Şimdi Ara

İzmir'i bana sevdirin Lütfennnn!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cremiesto

Eğlence mekanı diyorsan var hatun diyorsan heryerden daha güzeli var havası dersen eve rutubetli olabilir ama güzeldir yazlık mekanlara yakın ulaşımı kolay yemek konusunda tartışılabilinir okadar.

hocam malesef eglence mekanlari iyi falan degil
  • istanbuldan gelen herkes izmiri bi asagilama kotuleme cabasinda.begenmeyen gelmesin zorla mi yazdiniz tercihlerinize?
  • Arkadaş ben izmir'e gitmek için yer ararım millet izmir'i beğenmiyor.
    Çeşme altı,urla,alaçatı falan arabayla gezerim,o yollarda insan mutlu oluyor bildiğin.
    Arkadaşınla marina da oturup bir birayla güzel bir sohbet sonra çıkıp alaçatı'da gezmek.
    Kordon boyunca yürümek.
    Biraz arkadaş ortamın olucak ama onlarda hayattan zevk almayı bilen tipler olucak.
    Yoksa gidersiniz bir yere sap gibi oturursunuz.Çık gez güzelim şehir yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SexandDrugsandRocknRoll

istanbuldan gelen herkes izmiri bi asagilama kotuleme cabasinda.begenmeyen gelmesin zorla mi yazdiniz tercihlerinize?

gelmeden önce böyle bilmiyorduk overrated veya balon tabirini ancak yasadiktan sonra görebildik zorla mı geldiniz nedir abicim ya burda izmirde yapilabilcekler hakkinda bilgi almaya calisiyorum sıkıcı geliyor bana sevdirinden kastım tavsiye verindi ne yapayim nereye gideyim zorlami yazdiniz diyor ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesxoksuz

quote:

Orijinalden alıntı: Burzum.

Arkadaş çevresi çok önemli,saplarla takılıp çiğköfteciye gidiyorsanız biz ne yapalım ?

gidilecek yerleri gördüm diyorum ortam diye parantez içinde belirttim eskişehirin 222 bile değil alsancak kıbrıs şehitleri gerçeltende trnin en overrated şehriymiş

Geleli daha 2 ay olmuş izmiri çözdüğünü sanıyor paşa

bornovadaki kafepi ye gittinmi
    inciraltında çiftekumrulara gittinmi
    alsancakta trene gittinmi
    bayraklıda michelle gittinmi
    bostanlıda öküze gittinmi
    küçükparkta sherwooda gittinmi
    çeşmede marrakech e gittinmi
    kuşadası jimmy's irish bara gittinmi
    foçada balık tutmaya gittinmi
    karaburunda dalmaya gittinmi
    alaçatıda surfe gittinmi
    spil dağında kahvaltıya gittinmi
    folkart towersın oradaki eyvan meyhanesine gittinmi

Eskişehirin 222 sini biz ne yapalım kardeşim.Zaten adamlar ihtiyaç duyarlarsa açarlar izmire bir tane.
    -Hem kız bağlayamıyorsun
    -Hem paran yok
    -Hem gezmeyi bilmiyorsun

Bırakın İzmir İzmirlilere kalsın kardeşim.İzmirde ne iş var ne ortam niye İzmire gelir insanlar anlayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 14bahar

