Şimdi Ara

Konya Akşehir - Akseki - Manavgat yolu hakkında bilgisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konya Akşehir - Akseki - Manavgat yolu hakkında bilgisi olan var mı ?

Eskişehir'den yola çıkacağım. Aslında Antalya'ya Burdur üstünden gidiyorum. Ancak bu sefer değişiklik olsun diye bu güzergahı kullanmak istiyorum. Akşehir'e kadar yol iyidir diye tahmin ediyorum. Ama bu güzergah hakkında bir bilgim yok. Yakında kullanan varsa tavsiye edermisiniz.

• Bu güzergah çift yönlü yollardan oluşuyor. Ben olsam Burdur yolunu tercih ederdim hem konfor hem güvenlik açısından ama gezmek görmek amaçlı olarak tercih edilebilir tabii ki.

• Instagram iniz varsa bu linkte detaylı açıklamalarım mutlaka okuyunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akseki yolu ne yazıkki çok rampa ve inişli ve aynı zamanda birçok yerde tek şeride düşüyor. açıkcası bir kere kullandım bir daha da kullanmam o kadar net.

farklılık olsun derseniz, burdur dan sonra konya'ya dönerken, eğirdir'in kuzeyinden giderdim. Burdur-keçiborlu, (keçiborludan çıktıktan hemen sonra konya yolu kavşağını görürsünüz)-uluborlu-senirkent-yalvaç yapardım.

Uluborlu-yalvaç arası tek gidiş-tek dönüş yoldur, bir kısım yerde pat patlara rastlarsınız ama genel olarak yol çok sakin, araç trafiği çok az ki, eğirdir'in güneyinden gittiğinizde yol kalabalık olduğu için hem ort hız düşüyor, hem de kamyon-traktör arkasına takıldgınız zaman uzun süre sollama yapamıyorsunuz.

Bahsettiğim uluborlu yolunda, daha sakin kullanım ile ilerlemek mümkün yani sizi yavaşlatan pek bir şey olmuyor bu yolda ve yakıt tasarrufu için ideal güzergahım orası. Vaktiniz kalırsa da, yalvaç da dolaşabilirsiniz ya da sarkıağaç milli parkına uğrayıp o nefis havayı içinize çekmenizi öneririm.

• 7 yıl önce sakarya eskişehir konya beyşehir derebucak akseki oradan da antalya ya indim motosiklet ile gitmiştim yol gayet güzel di değişik güzergahlar her zaman heyecanlı olur yollar boş kuş uçmaz kervan geçmez yerler yol kötü değil bazı bölümler mıcır dı

• bir ay önce gittim, gayet iyiydi

akseki tarafları , rampalar 2, inişler 1 şerit şeklinde. ama gece gitme, gündüz git.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.