Bildirim
Kullandığınız En keyif ve sürüşü zevkli araç hangisi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mazda 3, ailede 1.6dan guclu arac olmadigi icin performans konusunda bir sey demeyecegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kişi doğdu, öldü, sözü kaldı, bak! Özü gitti insanın, adı kaldı, bak! -
Touareg
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Albea
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ V40 D2 POWERSHİFT TİTANYUM GRİA3 SEDAN 1.6 TDI AMBİTİON STRONİC KIRMIZI -
Laguna 2 ve Mercedes Travego
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
2004 nissan skystar sss
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ (🔴⭕ __skyline__/⭕🔴) -
Simdiye kadar kullandigim arabalar arasinda en cok zevk aldigim 2009 model S350'ydi valla.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 2020 Ford Focus 4 1.5 Ti-Vct 123 Hp AT6-TrendX
2022 Toyota Corolla 1.5 MDS Dream
2022 Skoda Kamiq 1.0 TSI DSG Elite -
2.4 motor 140 bg transit kısa saşi, en çok zevk aldığım oto oldu, her viteste koltuğa yapıştırma hissinden dolayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
E39 5.40iquote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
2.4 motor 140 bg transit kısa saşi, en çok zevk aldığım oto oldu, her viteste koltuğa yapıştırma hissinden dolayı._____________________________ -
Belki eksilenicem ama benim en çok sürüş zevki aldığım araba ilk arabam palio. O kadar araba sürdüm kullandım ama kendi paramla kendi aldığım aracımın tadı bir başka geliyor bana, yaşım daha çok genç belki ilerde aracı değiştirirsem o da tatlı gelir bilmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
2015 Model Mercedes B serisi sürmüştüm en lüks.O da yarım saat falan.İlk otomatik vites sürüşümdü.Sol ayak debriyaj arıyorduquote:
Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91
2.4 motor 140 bg transit kısa saşi, en çok zevk aldığım oto oldu, her viteste koltuğa yapıştırma hissinden dolayı.
Frene basmıştım debriyaj diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yellow Claw -- 10 Eylül 2015; 13:41:43 >_____________________________ -
reoquote:
Orijinalden alıntı: kartalus
Simdiye kadar kullandigim arabalar arasinda en cok zevk aldigim 2009 model S350'ydi valla.
Ben en çok Yeni fiesta sürerken zevk aldım ancak performans pek yok..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Bu memleket tarihte Türk'tü, halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır" -
1- 2007 Bmw 5.35 xd - 3.0 286 hpquote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
2- 2007 Transporter 4 motion - 2.5 tdi 174 hp
3- 2014 Bmw 320i ed - 1.6 170
4- 2007 Golf 5 - 1.4 tsi 140 (kendi aracımız :) )_____________________________ -
94 model Bmw 3.25 direksiyon tepkileri gaza biraz abanınca hemen yanlama isteği çok hoştu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
W220 S600 long, arabadan inesim gelmiyorquote:
Orijinalden alıntı: ahmet3976
94 model Bmw 3.25 direksiyon tepkileri gaza biraz abanınca hemen yanlama isteği çok hoştu.
_____________________________ Sometimes you will never know the true value of a moment until becomes a memory... -
Vw Crafterquote:
Orijinalden alıntı: tyrant1907
W220 S600 long, arabadan inesim gelmiyor
Alıntıları Göster_____________________________ -
Adı lazım değil baş harfi Pquote:
Orijinalden alıntı: Arranger.
Vw Crafter
Alıntıları Göster
_____________________________ Bir denizi, bir de çölü çok severim. Çünkü ikisinin de içinde olduğun kadarsındır. -
Eski aracım W210 2000 model E320 Avantgarde şuan ki aracım 2007 model W211 E200 Komp. Avantgarde olmasına rağmen hala W210'umun performansını arıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93
Adı lazım değil baş harfi P
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican1905 -- 10 Eylül 2015; 15:58:14 >_____________________________
Benzer içerikler
- en iyi wallbox hangisi
- gaz ayarı kısık olursa ne olur
- mantar yama
- renault austral yorum
- ankara plaka sırası hangi harfte 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı