sizinkilerde de toynak çıkıyor mu?
herkese merhaba...
son 1-2 haftadır dışarıdan verdiğim muhtelif yemek siparişlerinde, ilgili restoranın gönderdiği etmuhteviyatlı yemeklerde etlerin çiinden kemik parçaları çıkmaya başladı...
bu iş istisnasız artarak ilerliyor... krallıktan tutun, yaşlı amcanın çiftliği veya şarkıcı terence trent bile olsa...
en son ünlülerden temel reis siparişinde oldu...
no name mahalle restoranlarını saymıyorum; bir porsiyon iskenderin 300TL civarı olmasına göre, bırakalım da içinden bir zahmet toynak çıksın...
adamlar etin atomlarına kadar kullanmak zorunda ne de olsa...
whatspp çalıştırabilecek en düşük iphone?
herkese merhaba.
konu başlığında da belirttiğim üzere, whatsapp çalıştıraiblecek en düşük iphone modelini arıyorum.
oyun oynanmayacak, telefon amaçlı kullanılacak, mesaj gönderimi yapılacak, whatsapp üzerinden mesajlaşma gerçekleştirilecek.
fotoğraf kalitesi 1. sırada değil, pil ömrünün mümkünse 1 günü çıkarması öncelikli tercihimdir.
bu tarz bildiğiniz bir model varsa, görüş ve fikirlerinizi paylaşmanız makbule gececektir.
şimdiden teşekkürler...
malatya halay takımı! hadi sahneye...
18 => 13 => 33,82
tey tey tey...
34'de şiltlerinizi itina ile takacaklar, merak etmeyin...
nvme için harici kutu tavsiyesi.
iyi günler arkadaşlar, herkese kolay gelsin.
konu başlığında belirtttiğim üzere, nvme için harici bir kutu arıyorum.
bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir marka-model var mıdır? yoksa piyasadaki en ucuz ürünü alsam da iş görür mü? 2 adet almayı planladığımdan fiyat önem taşıyor.
yeni almayı düşündüğüm nvmeler içine, mevcut sistemleri klonlamak için kullanmayı planlıyorum.
klonlama işi bittikten sonra, eski nvmeleri kutu ile kullanmak istiyorum. taşınabilir disk mantığı ile...
Forza Horizon 4 standard edition - 3,99$
iyi akşamlar arkadaşlar.
konu başlığında da belirttiğim üzere, arşivinde olmayan ve almak isteyen arkadaşlar için:
diğer versiyonlar 1-2 dolar daha pahalı, ben standart versiyonu aldım...
200TL'lik bir indirim. fazla sayılmaz, ama bu devirde 1TL'nin hesabını yapar hale geldik...
32GB'ye geçmek isteyen forum üyesi arkadaşlar değerlendirebilir...
Galax 1-Click OC 3X RTX 4070 47NOM7MD7QOC - 21.5k
çok değil 1.5k TL lik bir indirim, ama belki ilgilenen çıkabilir...
Steam Ubisoft oyunları indirimleri...
far cry serisini almamış arkadaşlar için güzel fırsat...
ben 2, 3 ve 4 aldım...
Intel i5-14400F On Çekirdek 2.5 GHz İşlemci
Ekran kartı kurulum videosu.(Yardımcı niteliğinde)
mevcut bir ekran kartını sürücüleri ile kaldırıp sıfır bir ekran kartı kurulumu konusunda yardımcı olabileceğini düşündüğüm bir video...
forumdaki profesyonel üye arkadaşlar zaten bu videoda anlatılanları halihazırda biliyor ve uyguluyordur, fakat bilgisayar konusunda o kadar deneyimli olmayıp amatör bir şekilde ekran kartı kurulumunu kendi başına yapmak isteyebilecek üye arkadaşlar için faydalı olabileceğini düşünüyorum...
markadan bağımsız bir şekilde değerlendirilirse daha doğru olacaktır... bu arada ingilizcesi olan arkadaşlar altyazıları açarak izleyebilirse daha yararlı olacaktır...
Meslek: Teknik Destek(Telekom.)
İlgi Alanları: Bilgisayar, müzik, sinema.
AMD FX 8300, Gigabyte GA-970A-D3, Kingston 2x2GB Hyperx 1600Mhz + Kingston 2x4GB Hyperx 1600Mhz, Seclife HD 5450 1GB 64Bit DDR3, Toshiba 480GB Sata3 SSD + Seagate 2TB Sata3 HDD, Seasonic 750W, Coolermaster ATX Kasa |
0 532 777 47 27 - 0551 551 45 21 Günün her saati arayabilirsiniz... (Suistimal etmeden umarım :-) Kapalıysa ya yeşil otobüsteyim, ya sinemadayım, ya uçaktayım ya da şarj bitiktir... :-) |
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.696
İkinci El Bölümü Mesajları: 102
Konularının görüntülenme sayısı: 26.687 (Bu ay: 265)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.589 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware