Şimdi Ara

Sadece Model numarasına bakarak TV almayın. Dolandırılmayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
8
Favori
10.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selamlar. Bir ara nestlenin yazışmaları ortaya çıkmıştı yanılmıyorsam. Ürünlerinde zararlı kalitesiz malzeme kullandığına yönelik. Bilinçlenmek adına bir iki dikkatimizi çekecek bilgi paylaşır mısınız?

https://www.webtekno.com/nestle-ic-yazismalar-urunler-yuzde-60-sagliksiz-h110577.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işin aynısını yerli bir dondurma firmamız da yapmıştı. Gıdadedektifi.com oluşumu ortaya çıkarmıştı hemde. Markanın aynı isimli ürününde Türkiyeye satılanında Süt ve meyvenin toplam oranı % 1,4 iken İngilitere veriyonunda %24.

İngiltere versiyonunda süt ve meyve oranı 17 kat daha fazla. Bunu yapan da yerli firmamız yani kendi memleketini 2. sınıfa koyuyor.

Tv alacaksanız üst model alt model yada orta model farketmeksizin kazık yememek ve kullanılmış urun almamak için yeni seri bekleyin. Zamanını iyice bilin yeni ürün gelecek zamanlarını ( yeni üründen kastım bir üst model. Atıyorum Sony de bu yıl G modeli çıkıyorsa 55xg7000 misal siz 55xh7000 I bekleyin) çıktığı anda yada ilk aylarında alın. Biraz pahalıya alırsınız. Üst model fiyatına orta model falan alırsınız ama milletin kullanilmisini da kullanmamış olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Doğru diyorsun bu 25-30kya satılan OLED QLED Akıllı televizyonların içindeki Akıllı Chiplere bile bi bakıyorsun 1gb ram 2gb ram dandik cpu fln

25k para vermişin hayvan gibi kaliteli panel almışsın. Tamam paneli oldukça kaliteli Ama içindeki Cpu ve ram Şaka gibi..

O yüzden AKILSIZ Paneli kaliteli ucuz bi TV alıp. Raspberry yada mini PC Prodesk gibi yan ürünlerle çok daha stabil ve performansı yüksek bir Android smart TVye dönüştürebiliosunuz.

Hemde Dünyanın parası cebinizde kalıyor.

Bunu yapmayı bilmeyenleri "SMART TV" abi bu deyip Çok Güzel SÖĞÜŞLÜYORLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 4 Ocak 2023; 11:56:33 >
  • Mağaza ışıkları altında kimse tv test edemez. Ettiğini sanır. Bütün falsoları ev ortamında düşük ışıkta ya da karanlıkta görürsün. Mağazada beğenip aldığın tvyi evde beğenmezsen iade edemezsin. Rtings bana göre son derece güvenilir bir site.

PS5 DİJİTAL-SONY65XG9505-AsusB760F wifi ddr5,i7 13700K,Inno3D RTX 4080 iChill X3,Kingston Fury Beast rgb Ddr5 32GB 6000MHZ,Corsair 2tb mp600 pro nh nvme, Fsp hydrogpro hg2-1000w atx3.0,Gamebooster nitro 360 sıvı soğutma,Gamepower warcry atx,Monster aryond a32 v1.3-Citroen EC4X 100kwh.İphone 15 Pro Max 512 siyah.Apple watch Series 9 45mm.Airpods pro 2.nesil.
  • Yıllardır derim 2. 3. sınıf ürünleri tüketiyoruz diye ama dolar bazında bakarsanız çok düşük fiyatlar ortaya çıkar. Youtube de Adem Helvacı var izlemenizi öneririm. Birçok elektrikli elektronik ev eşyaları hakkında güzel yorumları, incelemeleri var. Ben yeni denk geldim. O tv olaylarını, ev eşyalarını çok soran oluyor ona. Hilesini hurdasını anlatıyor.

