Şimdi Ara

Üniversiteye 19 yaşında başlamak geç mi 3.senem olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2CEFE60D -- 4 Eylül 2021; 10:35:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 28 yaşında boğaziçi hazırlıkta birisini biliyorum.
    30 yaşının üstünde tıp okuyan adamlar biliyorum.
    Bizim matematik hocası 45-50 yaşlarındaydı adam hukuk için üniversite sınavına girdi.
    22 yaşında bilkent ekonomi'de daha hazırlığı yeni bitirip 1. sınıfa geçen adamlar biliyorum.

Senin önceliğin sınavın olsun, yaşın daha çok genç. Bu verdiğim örnekler öyle seni rahatlatmak için sallanmış örnekler değil hepsi gerçek. Yahu ben 37 yaşında tıp okuyan adam biliyorum abicim. Kimler kimler var ya. Sınava hazırlanan kişileri bu forumdan ve çevrenden ibaret düşünme abi. Değil 19 yaşında 25 yaşında bile olsan sen çok iyi bir üniversite kazanıp stajlara katıldığın, klüplerde aktif rol oynadığın ve kendini gerçekten azami düzeyde geliştirdiğin vakit gerisi gelecektir. Sağa sola karşı kulaklarını tıka. Eğer evde stres olursan kütüphaneye sabah git akşam gel.

İyi çalışmalar
  • Bloklayıp geçmek lazım seri de aynen kanka baya geç ben olsam depresyona girerdim hüü diye ağlardım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen ölmüşsün kanka

• 20 yaşına gircem

• Hayır aga ciddi misin insanlar 21 yaşın geç olup olmadığını tartışıyor 1 yaş hiçbir önemi yok bence.Leblebi gibi mezuna atıyor zaten millet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doyourenouncesatan -- 4 Eylül 2021; 10:35:34 >
  • emrebaba184 E kullanıcısına yanıt

neyi blokluyon kardeş biri yazmış tıp hukuk okumak bilmem ne yaştan sonra geç 3.senem olacak aw 3.seneye kalınmaz diyor millet yzden sordum

• hocam zaten 18 yaşında başlayan birisi ingilizce tıp okusa 7-8 senede bitiyor sanırım bu kadar takmanın manası yok yaşa zaten belli başlı şeyler dışında hep iş bulma süresi uzun ülkede ve pandemi dönemi cart curt derken birkaç sene kabul edilebilir gibime geliyor

• emrebaba184 E kullanıcısına yanıt

Artislik yapma klavyr delikanlısı

• 28 yaşında boğaziçi hazırlıkta birisini biliyorum.
    30 yaşının üstünde tıp okuyan adamlar biliyorum.
    Bizim matematik hocası 45-50 yaşlarındaydı adam hukuk için üniversite sınavına girdi.
    22 yaşında bilkent ekonomi'de daha hazırlığı yeni bitirip 1. sınıfa geçen adamlar biliyorum.

Senin önceliğin sınavın olsun, yaşın daha çok genç. Bu verdiğim örnekler öyle seni rahatlatmak için sallanmış örnekler değil hepsi gerçek. Yahu ben 37 yaşında tıp okuyan adam biliyorum abicim. Kimler kimler var ya. Sınava hazırlanan kişileri bu forumdan ve çevrenden ibaret düşünme abi. Değil 19 yaşında 25 yaşında bile olsan sen çok iyi bir üniversite kazanıp stajlara katıldığın, klüplerde aktif rol oynadığın ve kendini gerçekten azami düzeyde geliştirdiğin vakit gerisi gelecektir. Sağa sola karşı kulaklarını tıka. Eğer evde stres olursan kütüphaneye sabah git akşam gel.

İyi çalışmalar

• kanka 3. seneye kalıp nasıl 19 yaşında başlıyon

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 22 yaşında bu sene tıpa başlayacam

• 20 yaşında tıpa başlıyorum aynı kaygılara sahibim. Yapacak bir şey yok çok geç kaldık ancak zamanı geri alamayız.

• Uzun vadede bakarsak 60 yıldan 1 yıl eksilir anca ve iyiliğin için

Kısa vadede bakarsak sen 19 yaşındayken üni okuyan arkadaşların story paylaşır sende onları görüp mental olarak kötü hissedersin

• Sen artık bunamışsındır, geçmiş olsun. Okumayı falan bırak zaten 20+ dan sonra pek yaşanmıyor

• SweetChildOMine S kullanıcısına yanıt

hocam eylül ve eylülden sonra doğarsa oluyordu sanırım. arkadaşım kasım ayında doğdu mezuna kaldık birlikte. bu sene gidiyor 18 yaşında başlamış oluyor mantıken. ben de eylül doğumluyum. 2022 eylülde başlarsa üniversiteler 19 yaşında başlamış olacağım yani oluyor aslında teknik olarak

• 21 yaşında kazanan benim eşgal

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 21 yaşında üniye gidecek olan ben

• Anaokuluna başlıyorsun galiba. 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.