Şimdi Ara

İzmir'i bana sevdirin Lütfennnn!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sarpcore

normaldir.izmir zaten tam bir balon şehir.

şehir bile değil.
    balon bir köy.
  • izmir izmirliye güzel beklentileri yüksek tutmayın sonra hayal kırıklığına uğruyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cococue

Milletin İzmiri kötülemesinin gömmesinin TEK sebebi SİYASİDİR .. Eğlenceli bir şehirdir bura ama cebinde paran olucak cepte 50 lirayla gidip eğlence ararsan bulamazsın tabi doğal olarak denizi yeşil demiş biri denizin yeşil olması kötü değil güzel bişeydir aslında bunu kirli anlamında kullanmamalısın sadece körfez kirlidir ve orası KÖRFEZ olduğu için o şekilde hiç bi şekilde akarı yok su çoğunlukla yer bile değiştirmez orda bunu anlamak coğrafi bi bilgi gerektirir hiç bişey bilmiyosan google earthtan bak nekadar kapalı ve dar bi alan körfez.. eğer doğa seviyosan 3-5 arkadaş toplanın olta takımınızı şortlarınızı alıp çıkıp dolaşabilirsiniz izmirde 100lerce mükemmel koy vardır yani öyle yerler varki sanki ordayken başka boyuta geçmiş gibi hissedersiniz tertemiz suyu .. şehir merkezindede boğucu bi kalabalık yok en azından insan seli olmuyo alsancak konak incialtı küçükpark balçova gidip eğlenebiliceğiniz yerlerdir .. bide bi insan neden istanbulu ister ki insanlar nerdeyse üst üste basarak yürümek zorunda kalıyolar türkiyenin pisliğinin yüzde 90 ı orda mafyası hırsızı kapkaççısı esrarkeşi balicisi istanbulda nazı elit yerlerde bile geceleri tehlikeli ama izmirde öyle değil izmirde bikaç semt var tehlikeli olan oralarda sadece gece değil 24 saat tehlikeli gerisi rahat keyfine bak ... Eğlence arıyosan PARALAN .. Huzur sakinlik ve sessizlik .. çeşmede kuşadasında huzur arama çok yanlış yerler oralar oralarda eğlence var .. PARAN VARSA ayrıca eğlencenin ucuz olduğu şehir hiç yok ;) bu sadece izmire göre bişi değil .. git karaburuna mordoğana özdere de olabilir .. insanların ön yargısını kırmak zordur .. birde tahminimce senin arkadaş ortamında yok ortam olsa böyle sıkılmazsın izmirde olduğunun bile farkına varmazdın bence iyi eğlenceli bi arkadaş ortamın olduktan sonra şehrin önemi yok .. anladığım kadarıyla pekte uyumlu değilsin .. ayrıca yukarda arkadaş yazmış buranın apaçiye ihtiyacı yok zaten yeterince çoğaldı .. bide izmirlilere ahlaksız derler kafir gözüyle bakarlar ama burdaki hanım kızlarıda götürmenin yolunu ararlar akşama kadar onu düşünrler izmire gitsemde kız yapsam bu durumda ahlaksız ve kafir olan kim ??? ... işin zor kolay gelsin

körfezin pis olmasina doğallik dedi sonrasini okumadim hocam marmara adasinin iki yakasi da körfez bandirmayi b.k götürürken erdek in mavi bayraği var lütfen ayrica konunun tarihine bakin
    edit: kastim marmara yarim adasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberforth -- 31 Ekim 2014; 1:05:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• körfezin pis olmasina doğallik cümlesini nerde kullanmışım ? kendi yazdığım yazıyı 3 kere okudum ama göremedim
  • sen benim buraya gel de hayatın zehir olsun.İzmirdesin bide sevmedim diyosun.Nasi bi insansin sen anlamadim ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

körfezin pis olmasina doğallik cümlesini nerde kullanmışım ? kendi yazdığım yazıyı 3 kere okudum ama göremedim

denizin yeşilliği körfez olmasindan değil hocam pislikten plankton sayisinin aşiriliğindan bakteriden mikroptan atilan atiklarin plaktonlari aşiri besleyip hizli üremesine sebep olmasindan yeşil doğal değil anlayacağiniz pisliğin rengi bir lododosta gerçek yüzünü görürsünüz izmir denizinin

