Şimdi Ara

Burdur da yaşayan veya okuyan var mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRange -- 25 Temmuz 2017; 1:32:55 >

Orijinalden alıntı: BlackRange

Burdur'dan nasıl bir beklentiniz var hocam? Hangi bölüm? Sıralamanız ne? Isparta, Denizli gibi komşu şehirler tutmuyor mu?

veterinerlik hocam 120 bin dediğiniz şehirlerde yok bölümüm.Beklentım cok yok ama en azından bilgi sahibi olmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123321123321123 -- 25 Temmuz 2017; 1:35:46 >
    Burdur, sınır komuşusu Isparta'ya göre fazlasıyla küçük, minik bir şehrimiz. Hatta daha çok Isparta'nın ilçeleriyle benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Öğrenciyi fazla meşgul edecek aktivite ve etkinlik bulunmaz ve saat 20:00'den sonra şehir genel anlamda Çernobil'e döner. Şehrin kenarında bulunan gölü fazlasıyla güzeldir; şehir, deniz kenarında olmayan bir şehir olmasına rağmen Burdur Gölü şehre hafif nemlilik katar, hatta halk plajı bile açılmıştır. Görülecek bir sürü tarihi esere ev sahipliği eden bir şehir. Kampüsü diğer kampüslere göre yeni sayılır; yavaş yavaş gelişmektedir. Aslında sizin Afyon Kocatepe olma şansı da var. Kısaca Burdur için söyleyebileceklerim, Büyükşehirden gelecekseniz size köy gibi gelecek olan, fazla meşgale bulamayacağınız lakin kısıtlı harcamayla ekonomik yönden birikim yapabileceğiniz mütevazi bir şehirdir. Göller yöresi denen bölgenin en zayıf halkası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRange -- 25 Temmuz 2017; 1:47:49 >

• quote:

Burdur, sınır komuşusu Isparta'ya göre fazlasıyla küçük, minik bir şehrimiz. Hatta daha çok Isparta'nın ilçeleriyle benzerlik gösterdiğini söyleyebiliriz. Öğrenciyi fazla meşgul edecek aktivite ve etkinlik bulunmaz ve saat 20:00'den sonra şehir genel anlamda Çernobil'e döner. Şehrin kenarında bulunan gölü fazlasıyla güzeldir; şehir, deniz kenarında olmayan bir şehir olmasına rağmen Burdur Gölü şehre hafif nemlilik katar, hatta halk plajı bile açılmıştır. Görülecek bir sürü tarihi esere ev sahipliği eden bir şehir. Kampüsü diğer kampüslere göre yeni sayılır; yavaş yavaş gelişmektedir. Aslında sizin Afyon Kocatepe olma şansı da var. Kısaca Burdur için söyleyebileceklerim, Büyükşehirden gelecekseniz size köy gibi gelecek olan, fazla meşgale bulamayacağınız lakin kısıtlı harcamayla ekonomik yönden birikim yapabileceğiniz mütevazi bir şehirdir. Göller yöresi denen bölgenin en zayıf halkası.

kırıkkale hakkında bir bilgin var mı hocam teşekkür ederim bu arada özenle yazmışsın.

• 123321123321123 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nerede ikamet ediyorsunuz? Aslında kampüs/eğitim, şehir olanakları bakımından değerlendirecek olursak Adana Çukurova Üniversitesi bile olabilir. Kırıkkale'ye mi daha yakınsınız, Adana'ya mı? Bu iki yer de şehir olsun, üniversite olsun Burdur'dan daha köklü ve gelişmiştir, aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackRange -- 25 Temmuz 2017; 2:43:7 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam siz nerede ikamet ediyorsunuz? Aslında kampüs/eğitim, şehir olanakları bakımından değerlendirecek olursak Adana Çukurova Üniversitesi bile olabilir. Kırıkkale'ye mi daha yakınsınız, Adana'ya mı? Bu iki yer de şehir olsun, üniversite olsun Burdur'dan daha köklü ve gelişmiştir, aklında bulunsun.

burdurdaki fakülte ülkedeki en büyük

ben bu arada aydınlıyım

adanayı pek düşünmedim zihniyetten dolayı kırıkkalede aynı şekilde biraz ters geliyor

çukurova üni. güzel ama vet. fakültesi başka yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 123321123321123 -- 25 Temmuz 2017; 2:54:18 >
    Hocam aynı üniversiteden mi bahsediyoruz? :D Ben geçen sene gezdim Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini, nezih ve temiz bir ortam ama o kadar büyük değil. Veterinerlik fakültesinin büyüklüğünden bahsediyorsanız ve Burdur içinize sindiyse buradan sonrası size kalmış hocam, tercih sonunda üzülecek bir şey yapmayın yeter ki.

bu arada benim posta da bir oy atarsanız memnun olurum

Hocam aynı üniversiteden mi bahsediyoruz? :D Ben geçen sene gezdim Mehmet Akif Ersoy Üniversitesini, nezih ve temiz bir ortam ama o kadar büyük değil. Veterinerlik fakültesinin büyüklüğünden bahsediyorsanız ve Burdur içinize sindiyse buradan sonrası size kalmış hocam, tercih sonunda üzülecek bir şey yapmayın yeter ki.

veteriner fakültesi bahsettiğim

ya hocam aslında sinmiyorda seçeneklerin dierleri de kötü geliyor bana

https://forum.donanimhaber.com/hangi-universite-ve-sehir-daha-iyidir--127916190

bu arada benim posta da bir oy atarsanız memnun olurum

attım hocam muğla güzel yer üniside iyi

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.