Şimdi Ara

Lise 1 im Sınıfta Kalmak İstemiyorum :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
166
Cevap
0
Favori
24.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kopyada mı Çekmedin Gerçi İkinci Yazılılar Test Oluyo En Azından Bizde Öyle Olacak Süper Kopya Çekersin Ama Daha İkinci Dönem var
  • gerçekten gurur duyulacak bir tablo !

hiç kitap yüzü açmasan ancak bu notları alabilirdin zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Bence sen sınıfta kalmak istiyorsun. Yazılılara çalışmadığına göre böyle bir isteğin var.

+1

abi bu yazılılar ney böyle. Git çalış 2.dönem var diye.

Nasıl başlarsan öyle gider.
  • Şimdiden geçmiş olsun.
  • 2. donem var iyi guzel ama sen ayni sekilde devam edersen 2. donemi unut 2. donemde daha mi kolaylasacak saniyorsun? Derste hocani dinleyip eve gidince anlayana kadar tekrar ediceksin baska yolu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 8 Aralık 2009; 18:33:28 >
  • Beyler en fazla kaç tane 0 veya 1 bırakabiliyoruz karneye?1-2 dersi sallasak olur mu yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

2. donem var iyi guzel ama sen ayni sekilde devam edersen 2. donemi unut 2. donemde daha mi kolaylasacak saniyorsun? Derste hocani dinleyip eve gidince anlayana kadar tekrar ediceksin baska yolu yok

sayısal dersi tekrar etmesi için soru çözmesi lazım,
    adam metin2 oynamaktan nasıl sevişssin test kitaplarıyla
  • ohaaa notlara bak
  • liseyi okumak zorunda değilsin yazılıların 14 falansa boşver ailenin parasına yazık
  • Fizik 76
    Biyoloji 55
    Kimya 40
    Tarih 76
    Edebiyat 76
    Coğrafya belli deil
    Mat. 65
    İng 85

bende lise 1 im notlarım bu nasıl sizce ben hayatmda karnemde 4 üm olmazdı hep 5 ti ama bu sene gerçekten afalladım gerçek okulu tattm yani.s ortaokul diploma puanımda 98.67 yani okulda bulunduğum ilçenin en iyi okullarındandı şmdi anadolu lisesindeyim notlarım bu benmde ya çok mu kotu gercktn arkadaşlarıma rezil olmaktan korkuyorum ailemede .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSquaLLx

Fizik 16
    Biyoloji 14
    Kimya 18
    Tarih 25
    Edebiyat 28
    Coğrafya 37
    Mat. 35

Napıcam yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkview

Fizik 76
    Biyoloji 55
    Kimya 40
    Tarih 76
    Edebiyat 76
    Coğrafya belli deil
    Mat. 65
    İng 85

bende lise 1 im notlarım bu nasıl sizce ben hayatmda karnemde 4 üm olmazdı hep 5 ti ama bu sene gerçekten afalladım gerçek okulu tattm yani.s ortaokul diploma puanımda 98.67 yani okulda bulunduğum ilçenin en iyi okullarındandı şmdi anadolu lisesindeyim notlarım bu benmde ya çok mu kotu gercktn arkadaşlarıma rezil olmaktan korkuyorum ailemede .s

soran oldumu alakaya maydonoz olma biz burda adama yardımcı olmaya çalışıyoruz sen notlarınla havalanıyon notların belki 5 ama üzgünüm insanlıktan puanın 0

• oturup eşşek gibi ders çalışacaksın

ya bu deveyi güdecen ya bu diyardan si...... gidecen

şaka bir yana azda olsa sınavlardan önce çalış farkını görürsün tabi günlük tekrar yapman lazım ...

• Lise 1 de öyleysen geçmiş olsun lise 2 de sayısala falan bulaşayım deme az çok dil biliyosan dil seç
    işin kötüsü çalışıp da yapamıyormuşsun demek ki kafa basmıyor
  • Yaptığınız yorumların farkında mısınız? Liseden liseye değişiklik var. Ben anadoluda mattan 40aldığımı söyleyince düz lisedeki şaşırıyor soruları getirince oha deyip kalıyor onun dışında farklı anadolu liseleriyle de karşılaştıran arkadaşlarım var bazılarının zormuş bazılarının kolaymış. Destekli sallayın.

Arkadaşım çalış ve elinden geleni yap olmuyorsa zaten senin sorunun değildir.
  • 2 bölüm içinde düşük notlar alıyorsan ya çalışmıyorsundur yada maalesef zekân yeterli değildir.

Sayısal notların iyi olup sözeller düşük olsa tamam derim. Veya sözeller iyi sayısallar kötü olsa yine eyv. ama ikisi birden düşükse demekki sen çalışmıyorsun, yada yanlış çalışıyorsun. Lisede noktalama harflerine kadar soru çıkar ortaokuldaki gibi yüzeysel çalışıp geçme konuları.
  •  Lise 1 im Sınıfta Kalmak İstemiyorum :(

Sana gelince arkadaşım, sadece dersi dinle başka birşeye gerek yok..
  • kalıcaksın ..
  • CPT.McMillan
    Ne havasından bahsediyorsun ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.