Istanbul gibisi yok

+1 arkadaslar degerini bilin . istanbulda oturup sitem edenler baska sehire tasinirsa anlarlar dedigimi ...
    ha kotu yanlari da yok degil mesela trafik .ama istanbulun trafigini bile ozler duruma gelirsiniz
  • Anlamıyorum şu bitmeyen İzmir konularını ya arkadaş sizi zorlamı getirdiler. Gelmeseydiniz madem geldiniz oryantasyonunuzu sağlam yapında sıkıntı yaşamayın. Yok denizi yeşil yok mekanları iyi değil yok kırmızı ışıkta geçiyorlar lan dengele hangi şehirde kırmızda geçmeyen bir insan varda kalkmışsınız İzmire sallıyorsunuz. Nerden geldiniz newyork'tan paris'tenmi Gelmeyin kardeşim okumayada gelmeyin çalışmayada bırakın bizi kendimizle. Balonmuş nesi balon ? Gidin kardeşim siz trafikte saatlerce bekleyin İstanbulunuz'da yaşayın.
  • Aaaah İzmir'im ahhh
    kadir kıymet bilmez insanlara kalmışsın...
    İzmir bir şehir değil, yaşam tarzıdır
    iyi günler..
  • Bende İzmirliyim ama ne yazsam bilemedim ki.Taşındığın yere göre değişir Karşıyaka filan ise çarşıya çık ortamı çok güzeldir kalabalıkta yürümek filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

Geleli daha 2 ay olmuş izmiri çözdüğünü sanıyor paşa

bornovadaki kafepi ye gittinmi
    inciraltında çiftekumrulara gittinmi
    alsancakta trene gittinmi
    bayraklıda michelle gittinmi
    bostanlıda öküze gittinmi
    küçükparkta sherwooda gittinmi
    çeşmede marrakech e gittinmi
    kuşadası jimmy's irish bara gittinmi
    foçada balık tutmaya gittinmi
    karaburunda dalmaya gittinmi
    alaçatıda surfe gittinmi
    spil dağında kahvaltıya gittinmi
    folkart towersın oradaki eyvan meyhanesine gittinmi

Eskişehirin 222 sini biz ne yapalım kardeşim.Zaten adamlar ihtiyaç duyarlarsa açarlar izmire bir tane.
    -Hem kız bağlayamıyorsun
    -Hem paran yok
    -Hem gezmeyi bilmiyorsun

Bırakın İzmir İzmirlilere kalsın kardeşim.İzmirde ne iş var ne ortam niye İzmire gelir insanlar anlayamıyorum.

Bir İzmir'li olarak duygularıma tercüman olmuşsun.

Bir şehrin güzel gelip gelmemesi size bağlı. Buna bir çok etken dahil. Mali durumunuz, arkadaş çevreniz, etkinlik alanlarınız gibi.

24 yaşındayım. Küçükken yaz tatillerini bir 7-8 sene kadar hep İstanbul'da geçirmiştim. Acaip güzel gelmişti gözüme şehir. Ama herkes para harcamadığım için böyle olduğunu, büyüyüp te bu şehre gelirsem düşüncelerimin değişeceğini söylüyordu. Kısa süre için 1-2 kere gittim. Aynen dedikleri gibi oldu. Paran yoksa gönlünce takılamazsın İstanbul'da. İzmir'de öyle değil. Bak örneğin bu alandan bakarsan bu İzmir için büyük bir artı. Ama maddi durumun iyi olup ta İstanbul'u bırakıp İzmir'e gelirsen mutsuz olman normal. Çünkü kıstas yüksek. Kısaca ilgi alanlarını yazarsan ona göre belki sana İzmir'i sevdirebiliriz.

• Şu an sadece Kordon'da çimlerde olmak için elimde ne varsa veririm. Tercih meselesi, sevmediysen sana bu saatten sonra kimse sevdiremez. Seneye tekrar sınava girersin ve tercihlerine sadece Istanbul'u yazarsın çekip gidersin. Bu kadar net, sıkıntı yapma.
  • Sevecek bir şey Yok.net

