Teğmen
20 Mart 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 72 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Bilgisayarımın bileşenleri bu şekilde PCle 2.0 anakartlara PCle 3.0 takıldığı yazıyor. Ne kadar tam performans almayacağımı bilsemde komple sistem değiştirmek istemiyorum. Alacağım ekran kartı bu anakart ile uyumlu olur mu ?

Asus m5a78l-m lx v2 anakart

AMD PHENOM II x2 550 işlemci

8 GB 1333 MHZ RAM

480W PSU

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 aydır antipsikotik grubunda olan zyprexa 20-10mg kullanıyorum. Son zamanlarda insanlarla iletişim kuramama gibi problemim başladı yani konuşacak hiçbirşey bulamıyorum eskiden hiç böylesi bir sorunla karşılaşmazdım. İlacı kullanmadan once gayet esprili, neşeli bir kişiliğim vardı. Biraz araştırdıktan sonra antipsikotiklerin beyine kalıcı hasar verdiği ve iletişim problemlerine neden olduğunu okudum.

Merak ettiğim konu antidepresan kullanıpda benzer bir sorun yaşayan varmı? Bıraktıkta sonra düzelmeyecek diye içim içimi yiyor. Lütfen antidepresan kullanmayın.
Sitenin genel olarak görünümünün küçülmesini nasıl sağlayabilirim. Örnek vermek gerekirse tarayıcı zoom'unu %100'den %90'a düşürmek gibi olucak yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
Cinsel sağlık ve kişisel gelişim konusunda bilgili, ingilişçe bilen yazar aranıyor.

Şu an 2 kişiyiz site tasarımı vs bitmiş olup içeriğinde %50'si girilmiştir. Ücret ortaklık şeklinde olucak ilgilenenler PM.
654
Internetini altını üstüne getirdim hazırlık sınavı hakkında bir tane bilgi bulamadim forumlarda tek tük bilgiler var kesin olarak sitede açıklama vb. bisey yok. Bu arada hayatımda gördüğüm en berbat site ege üniversitesinin sitesi olmalı 56k modem zamanından kalma gibi biri hayrına yardım etsin. Gecemeditim taktirde bir seviye sınavı olucakmış ne zaman olucak, nasıl kayıt olucaz?
Arkadaşlar program tuş basma üzerine fakat yazdıktan yaklaşık 2 ay sonra Symantec "WS.Reputation.1" diye algılamış. O kadar emek verip üstüne bu antivirüslerin saçma davranışlarını görmek sinir bozuyor. Şimdi indiren kişi bunu görüp programı kullanmaya çekiniyor. Bu durumda ne yapmam gerektiğini bilen varmı acaba? Programın kodlarını direk antivirüs sitesine yollasam bir çözüme ulaşırmıyım?

https://www.virustotal.com/tr/file/73b7096552c474a5ec116652d9958fac122016c260021415ab2df4697e6c5839/analysis/
Olay bu sabah oldu göz etrafı şişti sağlık ocağında iğne oldum şişlik inmisti fakat igneden sonra bir halsizlik başladı doktor iğne tansiyonu düşürür olur demişti şu an arada 6-7 saat geçmesine rağmen acayip huzursuzum her yattigimda hayal görüp uyuyamiyorum ben çok sıkıntı yaptım şu anda inen yer tekrar şişmiş derdimi anlaticagim yer yok belki daha önce yaşayan vardır diye yazdım. Acil gitmem zor 112 yı arasam bilgilendirme alabilirmiyim? Sokan böceğin sadece rengini gördüm arimi bilmiyorum bu arada.
Malum ramazan diye spora ara vermek zorunda kaldım bende bu zamanları eş geçmemek için sabah koşuya çıkmaya başladim. Beton zeminde hafif hızlı tempoda 1 saat koştum 3 gün boyunca birer gün arayla 3. gün bacagim agridi fakat o agrini ustune kostum şu an yaklaşık 1 haftadır her yurudugumde dahi sağ ayak bilegim üst kisminda sola bakan tarafta inanılmaz bir sizlama oluyor. Aradan 1 hafta geçmesine ve evden çıkmama rağmen geçmedi aranızda yaşamiş olupda bana akıl vericek varmı ?
Tercihler için son 3 kaldı koca internette düzgün bir bilgi bulamadım. Istatistik hakkında çok zor olduğu söyleniyor, ziraat mühendislikleride bir çok dala ayrılmış. Hangisi daha avantajlı ve iş bulma imkanı olarak daha iyi olabilir arkadaşlar sizce ne yazmalıyım?
Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.237
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 28.553 (Bu ay: 475)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 70 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.