I

Yarbay
20 Kasım 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme
Toplam: 436 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Merhaba, bu kablo ne kablosudur bilenler yardımcı olursa sevinirim. Ben internet bağlamak istiyorum ama ona uyumlu mudur acaba? Teşekkürler
Bu kablo ne kablosudur önemli
https://i.imgyukle.com/2020/09/21/xdi40I.jpg

iPhone X veya XS kullanan arkadaşlar, telefonun sağ üstündeki açma kapama işareti daha önce çıkmıyordu. iOS 13.7’yi sıfırdan kurunca çıkmaya başladı. Bu işaret çıkan başka kimse var mı?
Cihazım hiçbir düşme, çarpma yaşamamasına rağmen İzmir gibi bir yerde ekranı sıcaktan çatladı. Çok hafif bir çatlak ama can sıkıcı. Apple'ın bu konuda kullanıcıya desteği oluyor mu ya da tüketici hakem heyeti kullanıcıyı koruyor mu bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.
Merhaba arkadaşlar, ekran dokunmatik sorunu sebebiyle cihazımın ekranı yetkili serviste değiştirildi. Yeni ekran gece zifiri karanlıkta renk değiştiriyor gibi, hafif mora çalan bir renge dönüşüyor. Böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Selam forumdaşlar,

EA 30K, 1 yıl çalışarak mümkün mü? EA olan ve yakın derece yapmış arkadaşlardan yorum bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar,

Eşit ağırlık öğrencisi mezun için, Bursa'da öncelikli olarak Nilüfer'de kaliteli, 7 bin tl civarında dersane önerebilir misiniz? Şu ana kadar FKM ve Küpkök ile görüştüm. Teşekkürler
Yıllar sonra tyt/ayt'ye hazırlanmaya karar verdim. Sayısaldan bilgisayar mühendisliği okudum ve eşit ağırlığa nasıl çalışılır, nasıl başarılı olunur çok fazla bilgim yok. Bilgi verebilecek arkadaşlardan yanıt bekliyorum, teşekkürler :)
Merhaba arkadaşlar, şuan logitech m235 kullanıyorum fakat donma yapıyor, verimli çalışmıyor. Yine logitechin birkaç mouse'unu daha denedim hepsi ara ara donma yapıyordu. Bu yüzden macbook kullanıcılarının deneyimleri önemli. Stabil, sorunsuz çalışan mouse önerilerinizi alabilirim, teşekkürler.
Xiaomi Mi 8 Lite 64GB/4GB olan model N11'de 1,684 TL’ye satılıyor. Bonus ile alışverişinizde 75 TL bonus kazanıyorsunuz, kupon satış/takas bölümünden 44 TL'lik kupon alıyorsunuz ve cihaz 1,684 - 75 - 44 = 1,565 TL'ye geliyor.

https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-8-lite-64-gb-cift-sim-cep-telefonu-P308850785
iPhone 5 için pil değişimi yapan güvenilir biri var mı? Bildiğiniz bir yer de olabilir arkadaşlar.

Teşekkürler
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Bilim ve Teknoloji, Müzik
Forum İmzası:
? Computer Eng. | Science & Art | Analyst | It's fine to be weird.
Forum İkinci El İmzası:
Sorunsuz alışverişler: oz58, dupree, akisse77, nihattr, R@deon, krkmz, SilenthillDream
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.687
İkinci El Bölümü Mesajları: 273
Konularının görüntülenme sayısı: 567.776 (Bu ay: 832)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.324 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.