Yarbay
29 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
49 üye
Görüntülenme
Toplam: 416 (Bu ay: 1)
Gönderileri

silinsin

İstanbulda olan dostlar kadıköy çevresinde alkollü bir dh zirvesi fena mı olur?

Selamlar

Uzun süreli tecrübelerimle sürekli olarak 3D Yazıcı satıyorum. İlgilenenler için yardımcı olabilirim. Yerim İstanbul Ümraniye'dedir.

Filament - Yedek Parça Satışı da yapmaktayım. Kurulum tamirat konularında da yardımcı olabilirim.

Güncel Fiyat --- Ender 3 V2 Creality Metal Extruder ve Sert Tabla yayı setli Fiyat 4750TL

Şuan çok büyük manipülasyon dönüyor TELE1 i açın

Arkadaşlar aracımı geçen hafta aldım. 1.5 Dci 75HP 2019 Kasa.

-2.viteste sanki çekişte düşük devirlerde bayılma var. Hızlanınca yürüyor ama. Bu normal mi 2.vitesi böyle mi bu aracın?

-Bu aracın servis bakımları kaç binde bir yapılır? En son geçen sene ağustosta 81 binde bakıma girmiş şuan 94 binde aracım.

Teşekkürler şimdiden

Selamlar

Aynı ağa bağlı iki notebooku biri ana bilgisayar olmak üzere kontrol etmek istiyorum. Modemde internet olmayacak sadece köprü görevi görecek. Bunu litemanager programı ile yaptım fakat viewer bilgisayarda çok kasılmalar oldu. İki pc arasında da mesafe var. Akıcı kullanılabilecek şekilde bu olayı nasıl halledebilirim?

MSİ GL75 Leopard RTX2060 ekran kartlı notebookta mavi ekran hatası alıyoruz.

NVİDİA Driverları iki kere üst üste yüklüyorum bazen NVİDİA Control panele girince mavi ekran veriyor. Bazen oyun açınca veriyor. ,Mavi ekranda nvlddmkm.sys video tdr failure hatası veriyor ve bilgisayarı baştan açınca nvidia control paneli silinmiş oluyor. Çözüm ne olabilir

GL75 Leopard 10SER Notebook kullanıyorum.

Nvidia ekran kartı ve İntel var fakat Nvidiayı bir türlü aktif edemiyorum. Nvidia control panel açılmıyor. Masaüstü sağ tık yaptığımda görünmüyor. Aygıt yöneticisinde de Kod 43 hatası veriyor nasıl çözebilirim

DDU ile ekran kartını silip yeniden yükledim yine aynısı oluyor

Özellikle kadınlardan destek bekliyoruz. Üniversite öğrencisi geçimini zor sağlayan bir arkadaşım bu işe giriyor. Beğenip etkileşimini artırırsanız bir nebze fayda oluruz

www.instagram.com
Parla Accessoire (@parlaaccessoire) • Instagram photos and videos
https://www.instagram.com/parlaaccessoire
MechVanimyoutube
Bu Kanalda Mekanik çalışma prensiplerinin video ile 3D çizimlerinin gösterimleri ve animasyonları bulunmaktadır. In this Channel, there are drawings and animations of the video and 3D drawings of the Mechanical works.
https://www.youtube.com/watch?v=LaImL35hfAs

Şimdilik basit animasyonlar yapıyorum

Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
SSS || Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
İsviçresiz Bilim adamıyım

Hakkımda:
tekir benim kucuk bebegim
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
((( Notebook ))) HP PVL DV6 2145ET
Otomobil
Jeep
Mobil cihaz
Zenfone 5
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PS3
Takım
Fenerbahçe
TV
TV
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15.056
İkinci El Bölümü Mesajları: 41
Konularının görüntülenme sayısı: 141.239 (Bu ay: 2.804)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.160 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.