• sen orda dmek istediğimi anla bence sonra yaz .. genel kanıda yeşil görülen denizler kirli değil güzelliktir güzel olur yani bir çok el deümemiş koyda deniz suyu yeşile yakın renktedir durgun ve yeşil ben pisliğe yeşil denmesinden rahatsız oldum .. ayrıca körfezin pis olmasına katılıyorum ben temizdir demedim zaten ayrıca yeşil değil siyah gibi çok koyu lacivert bir renkte bazen .. ... ama bütün ege denizinin izmire vuran bölümleri kirliymiş gibi konuşuyosunuz tuhaf :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cococue -- 31 Ekim 2014; 1:25:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarpcore

normaldir.izmir zaten tam bir balon şehir.

Anadolu çomarları ve primatlar olmasa gayet memnunuz şehirden. Tabi İzmir'i kötüleyenler nasıl beklentilerle gelip umduğunuzu bulamıyorsunuz bilemem ama bizim belediyecilik dışında hiç bir sıkıntımız yok.
  • quote:

sen orda dmek istediğimi anla bence sonra yaz .. genel kanıda yeşil görülen denizler kirli değil güzelliktir güzel olur yani bir çok el deümemiş koyda deniz suyu yeşile yakın renktedir durgun ve yeşil ben pisliğe yeşil denmesinden rahatsız oldum .. ayrıca körfezin pis olmasına katılıyorum ben temizdir demedim zaten ayrıca yeşil değil siyah gibi çok koyu lacivert bir renkte bazen .. ... ama bütün ege denizinin izmire vuran bölümleri kirliymiş gibi konuşuyosunuz tuhaf :)

hocam konuyu okudunuz mu bilmiyorum da bahsi geçen merkeze bağli 21 ilçe urladan falan bahseden olmadi kafami dinlemek istediğimde urlaya karaburuna gitmiyorum maalesef alsancakta oturuyorum şikayet edilen kisim da orasi asil siz çok yanliş gelmişsiniz 2 3 mesaja bakarak karakter analizi yapmayin maddi durumumun iyi olduğunu söylemiştim GençKen adli şirket şirket dde denmez ama organizasyon grubu diyelim neyse o grupta orta kademe bir organizatörüm gelir ve ortami ssağliyor çene çalmayiniz konu açilali 1 yil olmuş uplayip izmir faşistliği yapmayin son olarak napoleon (gazi kadinlar) yapilacak olan cadilar bayrami konsepti partinin organizatörüyüm davetlisin

• herşeye faşist demek moda oldu ya millet izmire gavur desin b-k desin bizde oturalım sırıtalım .. ne güzel bişeyler organize ediyosun işte arada sende eğlen bence .. konu zaten 3-4 mesajdan oluşuyo sonrası konudan sapmış izmire çamur atma olarak devam edip ilerlemiş .. eğlenceden kastınızı anlamadım ben açıkçası neyse buda buraya son yazımdır .. kolay gelsin
  • quote:

herşeye faşist demek moda oldu ya millet izmire gavur desin b-k desin bizde oturalım sırıtalım .. ne güzel bişeyler organize ediyosun işte arada sende eğlen bence .. konu zaten 3-4 mesajdan oluşuyo sonrası konudan sapmış izmire çamur atma olarak devam edip ilerlemiş .. eğlenceden kastınızı anlamadım ben açıkçası neyse buda buraya son yazımdır .. kolay gelsin

moda değil gerçek
    biz izmirliyiz yapariz
    biz izmirliyiz doğuştan zekiyiz
    izban
    izelektrik
    izsu
    izbeton
    izasfalt
    çiğdem
    bayoz
    izmirliyiz kitap okumamiza gerek yok

• Havasiyla insani yeter. İstanbul kadar eğlenceli olmayabilir ki değil fakat benim beklentilerini karsilamakta.... İstanbul un yabanciligi ve trafiğinde bogulacagima....

• Sıradan bir şehir işte. Öyle İstanbul gibi mega kentlerle karşılaştırmak bile yanlış.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.