Ya da direkt hiç kasmayıp ikinci el alınabilir. İkinci el olduğunu bilerek alırsın. Ucuz olur. Sadece Model numarasına bakarak TV almayın. Dolandırılmayın 

Sıfır alıyorum diye ikinci el alıp enayi yerine konacağıma bile bile gider ikinci el alırım. Kafam rahat olur. Sadece Model numarasına bakarak TV almayın. Dolandırılmayın 

Gerçi bana bakmayın. Ben en son 2007 yılında sıfır telefon aldım. 2005 yılından beri bilgisayarımın cpu-ram-ssd gibi küçük parçalarını ABD'den ikinci el alıyorum. Anakart Türkiye'den ikinci el. Yapıştır geç. Beni bilir arkadaşlar. Normal PC ile işim olmaz. Son aldığım işlemci 3900x. İki tane 1tb nvme var falan. Ruh hastası sistemler toplarım. Ama ikinci el. Sadece Model numarasına bakarak TV almayın. Dolandırılmayın 3 yıl oldu sanırım bu sistemi toplayalı. 32gb tam var. Sadece Model numarasına bakarak TV almayın. Dolandırılmayın 

SLR fotoğraf makinesi aldım. İkinci el.

Drone aldım. İkinci el.

Otomobillerim ikinci el.

Bir insan buzdolabını ikinci el alır mı? Beğendiğim bir dolap var. 780 litre hayvanın oğlu. Bulsam alacaktım. Evdekini yazlığa yollayacaktım. Bulamadım.

Ofise tost makinesi aldım. İkinci el. Sadece Model numarasına bakarak TV almayın. Dolandırılmayın 

Ofise klima aldım. İkinci el. Sadece Model numarasına bakarak TV almayın. Dolandırılmayın 

6 ay önce Bosch kombi aldım. İkinci el. 24.000tl kombi. 8000 liraya aldım. Allah bereket versin. Sadece Model numarasına bakarak TV almayın. Dolandırılmayın 

Marantz PM-8003 ampli, ps audio dac, monitor audio rx-8 hoparlör, audioquest RCA kablolar, Mission subwoofer, Chord hoparlör kabloları... Tamamı ikinci el. Sadece Model numarasına bakarak TV almayın. Dolandırılmayın 

TV de alırım yani. Komaz bana. Dandik mal almam ama. TV'de eski de almam. 1 yaşında olacak mesela. Düşünmeden alırım.

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Viewsonic, benq, asus ve Acer'ı göreve davet ediyorum. Sadece Model numarasına bakarak TV almayın. Dolandırılmayın 

42-47-55" monitör üretsinler. Hoparlör bile koymasınlar. HDMI'dan sinyal gelince açılsın. Kesilince 3 dakika içinde kapansın. Kumanda bile olmasın. Sadece Model numarasına bakarak TV almayın. Dolandırılmayın source selection için bir tuş koysun. Tamam abi. Başka şeye gerek yok.

Arc özelliğine bile gerek yok.

Kalanını her türlü ben kendim daha iyi yaparım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kore dışı alsan onu da satıcı alttan saç kurutma makinesiyle (ki o da iddianız-iftiranız) yapabilir. Korelilere yapıyor da Vestel'in kutusunun altı beton mu?

Hahaha beninki böyle değildi eski paket kuzey Kınrıs ab üyesi olmadığı ve aday ülke de olmadığı için eski paketler devam ediyor renkli olanlar mallbora evet Türkiye de hatta evdeyim şimdi sana paketi çekiyorum ama inan tadım farkı ciddi derecede var

almanya dan gelen parlement vardı Kıbrıs dan aldım onu arkadaş a vermiştim arkadaş da farkı söyledi özlemişim dedi yani

şimdi bu pakette Türkiye de üretiliyor Kıbrıs a gidiyor TR de 33 iken 29 a aldım

Sadece Model numarasına bakarak TV almayın. Dolandırılmayın

• 2010 da aldigim 42 inç 3D li Lg tv hala çalışıyor, hiç tamir görmedi.

