Şimdi Ara

Kullanması en zor binek araç hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
91
Cevap
1
Favori
6.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Toros kullanan uzay mekiğine kadar kullanır diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum Daha önce hiç Toros kullanmadım.

Sürekli kullandığım R9 var. Arabayı yolda tutması baya zor. Özellikle süspansiyonlar yüzünden çok yatıyor, yanınızdan tır geçse sallanıyor. Park ederkenki zorluğu söylemiyorum bile. Hidrolik direksiyonlu ve debriyajlı arabaya geçince dünya var diyorsunuz hatta o kadar rahat geliyor ki kullanamıyorsunuz Debriyaja basıyor muyum basmıyor muyum anlayamıyordum. Malum R9 debriyajı kendini baya hissettiriyor. İlk fren yapmamı söylemiyorum bile. Az daha cama yapışıyordum

Kullandığınız en zor araç hangisiydi acaba? Sadece eski araçlardan söylemeyin. Çok güçlü araçlarıda kullanması zor olabiliyor. Özellikle ESP yoksa. Hele hele arkadan itişliyse gaza yüklenince g*tü başı ayrı tarafa kayıyor.

• Bakımlı bir Renault 12 ve Toros kullanmayı hiç zorluk çekemezsin. Yeni nesil otomobilden inip R12'e biniyorum, aman öyle bir fark yok.

Kokpit gibi gogusluk çok uzun tip olan hangi otomobil ise kullanımı bana hep zor gelmiştir. Honda Civic gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyBlue

Bakımlı bir Renault 12 ve Toros kullanmayı hiç zorluk çekemezsin. Yeni nesil otomobilden inip R12'e biniyorum, aman öyle bir fark yok.

Kokpit gibi gogusluk çok uzun tip olan hangi otomobil ise kullanımı bana hep zor gelmiştir. Honda Civic gibi.
    Tüplü şahin kullananlarda tıra kadar sürer derlerdi ama:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Tüplü şahin kullananlarda tıra kadar sürer derlerdi ama:)

Alıntıları Göster
    en son askerde toros kullanmıştım
    süspansiyonları baya iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

en son askerde toros kullanmıştım
    süspansiyonları baya iyiydi

Alıntıları Göster
    Taunus

Araba kullanmayı onda öğrenmiştim artık hiçbir arabada zorluk çekmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Taunus

Araba kullanmayı onda öğrenmiştim artık hiçbir arabada zorluk çekmiyorum

Alıntıları Göster
    uaz hunter, namıdeğer cenaze arabası böbrek taşınız mı var, eski bir uaz hunter kullanın içinden sağ çıkarsanız taş düşmüş olur.

kilo sorununuz mu var, kol kaslarınız mı zayıfladı, bacaklarınız kaslansın mı istiyorsunuz.

uaz hunter, o direksiyonu döndürürken arni'nin değirmen taşını döndürdüğü kadar çalışmış olacaksınız. pedala her basışınız en az 15 kalori.

vitesi her atışınızdan önce capua shall we beginn diye haykıracaksınız, parmaklarınız ve sağ kolunuz arenadaki spartacus'u kıskandıracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Nisan 2013; 21:42:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

uaz hunter, namıdeğer cenaze arabası böbrek taşınız mı var, eski bir uaz hunter kullanın içinden sağ çıkarsanız taş düşmüş olur.

kilo sorununuz mu var, kol kaslarınız mı zayıfladı, bacaklarını kaslansın mı istiyorsunuz.

uaz hunter, o direksiyonu dönderirken arni'nin değirmen taşını döndürdüğü kadar çalışmış olacaksınız. pedala her basışınız 15 kalori.

sesli güldüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kullanımı en kolay otomobil
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmst

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

kilo sorununuz mu var, kol kaslarınız mı zayıfladı, bacaklarını kaslansın mı istiyorsunuz.

uaz hunter, o direksiyonu dönderirken arni'nin değirmen taşını döndürdüğü kadar çalışmış olacaksınız. pedala her basışınız 15 kalori.

sesli güldüm

Alıntıları Göster
    Valla genel olarak Tofaş'ın eski modellerini ve Toros'u kullanan her şeyi kullanıyor diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Valla genel olarak Tofaş'ın eski modellerini ve Toros'u kullanan her şeyi kullanıyor diyorlar

Alıntıları Göster
    Bir keresinde Şahin kullanmıştım, araca alışana kadar ilk yarım saat baya bir zorlanmıştım. Yeni araçların hepsini kullanmak çok kolay, vites geçişleri rahat, pedallar yumuşak, direksiyon tüy gibi, frene bastığın gibi duruyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Alıntıları Göster
    Lada 2101.
    4 teker bir direksiyon.

Araba kullanmayı onda öğrendim.
    40'ı geçince bagajı açılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Lada 2101.
    4 teker bir direksiyon.

Araba kullanmayı onda öğrendim.

• spor otomobiller hariç neredeyse kullanmadığım araç kalmadı galiba, eski veya yeni. Bu tecrübeme istinaden toros diyorum başka bişet demiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Alıntıları Göster
    anadol, eski kamyonet skodalar (araç boşken tekerlekleri v şeklinde duranlardan. )

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail64

anadol, eski kamyonet skodalar (araç boşken tekerlekleri v şeklinde duranlardan. )

Alıntıları Göster
    broadway srmüştün değişik bir şeydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

broadway srmüştün değişik bir şeydi

Alıntıları Göster
    Bakımsız her araç bi kere insanı zorlar ama 2 tane klasiği 4 er hafta boyunca bende tattım.

Nam-i Değer Toros ! Araç öyle bir bakımsızdıki düz yolda yarım gaz basmadan kıpırdamıyodu bile. Vites 1 kere düzgün geçse diğerinde geçmezdi, altındaki lastikler sayesinde kuru havada bile buzda gidiyo gibi kayıyo. Yağmurda düz gidemiyosun zaten. Fren için koltuğa sırtını yaslıyosun abanıyosun anca yavaşlıyo. El freni tutmuyo kompresör yok zaten takozla duruyo. Debriyajdan ayağını tam çekiyodun gaz vere vere kaldırıyodun bi nevi otomatik vitesti yani. (balata bitik )

Nam-i Değer 94 Model Kartal S ! Arabanin Lgp ayarından olsa gerek gaz paspasa çok sık değiyordu.Rampadan inerken aha dedim durmicak bu araba napsam falan.Meğer bas bırak yapınca fren daha iyi tutuyomuş.

Edit:Ben lpg ye karşıyım başkasının aracında benzini koyar kendi yakıtımla gezerim aslında ama Kartalın benzin deposunu iptal etmişler hangi akla hizmetse artık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mono Italiano -- 5 Nisan 2013; 21:30:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Bakımsız her araç bi kere insanı zorlar ama 2 tane klasiği 4 er hafta boyunca bende tattım.

Nam-i Değer Toros ! Araç öyle bir bakımsızdıki düz yolda yarım gaz basmadan kıpırdamıyodu bile. Vites 1 kere düzgün geçse diğerinde geçmezdi, altındaki lastikler sayesinde kuru havada bile buzda gidiyo gibi kayıyo. Yağmurda düz gidemiyosun zaten. Fren için koltuğa sırtını yaslıyosun abanıyosun anca yavaşlıyo. El freni tutmuyo kompresör yok zaten takozla duruyo. Debriyajdan ayağını tam çekiyodun gaz vere vere kaldırıyodun bi nevi otomatik vitesti yani. (balata bitik )

Nam-i Değer 94 Model Kartal S ! Arabanin Lgp ayarından olsa gerek gaz paspasa çok sık değiyordu.Rampadan inerken aha dedim durmicak bu araba napsam falan.Meğer bas bırak yapınca fren daha iyi tutuyomuş.

Edit:Ben lpg ye karşıyım başkasının aracında benzini koyar kendi yakıtımla gezerim aslında ama Kartalın benzin deposunu iptal etmişler hangi akla hizmetse artık..

Alıntıları Göster
    Yol tutuşu yüzünden Suzuki Super Carry Camlı Van minibüs en zorlandığım ama en zevk aldığım araçtı. 1990 Model Super Carry ile Antalya yollarında 90 lı yıllarda çok eğlenceli yolculuklar yapmıştım. Virajlarla Korkutur ama şehiriçinde canavar. Sürgülü kapılar, katlanan koltuklarıyla, yükleme kapasitesiyle müthiş bir araç Super Carry. Temizini bulsam hobi amaçlı alırdım.

• 5 20 d varken babamda arada alirdim iyide cok genis dar yolda tirsardim bazen
    308 iyiydi ama abim 3 ay araliksiz bindi vites attikca hirt ediyodu direksiyon sallaniyodu
    focus aldik o iyi rahat ama bagaji kucukmus eski focuslara gore
    impreza varken cok zevkliydi ama dikkatli olmazsak tahtali koy
    legacy iyiydide sorunlu cikti tat vermedi
    525 var babamda mukemmel ya cok zevkli surmesi
    lada surdum lanet olsun basiyon gitmiyo giderse durmuyo bagaj aciliyo ikide bi felaketti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeylerBeyi35

5 20 d varken babamda arada alirdim iyide cok genis dar yolda tirsardim bazen
    308 iyiydi ama abim 3 ay araliksiz bindi vites attikca hirt ediyodu direksiyon sallaniyodu
    focus aldik o iyi rahat ama bagaji kucukmus eski focuslara gore
    impreza varken cok zevkliydi ama dikkatli olmazsak tahtali koy
    legacy iyiydide sorunlu cikti tat vermedi
    525 var babamda mukemmel ya cok zevkli surmesi
    lada surdum lanet olsun basiyon gitmiyo giderse durmuyo bagaj aciliyo ikide bi felaketti
    tüplü şahin. en son kullandığımda rampada 1. vitese geçmeyince kalmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberKnight

tüplü şahin. en son kullandığımda rampada 1. vitese geçmeyince kalmıştım.

Alıntıları Göster
    siz birde traktörden sonra geçin arabanın koltuğuna
    traktörün direksiyonu hidrolik olmayacak
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.