|
GEçen sene arkadaşım rtings sitesindeki inceleme notlarına bakarak tv aldı. Gittim test ettim model numarası yüksek ama gelen ürün yurtdışında orta segment satılan ürün ile aynı. Türkiyedeki müşterileri aptal yerine koyuyorlar. Siz üst model aldığınızı zannediyorsunuz. . Ayrıca nerede panel hatası , kalite kontrolden geçmeyen ürün var Türkiyeye gönderirler. Orta segment tvleri üst modelmiş gibi numaralandırırlar. Kasası ve çerçevesi uyuşabilir ama iç donanım farklı. Model nosuna bir harf ekliyor yada sonuna TR kodu ekliyor bambaşka ürün gönderiyor. Dh forumu Tv Pazarlamacıları ile doldu taştı , şu forumda gerçekleri söyleyenler banlanıyor. Büyük ihtimalle bu konuyuda silecekler. Tv alacaksanız internetteki rtings avsforum vss inceleme puanlarına bakarak değil , mağazada inceleyerek test ederek alın. Görmeyip test etmediğiniz ürünü almayın. Bir dost. Ekleme: Ayrıca alacağınız TV ücreti Tüketici Hakem Heyeti üst limiti olan 30.000 Tl yi geçmesin. Sonra mahkemelerde sürünür durursunuz. .. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 6 Ocak 2023; 11:24:28 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Akıllı özelliklerin bir raspberry ile içinden geçerim. Raspberry bu aralar pahalı. Sizin güzel hatrınıza Odroid C4 olsun. Orange Pi bile olur.
50 dolara içinden geçerim, ki benim TV'nin altında amfi gibi görünen bir kasanın içinde i5 işlemcili HDD serverı var. İçine vm kurup istediğim yazılımı atarım.
işte sen aramanı 47tbwwu diye yaparsan şapa oturursun. Çünkü sıkıyorum, sbu1177 modelinin donanımı iyidir. sht1177 daha kötüdür. Aynı durum bilgisayar monitörlerinde de mevcuttur. 
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı