Şimdi Ara

Burdur'a yerleşmek hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burdur'a tayin oldum. hiç bilmediğim bir şehir.
    en güzel kaliteli semti neresidir oturmak için. kaliteli güzel daireleri olan.

Isparta'dan gidip gelmek zor mu olur her gün? daha gelişmiş bir şehir çünkü.

çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burdur'da yaşıyorum İstanbul'dan geldim ve yaklaşık 1 sene oldu.
    Ciddi mana da ben çok seviyorum bu şehri. Trafiği yok, insanı iyidir.
    Gelelim dezavantajlarına İstanbul gibi bir yerden gelince ister istemez insan sıkılabiliyor buna ek olarak aradığınız şeyleri bulmanız bir hayli zor.
    Isparta'dan gelip gitmek zorlar mı derseniz arada dağ yolu var 30 dakikaya gidebiliyoruz genel olarak.
    Burdur gibi bir şehir için kiralar pahalı, Emek Mahallesi iyidir diye düşünüyorum. Öğrencilerin yoğunlukta olduğu, göle en yakın yerlerden bir mahalle.
    Hafta sonları için imkan çok, özellikle kışın kış sporları deneyimleyebileceğiniz Davraz ve Salda kayak merkezleri çok yakın. Yazın ise genellikle yerli halkta dahil herkes Antalya'ya gitmekte.

Genel olarak 1 senelik deneyimim sonucunda Burdur'u ben açıkcası çok sevdim. Stressiz, koşuşturması az, insanların birbirine saygı gösterdiği bir şehir. Hırsızlık olaylarının olmadığı küçük, şirin bir yer.

• _____________________________
  • burdurda yaşamak 1750lerde yaşamak gibidir.

4-5 sene önce yaklaşık 1.5 yıl yaşadım dayanamadım.

üniversitesi beş para etmez liseden hallicedir, akademisyenleri de kötüdür.

insanları da suudi insanlarına benzer bön bön bakarlar.

coğu kişi bucak daha iyi der ama bucak da vasattır.

ama bolca antik kalıntılar vardır. çalışmaktan nefes alabilirsen gezersin.

" - Vatana ihanetin nedeni olmaz, er ya da geç bedeli olur. "
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

Burdur'da yaşıyorum İstanbul'dan geldim ve yaklaşık 1 sene oldu.
    Ciddi mana da ben çok seviyorum bu şehri. Trafiği yok, insanı iyidir.
    Gelelim dezavantajlarına İstanbul gibi bir yerden gelince ister istemez insan sıkılabiliyor buna ek olarak aradığınız şeyleri bulmanız bir hayli zor.
    Isparta'dan gelip gitmek zorlar mı derseniz arada dağ yolu var 30 dakikaya gidebiliyoruz genel olarak.
    Burdur gibi bir şehir için kiralar pahalı, Emek Mahallesi iyidir diye düşünüyorum. Öğrencilerin yoğunlukta olduğu, göle en yakın yerlerden bir mahalle.
    Hafta sonları için imkan çok, özellikle kışın kış sporları deneyimleyebileceğiniz Davraz ve Salda kayak merkezleri çok yakın. Yazın ise genellikle yerli halkta dahil herkes Antalya'ya gitmekte.

Genel olarak 1 senelik deneyimim sonucunda Burdur'u ben açıkcası çok sevdim. Stressiz, koşuşturması az, insanların birbirine saygı gösterdiği bir şehir. Hırsızlık olaylarının olmadığı küçük, şirin bir yer.
    çok teşekkür ederim bu faydalı bilgiler için.
    geldim gezdim .ben de beğendim. ev bakıyorum şimdi. size özelden bir mesaj atıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burdur'da yaşamak 1750'lerde yaşamak gibi değildir tabi ki.
    Üniversitesi de yeni kurulan bir üniversiteye göre imkan olarak iyidir tabi ki imkanlardan yararlanmak isteyene.
    İnsanları Suudi insanlarına benzemez, isteyen istediği gibi giyinir hareket eder, kimse kimseye karışmaz.
    Kimi insanlar kendi içindeki problemleri yaşadıkları şehirler ile bağdaştırabilir, kesinlikle aklınızda böyle sorunlar olmasın.

Bakın bu şehir sakindir, sakinlikten ne anladığınıza göre değişir, kimisine göre sakinlik sıkıcıdır kimisi için nimet.

Bana göre bu şehir kafa dinlemek, para biriktirmek, tarihi görmek ve gezmek açısından gayet yeterli.
    Kışın canın sıkılırsa atlar davraza gider kayağını yapar bir dağ havası alırsın, uzak gelirse Salda Kayak Merkezine gidersin.

Yazın canın sıkılırsa Salda'ya, Antalya'ya gidersin buda bir insana fazlasıyla yeter. Antik kentlerden ve diğer doğal güzelliklerden bahsetmiyorum bile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.