Çeşmenin pis denizini övenler akdenizin ay ışığında balığı görünen koylarından haberi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greencher -- 31 Ekim 2013; 12:10:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alın 10'ar tane bira, otur kordona arkadaşlarla muhabbetin dibine vururken sabaha karşı taksiyle eve dön.
  • Valla ne yalan söyleyeyim, İzmir'i duyunca harika bir şehir olduğunu düşünürdüm siyasi fikirlerimden dolayı, ama görünce çok balon bir şehir olduğunu anladım. Tamamen siyasetten dolayı şişirilmiş bir şehir. Türkiye'nin en güzel şehri her bakımdan tartışmasız İstanbul, bulamazsın İstanbul gibi şehir Türkiye'de.
  • Para, tip ve ağzının laf yapmasından bahset bize ? Eğer bunlar yoksa üzgünüm dostum tabi sevemezsin.
  • Ankara'da doğup İstanbul'da büyüdüm. Türkiye'de gezmediğim şehir kalmadı dersem yeridir. Bi Manisa'ya gitmemiştim orayada bu yıl üniversite için gittim ama alışamadım bir türlü(okulu bıraktım).izmir'e yakın vs.vs. diye gittim ama izmir'le alakası yok. izmir güzeldir ama ailen izmir'de değilse herkesin yaşadığı sıkıntıları sende yaşarsın. beklentileri yüksek tuttuysan böyle bir durumla karşılaşmışsındır ki herkese şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki ''Dünyada bir tane daha İstanbul gibi bir şehir yok.'' Evet güvenlik zayıf,altyapısı zaman zaman bocalıyor,bazı insanları kötü,trafiği berbat vs.vs. bu liste uzar gider ama İstanbul'a hem her gün küfredersiniz ama genede vazgeçemezsiniz öyle bir şey. İnsanları kötü olabilir ama coğrafi olarak çok çok çok güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Izmirli olarak bende baska sehirlerde yabancilik cekiyorum normal. Biz Izmirliler sicak kanlidir tanimadimiz kisiye bile kardesim diye hitap ederiz herseye cigdem demeyiz gece kalkip boyoz yeriz. Dertlenince sahilde bira icerken polisler gelince makara muhabet yapariz kumruyu kucuk gevrekcilerden aliriz alsancakta duran taksicilerle abi kardes olup istedigimiz her yere biraktiririz. Biz Izmirliler kardeslerimiz en zor aninda hep yaninda oluruz. Izmirin kizlarini ovmeyiz (baska sehirden gelenler over genelde) neyse aklima geldikce yazarim

Bu tur yazilar beni her zaman gulduruyo biz boyleyiz biz soyleyiz falan

• Zaten sadece konak, alsancak, göztepe, karşıyaka güzel. Gerisi harbiden çöplük.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Izmirli olarak bende baska sehirlerde yabancilik cekiyorum normal. Biz Izmirliler sicak kanlidir tanimadimiz kisiye bile kardesim diye hitap ederiz herseye cigdem demeyiz gece kalkip boyoz yeriz. Dertlenince sahilde bira icerken polisler gelince makara muhabet yapariz kumruyu kucuk gevrekcilerden aliriz alsancakta duran taksicilerle abi kardes olup istedigimiz her yere biraktiririz. Biz Izmirliler kardeslerimiz en zor aninda hep yaninda oluruz. Izmirin kizlarini ovmeyiz (baska sehirden gelenler over genelde) neyse aklima geldikce yazarim

Bu tur yazilar beni her zaman gulduruyo biz boyleyiz biz soyleyiz falan

Saçma sapan yazılar yav bunlar. Şunu yaparız bunu yaparız , sürekli bir kendini övme , "farklıyız biz" havaları. Bende İzmirliyim , İzmir'de yaşıyorum normal hayatta hiç karşıma çıkmadı böyle söyleyenler , hep internette , fw maillerde görüyoruz.

Konu sahibinin açtığı konu ya samimiyetsiz klasik İzmir düşmanlığı ya da kendisi beceriksiz. İzmir'de ortam yapamamış veya aralarına almamışlar bunu. 2 ay sonunda da "İzmir kaka" sonucu çıkarmış. Adam hayatında ilk kez mi deniz görmüş yeşil diyor anlamadım , ben yıllardır yeşil deniz görmedim çıkayım balkona çekeyim fotoğraf masmavi deniz işte.

• izmire okumaya gidenin vay haline

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.