Daha kalmak istemiyorumumu kalmış sen basbaya kalmışın zamanında babanın sözünü dinleyip okulu bırakıp bi tamircinin yanında çırak olsaydın şimdi bi mesliğin vardı
Ulan moralimi bozdunuz keşke açmasaydım konuyu
bizim mat. hocası metin2 gm'iymiş
quote:
Orijinalden alıntı: deos
quote:
Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike
quote:
Orijinalden alıntı: şey sadece üye?
Geo:60 Mat:35 Ede:80 D.anlatım:65 Kimya:85 Sağlık:80 İng:86 Din:Acıklanmadı Baktıkca gururlanıyorum not 6. sınıftan 8. sınıfa kadar hic taktir/teşekkür alamamıştım
Eee okuldan okula fark var.
8 de sadece 1 tane 1 vardi bu sene 10 tane var yuh bana
8 de 92 den düşük notum yoktu. Diploma notu 94 gelmişti Bu ilk sınavlarda kimya 44 mat 41 geo 28 gerçi fizik 92 ing 95 Tarih 83 Biyo 60 Edebiyat 60 Din 90+ gelir
İkinci dönem çalışırsan kesinlikle rahatça geçersin.Burda oha,çüş,geçmiş olsun diyenlere bakma inek onlar.(Şaka tabi)
Hocaların gözüne girmeye bak. Birazda yüksel yani gayret gösterdiğini anlasınlar yada sansınlar. ;) Annenede söyle toplantıda hocalara "Bazı derslere ön yargısı var, diğerlerine çalışıp yapıyor ama..." diye devam etsin.. Derste milleti susturmaya kalkma. arada kolay sorulara kalk söyle, konuşma yeter.. Ha birde saçını tavuz kuşu yapıp cins cins şeyler giyme...
Ohoo asıl şimdi asılman gerek sınavlara burada duracağına git çalış. Tabiki düzeltebilirsin ilk dönem kırık mırık ama yinede düzeltip geçer ikinci dönemde iyi notlrla geçersin.
Millet arkadaş sizin notlarınızı sormuyor habire notlarınız yazıp durmayın Arkadaşım sana gelince.Ben Lise 1'de iken 7 tane zayıfım oldu ilk dönemde.Ancak 2.dönem çalışıtm ve 2 zayıfa düşürdüm sorumlu geçtim.Sorumlulukları da verdim düz geçtim.Yani sakın negatif düşüme.Pozitif ol geçicem de ama ÇALIŞ.Sadece geçicem geçicem dersen olmaz.Çalışacaksın arkadaş.Hiç yoktan sınavdan bir gün önce çalış yine 2-3 alırsın.Mutlaka faydası olur...Ancak sakın ola aşırı yüklenme yapma boomlarsın
ilk geçer notumu aldım sağlıktan 45
kopyasız bu is olmaz gencler abinizden tavsiye
quote:
Orijinalden alıntı: Canér
bizim mat. hocası metin2 gm'iymiş
Bizim Dincide Blizzardı kurmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: deos
quote:
Orijinalden alıntı: DHF_Viper
Sana gelince arkadaşım, sadece dersi dinle başka birşeye gerek yok..
iki not arasindaki 7 farkı bulun
6 tane buldum 7. nerde ya ?
Günlük tekrar yapmazsan olmaz. Sınav öncesi istersen 10 saat çalış.Süper zeka değilsen unutursun... sadece günlük tekrar ve günlük soru çözümü.. Sözel derslerde dersi derste dinle, eğer başaramadığını düşünüyosan ondada günlük tekrar yap.
ben lisede kopyasız sınava girdiğimi hatırlamam bildiğim derslerin sınavlarına bile kopyayla girerdim çünkü bi zaman sonra bünye alışıyo sınava kopyasız girince kendini çıplak hissediyosun