• Teknoloji ürünlerin de hangi ürün nerede kim tarafından üretildiği çok önemli buraya uzun uzun zacak halim yok. Televizyon da aynı serideki kullanılan panellerde be led lerde bile farklıklar oluyor. Biri demiş ben de o sektörün için de bulundun altan açtım fönle bantladım vs. Bunı zaten bir çok kişi biliyor yapıyorda sende satarken bu teşhir diyeceksin. 12 yıl perakende sektöründe çalıştım bir lez bile teşhiri sıfır diye satmadım. Not ( marka promatörlüğü yapmadım ) her zaman bayi kanalımda çalıştım. Artık markalar tr sitelerinde de bile yanlış bilgiler yazıyor olmayan özelliğe var diyor. Artık bir Avrupa da değil artik afrika ülkeleri kategorisindeyiz. Dikkat edenler olmuştur driver indirirken yada x birşeye kullanım kılavuzu vs için bölge seçiminde avrupada yokuz. Soru olan özelden yazsın uzun uzun anlatayım.

Bu olay avm veya adını veremeyeceğim firmalarda mı oluyor?

• Panel alırsın, buna kontrol kartı da bulursun çalıştırırsın onda sorun yok ama iş görüntü iyileştirme teknolojisine gelince biter. Panellerin çıplak görüntülerini görsen bu ne der kaçarsın. Ancak triluminos, trumotion, pixellence bir sürü her firmaya ait ayrı adlarla belirtilen teknolojiler sayesinde seyredilebilir hale geliyor maalesef. Bir pc monitörü statik görüntüde iyi olabilir ama iş film gibi hareketli görüntülere gelince oyunlarda gecikmelere sebep olan işleme teknolojisinin o görüntüyü tekrar işleyip düzeltme yeteneğinin olmaması sorun yaratıyor. O nedenle tvlerde bu özellikleri kapatmaya yada minimuma indiren game modu bulunuyor. Ekran küçük boyutlu ise belirgin olamayabilir ama 50-60"lere çıkınca bariz titreme, takılma, çizgilenme gibi bozulmalar ortaya çıkabilir.

Mesela ben pc me bağlı 43" 4k monitörümle ps4 pro da oyun oynarken görüntü hızlı değişiyorsa problem oluyor ama 60" plazmada korkunç güzel.

• Bu cihazların çalışma süresini gösteren bişey yokmu gizli kod falan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ekşisözlükte bir yazarın dediği doğru, bizden kaliteye talep yok. Bu ürün kalitesiz diyip almayı durdursak ona göre kalitede üretilmeye başlanır.

Başlığın ilk hali Kore markalarına yönelikti ancak bunu her marka yapıyor, zaten TV konusunda Japon veya Amerikan ürünü dünyada pek kalmadı denebilir,

Samsung, LG, TCL gibi markalar en çok ürün satan firmalar. Yani Kore ve Çin ürünleri. Bazı ürünlerde alt seviye gönderdikleri doğru, ama mesela

şu anki Samsung televizyonumdaki kronik sorunlar ABD'deki ürünlerde de var

İşin üzücü yanı bizim kendi elektronik üreticilerimizin bile bize

2. sınıf ürünleri vermesi. Biz fakir ve firmalar tarafından 3. sınıf olarak görülen bir ülkeyiz arkadaşlar, bunu değiştirmek için ise hiçbir adım atmıyoruz.

Para birimimizin değeri yerlerde, sürekli de çakılmaya devam ediyor. Devlet birşey üretmeden ürünlerin bedeli kadar vergi alıyor.

Adam sana sattığı malı daha ucuza mal edebilmeli ki üstüne vergi de eklenince senin alım gücüne hitap edebilsin.

Saygı görmek istiyorsak güçlü ekonomimiz olmalı, o ülkelerin seviyesine yaklaşmalıyız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.