Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
EKRAN KARTI VE DİĞER BİLİŞENLER ALICAKLAR BU ŞAHISA DİKKAT ⚠️

-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 ay önceydi rx 480 fark verip takaslayacaktık tamam dedi ertesi gün takas için son kez teyitleşmek içi aradım yok ben rx580 anladım diye kıvırdı sanırım önceki dükkan ismi gene game bilmem neydi sonunu değiştirmiş. Kesinlikle üç kağıtçı arkadaş siteminde haklıdır
-
Üç kağıtçı..
-
Gamer World mağazanın önceki adı şimdi adını değiştirmiş internette bu isimle aratın başka forumlardaki şikayetlere denk geleceksiniz 2.el aldığı veya kendilerinin kullandığı ekran kartını temizleyip sıfır diye satıyorlarmış sahte fatura çıkartıyor diyenler de var muhtemelen alacağınız kartlar mining işinde de kullanılmış kartlar olabilir oradan kart alacaklar veya sahibinden ilanlarına denk gelip fiyatı uygun bulanların dikkatine..
-
Bu adam nerdeyse toplaşıp ziyaret etcek kimse yok mu koca şehirde ?
-
Dh de konu açmıştım adı çıkınca değişiklilik yaptı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün
-
İnsanlardaki iyi cesaret ya gerçekten pes, 970 koymuş 5-6 senelik kart kullanılmamış sıfır yazmış birde
-
Sıfır monitör çok ucuz olunca şüphelendim numarasını arattım dolandırıcıymış cidden
-
Sahibinden sitesin de kurumsal olup 1. yıl yazanların çoğu dolandırıcı. Ben bir kere bu hataya düştüm. Kurumsal olduğu için sorumluluk sahibinden sitesin de olması gerekiyor. Ama onlardan da bir sonuç alamadım. 1. Yıl yazanların hiçbirine yanaşmayın arkadaşlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben hic bulasmiyorum bile direk amazon sinerji vs o mecralardan alirim varsin biraz pahali olsun ama temiz olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay tokatçı vay aslında zamanın olacak uğraşacaksın cimer'e falan şikayet etmeli..!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu satıcı hala ürün satmaya devam ediyor. Sürekli isim değiştiriyor adresi esenyurtta.
İlanların hepsi aynı gün koyuluyor ve sanırım biraz insan dolandırdıktan sonra adını değiştiriyor. 2 haftadır ekran kartı bakıyorum şu ana kadar 3 isim değişti :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esenyurt=uyuşturucu esenglıs olarak bilinen fahişeliğin uyuşturucunun silahın mafyanın bol olduğu bir yer toplanmak giden diyen varsa anasını babasını üzmesin boş yere kimse bu şahıs verin avukata o uğraşsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Dh de konu açmıştım adı çıkınca değişiklilik yaptı
|
Üç kağıtçı.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X