Şimdi Ara

Kullanması en zor binek araç hangisi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
6.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla binek araç değil ama J9 gerçekten zor bir araba.

Direksiyon dönmek bilmez.
    Hele bir de araba dolu ve eğim de varsa hayatta dönmez.
    Minibüsçü topuzu bu araba için icat edildi.
    Illa arabanın yürümesi lazım. Yoksa dönmek bilmiyor.

Zaten direksiyon dönse tekerlek dönmüyorum diyor bu seferde. Hele bir de uzun Şase varsa Eyvah!
    TIR döner oradan j9 dönmez.

Bir de vitesi var ki dillere destan.
    Arakol öne dönükse şoför yalakası arkaya dönükse ön koltuktaki sade vatandaş vites ile daha fazla haşır neşir oluyor. Hatta göbeki bir abimiz oturuyorsa o araba 4 vitestir. 5. Vites ihmal edilir.
    Zaten o kol o kadar çok yol gider ki ona da km sayacı takmak icap eder.
    "Arabanın vites kolu km si 80.000 dir"

Bir de dışarı hiç ses vermez bu araba. Hepsini içerisinde absorve eder. Şöförün ve yolculuk eden sade vatandaşların kulaklarını kullanır tampon olarak.

Bassan gitmez dursan durmaz dönsen dönmez.

Yolcu ve sürücü konforsuzluğu için en ince detay dahi düşünülmüştür.
    Daha yolcu konforsuzluğuna hitap eden çok şey var ama yeri burası değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 7 Mayıs 2013; 8:08:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

torosla lada samara en zor kullandığım 2 araçtı en güzel en rahat kullandığım accent era'yla blue'ydu çok rahattı 2 araçta kiralıktı ikiside çok iyiydi ama en kötü diyosanız toros'la samara'nın yerini hiçbiri tutamaz

Lada samarra kullanıyorum suan ve corolla ve marea dan rahat geliyor :-) Demek kullandigin lada bakimsiz:-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • direksiyonu olmayan

• Fiat Palio kesinlikle. 2001 senesinde bir dönem peder beyin sıfır palio'su olmuştu, ben de kullanıyordum tabii. Öyle rezalet fren, öyle hızlanma, öyle virajlarda savurma görmedim ben. Viraja hafif hızlı girdiğim için tekirdağ yolunda spin attığımı bilirim. Direksiyonu tüy gibiyde tek artısı. Koltukları o kadar dandikti ki koltukta arka kumaştan (!!) sırtımı kaşıyordum.
  • Toros vs hic kullanmadim beni en cok yoran arac corvette oldu. Debriyaji cok sert ve surekli dikkat istiyor. Yarim debriyaj gaz yapinca bile araba cildiriyor

• zaten kullandığım lada'dan hiçbişey anlamadım gaza basıyorum zor devrini alıyodu benim kullandığımda sorun vardır büyük ihtimal bide benim kullandığım lada'nın vites geçişleri zordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven3112

zaten kullandığım lada'dan hiçbişey anlamadım gaza basıyorum zor devrini alıyodu benim kullandığımda sorun vardır büyük ihtimal bide benim kullandığım lada'nın vites geçişleri zordu

Senin lada da sorun varmış o zamn benim kinin vitesleri rahat geçiyor :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • R9 spring' ten astra h' ye geçince ilk frende ön camdan uçuyodum, Allah' tan kemer takılıydı.
  • sorunun cevabı çok basit tabiki toros rot ayarı yeni yapıldı direksiyon ayarlandı aman alalhım o nasıl bir direksiyon öyle :) millet 60-70 lira verip body e gidiyor gelip kullansa torosu 20 dakka tamamdır zaten :) hele o el freni offf
  • opel vectra 1997, zorlğu problem değil çok rahat araba ama öğle ve sonrası saatlerde göğüse vran güneş yansıyarak aynen camda arabanın göğsünü camda görüyor yolu göremiyorum benim için tek sıkıntısı bu.
    bovet midir nedir tam hatırlamıyorum direksiyonu çok ağır, toros kullanmışlığımda var bir dönemler onun kadar olmasada broadwayden daha ağır olduğuna sizi taahhüd ederim yeri geliyor tek elle yokuş yukarı iken gazı neredeyse kesmişken dönemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coşkun

taunus kullanmadım bilemeyeceğim de geçenlerde yeni kasa S350'yi servisin içine sokarken bayağı bir zorlandım. hatta indim sağına soluna baktım geçer mi kurtarır mı diye.

nedense transit tipi araçlarda da çok rahat ediyorum. en uzun en yüksek tavanlısı ya da kasalı olsun o kadar rahat.

joushkun sanayide çıraklığamı başladın len?
  • Toros'lara laf söylüyorsunuz da ben birkaç defa kullandım farklı araçları çok sıkıntılı değillerdi. Gayet kolaydı.
  • Linea ve Grande Punto'nun hem konsolu uzun olduğundan hem de kaputun ucu görünmediğinden acemi sürücüler için kullanırken zorluk yaratabilir düşüncesindeyim.
  • benim kullandığımda sorun vardır ozaman lada'ya alışkın değilim araç arkadaşımındı sürekli kullandığım bi arabada değil 170 Hp 2009 model hyundai H1 var şuan her işimi görüyor yapmadığım iş kalmadı aldığımdan beri
  • mercedes unimog'ların şanzımanı bile farklı 8 ileri 8 geri şanzıman olanı var geri geri 120 km hızlara çıkabiliyor ama işçilikte ve konforda mercedes'in yerini hiçbir araç tutamaz
  • Kullanması en zor hangisi bilmiyorum ama kullandığım arabalar içinde kullanması en kolay olanı Fiat Linea idi. Önü aşağı doğru ve sağ ve soldaki üçgen camlar görüş alanını genişletiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 13 Mayıs 2013; 11:28:34 >
  • ben araba kullanmayı 85 model torosta öğrenmiştim şimdi tır verseler kullanmam demem o neydi öyle
    tabi şimdinin modern torosu bana göre kesinlikle albea...
  • 206 Van Debriyaj Vesaire Sıkıntı Değilde Direksiyon Dönmüyordu :)
  • Toros kullandım yaklaşık 100 km kadar yok böyle bir direksiyon ve şanzıman. Gerçekten çok kalas bir araç ve bu aracı kullanan her aracı rahat kullanır.
    Not: Araç biraz bakımsızdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

5 20 d varken babamda arada alirdim iyide cok genis dar yolda tirsardim bazen
    308 iyiydi ama abim 3 ay araliksiz bindi vites attikca hirt ediyodu direksiyon sallaniyodu
    focus aldik o iyi rahat ama bagaji kucukmus eski focuslara gore
    impreza varken cok zevkliydi ama dikkatli olmazsak tahtali koy
    legacy iyiydide sorunlu cikti tat vermedi
    525 var babamda mukemmel ya cok zevkli surmesi
    lada surdum lanet olsun basiyon gitmiyo giderse durmuyo bagaj aciliyo ikide bi felaketti

O kadar lüx arabadan sonra ladanın sana bisiklet gibi gelmesi normal :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.