden İş Bankası müşterisi olan kişiler 500 TL MaxiPuana ilave olarak mevcut “Müşteri Olmak İstiyorum” fırsatlarından da yararlanabilecektir.
Davet kodum: F9O5K2X7
Vereceğim davet koduyla Bonus özellikli kredi kartı alırsan 750TL bonus kazanabilirsin. +Olarak bonuslar yatınca 230TL nakit hesabına göndereceğim.
-Cepteteb uygulamasını kur, başvuruda adres doğrulama sayfasında davet kodumu gir, kredi kartına başvur.
Davet kodum: 932722849
- Kampanya kapsamında ödül kazanmak için kart başvuruları CEPTETEB Mobil üzerinden yapılmalıdır.
- Mobil başvuruda Adres Doğrulama sayfasında “Davet Kodunuz” alanına senin kodunu yazmalı.
- Kampanya 12.08.25 – 30.09.25 tarihleri arasında geçerlidir.
- Hak edilen Bonuslar 13.10.2025 tarihine kadar Bonus özellikli kredi kartına yüklenecektir. İlgili tarihte, davet eden ve davet edilen müşterilerimizin açık durumda Bonus özellikli bir kredi kartı bulunmaması durumunda ödül kazanımı gerçekleşmeyecektir.
- Yüklenen Bonuslar, yüklenen tarihten itibaren 1 ay boyunca geçerlidir. 1 ay sonunda kullanılmayan Bonuslar geri alınacaktır.
- Sade Kartlar kampanyaya dahil değildir.
- Kanuni takipte olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
Davet kodum: 932722849
Vereceğim davet koduyla mobilden üye olanlara 500tl harcama iadesi veriliyor. +Olarak hediye para geldiğinde 225TL nakit hesabına göndereceğim. Mobil üyelik aşamasında davet kodu girilmelidir. Kart şartı yok, bir hesap açarak katılabilirsiniz.
Davet kodu: AT810667
- Kampanyadan faydalanılabilmesi için 500 TL harcamanın, müşteri olma tarihinin üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekmektedir.
- Kampanya kapsamında kazanılan hediye tutarı hesabınıza 2 gün içerisinde yüklenecektir.
- Kampanya son geçerlilik tarihi 31.12.2025’dir.
- Elektronik cüzdan harcamaları kampanyaya dahil değildir.
Davet kodu: AT810667
Xiaomi Mi 8 6/64GB DUO 2400TL (Bitti)
İki yıl öncesinin amiral gemisi telefonu diyebiliriz. Günümüz güncel cihazlarına karşı çok daha iyi bir alternatif. Satıcı sıfır ve garantili demiş.
Yüksek ihtimal yanlış fiyatlandırma var denemek isteyen satın alabilir. 16 Stok var.
6.21 inç Amoled Ekran
Snapdragon 845
https://www.n11.com/telefon-ve-aksesuarlari/cep-telefonu
https://www.cimri.com/cep-telefonlari/en-ucuz-xiaomi-mi-8-64gb-fiyatlari,a79098330
750Dk + 1000SMS + 6 Gb(3+3) İnternet 19TL
|
|

Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 20 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.025
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 33.094 (Bu ay: 838)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 427 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar