Yüzbaşı
28 Temmuz 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 352 (Bu ay: 4)
Gönderileri

herkese iyi akşamlar.

öncelikle konuyu zorla buraya açtırdı forum, burası yeri değil muhtemelen ama kusura bakmayın peşinen...

youtube yeni güncelleme yapmış herhalde, eskiden sağ tarafta oynatma listesi tam uzunlukta olurdu, tavsiye edilen s...k s...k şeyler onun altında kalır görünmezdi...

ama şimdi oynatma listesinin anasını bellemiş SOÇ ler... içinde gezinemiyorum fare tekerliğini deli gibi kaydırmadan...

YouTube oynatma listesi boyu küçüldü... çözümünü bilen var mı acaba?

bunun bir çözümünü bilen var mı?

fazla söze gerek yok, başlık zaten konuyu ziyadesi ile özetliyor...

uzun bir zaman kalmadı... çok değil, birkaç gün sonra konu başlığının ne anlama geldiği herkes tarafından anlaşılacak...  

Hesap uzmanları... (İktidar yanlısı forum üyelerinden yorum beklenir...)
Hesap uzmanları... (İktidar yanlısı forum üyelerinden yorum beklenir...)gazete duvar
'Hesap adamıyım' diyen Bahçeli: İstanbul'un vekil sayısı 98, 9+8: 17, 17 Mayıs Kadir Gecesi, bu tesadüf mü
https://www.gazeteduvar.com.tr/hesap-adamiyim-diyen-bahceli-istanbulun-vekil-sayisi-98-98-17-17-mayis-kadir-gecesi-bu-tesaduf-mu-haber-1613987
Yorumsuz...
Mantıklı geldi...Profesorfaciatwitter
“akp'nin pandemi planı; Maske, mesafe, IBAN. akp'nin deprem planı; Çök, kapan, IBAN. akp'nin hayat felsefesi; Ahirette iman, dünyada IBAN.”
https://twitter.com/Profesorfacia/status/1627328557696294912?s=20
akakce.com
Kingston Fury Beast 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 KF432C16BBK2/16 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-kingston-fury-beast-16-gb-2x8-3200-mhz-ddr4-cl16-kf432c16bbk2-16-fiyati,1332061535.html

sıcak mı veya açıldı mı, bilemedim ama... bekleyen vardıysa benim gibi, 1k altına indi şu an...

herkese iyi akşamlar arkadaşlar.

başlıkta belirttiğim sistem şu şekilde:

Ekran kartsız sistem. Sizce parçalar "genel" olarak yeterli mi?
Ekran kartsız sistem. Sizce parçalar "genel" olarak yeterli mi?teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...
Intel i5 12400F 2.5GHz, 16GB Ram, 500GB SSD Oyun Bilgisayarı | Teknobiyotik
https://www.teknobiyotik.com/intel-i5-12400f-2-9ghz-16gb-ram-500gb-ssd-oyun-bilgisayari.html

n11'deki dükkanlarında 1.500TL daha pahalıya satılıyor, kendi sitelerinde şu an daha uygun görünüyor.

montaj hizmeti ile birlikte 10.2k TL yapıyor.

ekran kartını daha sonradan eklemek için(2. elde düzgün ve hesaplı bir kart bulmak zaman gerektiriyor), sizce genel olarak uygun görünüyor mu? (monitör vb. zaten hali hazırda evde bulunuyor, hem de fazlası ile)

hız aşırtma yapılmadan her şey stok hızları ile, yalnızca oyun oynamak için kullanılacak, elimdeki 10 senelik sistemi(amd fx 8300) artık yenilemek için almayı düşünüyorum.

lga 1700 de gidilecek zaten fazla bir nokta olmadığı için, am4'e nazaran, anakartın en "ölüsü" olmasında sakınca görmedim açıkçası... intel 14. nesilde anakart (kaba tabirle)çöpe gidecek zaten...

fikirleriniz nedir bu konuda? paylaşabilirseniz sevinirim... Ekran kartsız sistem. Sizce parçalar "genel" olarak yeterli mi? 

iyi günler arkadaşlar kolay gelsin.

Aldığım WD diskin seri numarasını sorgulayınca farklı bir ürün çıktı.

18 ekim'de satın aldığım wd elements 500gb harici hdd'nin altındaki pabuçlar olmadığından ilk başta biraz tereddüt etim, ama daha sonra bugün bir sorgulayayım dedim garanti durumunu.

ürünün altındaki model ve seri numarası:

ürünün garanti durumunu sorguladığımda sonuç aşağıdaki şekilde:

garanti sonucunda ürünün dış kutusunun 1TBlik bir diske ait olduğu ve bittiği anlaşılıyor ama işin ilginç yanı, crystal disk info'nun verdiği bilgiye göre içindeki disk seagate ve 500GB:

bu durumda ne yapmam gerekir?

(hepsi burada'daki satıcı adını özellikle paylaşmadım, durumu net anlayamadığım için, ama eğer beni aldatıp kullanılmış veya hasarlı bir ürün gönderdilerse, o zaman forum üyelerini o satıcıdan alışveriş yapmamaları konusunda uyaracağım) Aldığım WD diskin seri numarasını sorgulayınca farklı bir ürün çıktı. 

konu kısmında da belirttiğim üzere tamamen kepazelik...

böyle bir saçmalık nerede görülebilir... kenya ile t...kşehir'in maçları hariç tüm maçlar mbs 2-3...

yav adil bir şekilde çarpışılacaksa, en azından kazanma şansı tanınır oynayan insanlara... ne diim...

yerin yedi kat altından fikir bildiren

meksikalı göçmen

kürtajdan hallice avusturya yerlisi EDIT: "avustralya" olacak

hektar eziği

yalnız süvari yardımcısı

sinoplu avcı

iyilik karşıtı

vs

30 gün 30 gece

ışık hüzmesi

tazminat belgesi

prison break

orhan gazi

uzak optik

spandex

Hakkında
Meslek: Teknik Destek(Telekom.)
İlgi Alanları: Bilgisayar, müzik, sinema.
Forum İmzası:
AMD FX 8300, Gigabyte GA-970A-D3, Kingston 2x2GB Hyperx 1600Mhz + Kingston 2x4GB Hyperx 1600Mhz, Seclife HD 5450 1GB 64Bit DDR3, Toshiba 480GB Sata3 SSD + Seagate 2TB Sata3 HDD, Seasonic 750W, Coolermaster ATX Kasa
Forum İkinci El İmzası:
0 532 777 47 27 - 0551 551 45 21

Günün her saati arayabilirsiniz...
(Suistimal etmeden umarım :-)

Kapalıysa ya yeşil otobüsteyim, ya sinemadayım, ya uçaktayım ya da şarj bitiktir... :-)
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
AMD
Takım
Beşiktaş
Tablet
Padopia
Notebook
Asus
GPS, Navigasyon
WayteQ N350
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH’de
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 2 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.206
İkinci El Bölümü Mesajları: 98
Konularının görüntülenme sayısı: 15.563 (Bu ay: 388)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.166 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.