Şimdi Ara

Kullanması en zor binek araç hangisi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
1
Favori
6.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahin, şahin şahin. Şahini kullanabilen her aracı kullanabilir
  • torosla lada samara en zor kullandığım 2 araçtı en güzel en rahat kullandığım accent era'yla blue'ydu çok rahattı 2 araçta kiralıktı ikiside çok iyiydi ama en kötü diyosanız toros'la samara'nın yerini hiçbiri tutamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Tüplü şahin kullananlarda tıra kadar sürer derlerdi ama:)

tırdan uçağa geçiş yapıyorlar
  • Bakımı aksamış 1303s derim başkada birşey demem.
  • debriyajı yüzünden clio ama görüş açıları güzeldi
  • Binek degil ama (1960-1985 arası) Mercedes Unimog kullanan uçak kullanır rahatlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: freezy16

debriyajı yüzünden clio ama görüş açıları güzeldi

Clio 1 1.4 ? çok küçük bi alanda kavrama yapıyodu milim yüksek tuttummu affetmiyodu çat diye 0 a vuruyodu valla. İlk 9 yaşımda kullandım ve 5 kere dur kalk yaptım 5 ide başarılıydı o yaşta babam bile inanmamıştı....
  • bana gòrede toros vitese gecip gecmedini debriyaji birakinca anliyorum vites kolu uzun sanzumanda arkada kaliyo ve 50cm ara kol bagli haliyle 1den 2ye 2karis yol aliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • torosu geri vitese geçirip dar bir alanda dönüş yapabilen insan her aracı rahatlıkla kullanabilir. hidrolik direksiyon ne büyük rahatlık.
  • Reno Symbol. Berbat bir direksiyon ve berbat bir yol tutuş. Ben böyle lanet bir araba görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

quote:

Orijinalden alıntı: freezy16

debriyajı yüzünden clio ama görüş açıları güzeldi

Clio 1 1.4 ? çok küçük bi alanda kavrama yapıyodu milim yüksek tuttummu affetmiyodu çat diye 0 a vuruyodu valla. İlk 9 yaşımda kullandım ve 5 kere dur kalk yaptım 5 ide başarılıydı o yaşta babam bile inanmamıştı....

demek ki clio debriyajı özel yetenek istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

Hyundai Accent Era.

2011 model 20.000 kmde olanını 3 hafta kullandım, sürüşü bu kadar iğrenç bu kadar kötü bir araba görmedim.

arabada oturaklılık namına hiç birşey yok, çok kolay bir şekilde savrulabiliyor. yol tutuş diye birşey yok.

3 haftada 10 kaza atlattım.

Bende bunu yazmak için gelmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

uaz hunter, namıdeğer cenaze arabası böbrek taşınız mı var, eski bir uaz hunter kullanın içinden sağ çıkarsanız taş düşmüş olur.

kilo sorununuz mu var, kol kaslarınız mı zayıfladı, bacaklarınız kaslansın mı istiyorsunuz.

uaz hunter, o direksiyonu döndürürken arni'nin değirmen taşını döndürdüğü kadar çalışmış olacaksınız. pedala her basışınız en az 15 kalori.

vitesi her atışınızdan önce capua shall we beginn diye haykıracaksınız, parmaklarınız ve sağ kolunuz arenadaki spartacus'u kıskandıracak.

http://www.google.com.tr/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&docid=TkplXC5wMns2HM&tbnid=Nb0Z2ah-3N1ZxM:&ved=0CAgQjRwwAA&url=http%3A%2F%2Fcommons.wikimedia.org%2Fwiki%2FFile%3AUAZ-Hunter_on_tracks_1.jpg&ei=HaWGUY6tFcTCswbYuoCgDA&psig=AFQjCNG9VfF13sF-sX1puXhWvLQIPquVqw&ust=1367864989396392

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgozgur -- 5 Mayıs 2013; 21:31:56 >

• 88 model 4 vites kartal kullandınmı sen hiç

direksiyonu döndermek resmen ölüm vites geçişlerini hiç söylemiyorum araba bildiğin yürüyen teneke bir şeyi çalıştırmaya kalksan gerçi çalıştırılacak pek bir şeyi yok ama durup 10 dakika uğraşman lazım
  • eski şahinlerin geri vitesi
    çok ince bi noktası vardır
    debriyaja basınca illaki o noktayı ilk seferde tutturacaksın
    tutturamadın hayatta geçmez bidaha basacaksın debriyaja
    nası bi mekanizmaysa
  • şahin ve dogan ekstra bi kabiliyet gerektiriyor,bence bu araclar icin yeni bi ehliyet sınıfı cıkarılmalı ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Toros kullanan uzay mekiğine kadar kullanır diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum Daha önce hiç Toros kullanmadım.

Sürekli kullandığım R9 var. Arabayı yolda tutması baya zor. Özellikle süspansiyonlar yüzünden çok yatıyor, yanınızdan tır geçse sallanıyor. Park ederkenki zorluğu söylemiyorum bile. Hidrolik direksiyonlu ve debriyajlı arabaya geçince dünya var diyorsunuz hatta o kadar rahat geliyor ki kullanamıyorsunuz Debriyaja basıyor muyum basmıyor muyum anlayamıyordum. Malum R9 debriyajı kendini baya hissettiriyor. İlk fren yapmamı söylemiyorum bile. Az daha cama yapışıyordum

Kullandığınız en zor araç hangisiydi acaba? Sadece eski araçlardan söylemeyin. Çok güçlü araçlarıda kullanması zor olabiliyor. Özellikle ESP yoksa. Hele hele arkadan itişliyse gaza yüklenince g*tü başı ayrı tarafa kayıyor.

ahahahahahah

Ben 86 sahin kullanmıştım direksiyon çok agırdı, fren cok sertti onda cok zorlanmıştım. Bir de 90 model bmw 316 kullanmıştım onunda dış görunusu çok guzel ama arabayı sürmesi berbattı. Spor salonlarına gitmeye gerek yok bu arabaları kullanan otomatikman kas yapıyor zaten.

• Ben araba kullanmayı babamın 94 şahinde öğrendim. Vites değişimi, park ederken direksiyon çevirme iyi kas gücü gerektirir. Zaten herkes istese de kullanamaz. O nedenle şimdiki araçların hepsi bana çok konforlu geliyor.
  • Pejo bipper kullanmıştım o nasıl bir fren sistemidir anlamadım gitti.İlk defa bindim frene bir bastım dreksiyona yapıştım resmen kemer olmasa camdan çıkıcam :) hafif dokunmayla bile araç kazık fren yapıyordu alışması çoook zor...
  • taunus kullanmadım bilemeyeceğim de geçenlerde yeni kasa S350'yi servisin içine sokarken bayağı bir zorlandım. hatta indim sağına soluna baktım geçer mi kurtarır mı diye.

nedense transit tipi araçlarda da çok rahat ediyorum. en uzun en yüksek tavanlısı ya da kasalı olsun o kadar rahat.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.