Şimdi Ara

İzmir'i bana sevdirin Lütfennnn!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir de ilk senem fakat hiç alışamadım gidilecek bütün yerlere gittim (ortam olan) fakat cok dandik bi şehir gibi geliyor hala kıramadım bunu hala rahatsiz ediyor bu beni yapılacak bişeyler söyleyin

edit:finansal ve kari kiz ortamindan hiç bahsetmedim nerden çıkardınız anlayamadım
    Bandırmalıyım finansal durumum izmire yeter alaçati çeşme şirince ve selçuk gidilen ilçeler 2 ay dediğime bakmayin gezdim baya ilçelere lafım yok benim problemim merkezde inciraltında kaıyorum üni ege

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberforth -- 31 Ekim 2013; 20:11:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• normaldir.izmir zaten tam bir balon şehir.
  • Nesini sevdirelim kardeş .,
  • Istanbul gibisi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: muaz1984

Nesini sevdirelim kardeş .,

cok duzensiz ve eğlenceli değil denizu yemyeşil istanbulda 20 milyon insan var ama denizi mavi akıntı var falan demeyin şimdi yatırım yok insanları pasif gibi aslında içimda hala istanbulun burukluğu var keşke bi tercih üste alsaydım istanbulu
  • Ben de istanbuldayim gel degiselim.

Mumkun olsa keske
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Ben de istanbuldayim gel degiselim.

Mumkun olsa keske

hocam istanbulun nesini değişeceksin kalabalıktan mı bıktın üniye gelen istanbullu arkadaşlarım burada çok sıkılıyor aktif bi yer olmadığını söylüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • izmiri sev
  • izmir aile şehridir. efendilik şehridir. burada güzel bir işin güzel bir evin iyi bir ailen olacak. 4x4 şehirdir. öyle gençlerin apaçilik yapacagı bir şehir veya ünili gençlerin amerikan tarzı hayat sürecegı yer değildir.
  • İzmir=Balon
  • Maalesef hocam İzmir bu. İnsanların kalitesi olmasa çekilmez bu şehir
  • Izmirli olarak bende baska sehirlerde yabancilik cekiyorum normal. Biz Izmirliler sicak kanlidir tanimadimiz kisiye bile kardesim diye hitap ederiz herseye cigdem demeyiz gece kalkip boyoz yeriz. Dertlenince sahilde bira icerken polisler gelince makara muhabet yapariz kumruyu kucuk gevrekcilerden aliriz alsancakta duran taksicilerle abi kardes olup istedigimiz her yere biraktiririz. Biz Izmirliler kardeslerimiz en zor aninda hep yaninda oluruz. Izmirin kizlarini ovmeyiz (baska sehirden gelenler over genelde) neyse aklima geldikce yazarim
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrepyusuf

izmiri sev

bu adamın yorumları bitiriyo beni
  • Aynı ben. Bu sene geldim izmire. Ama bi üste istanbul yazmadığım için çok pişmanım
  • Vallahi ben de İstanbul'da doğup büyüdüm. İstanbul'da okuyorum. Bazen keşke İzmir gibi bir şehirde okuyabilseydim diyorum da İzmir'in bu kadar gömüldüğünü ilk defa görüyorum.
  • benim 4. senem halen alışamadım
    şaka bir yana izmire çok büyük beklentiyle geldiğimiz için böyle oluyor bence.yoksa fena değil yani.
    ama o eskimişlik havası var beni en çok o şaşırtmıştı.kaldırımlarından yollarına binalara kadar herşeyde bir eskimiş havası var.en azından marmara bölgesine göre bunu söyleyebilirim.
    ben sakaryalıyım , çatalca kocaeli diye tabir edilen bölge izmire 10 basar bence.
    izmirde insanlar kırmızı ışıkta geçiyorlar halen , kamera sistemi bile yok.
    doğal güzellik desen yok , karşıyakadan dağdan 20 km gidip el kadar bir göle gidiyorsun , onun dışında göl yok.dağlar çıplak ağaçlık biryer yok.
  • Arkadaş çevresi çok önemli,saplarla takılıp çiğköfteciye gidiyorsanız biz ne yapalım ?
  • Şimdik ne yazsam bilemedim
  • Eğlence mekanı diyorsan var hatun diyorsan heryerden daha güzeli var havası dersen eve rutubetli olabilir ama güzeldir yazlık mekanlara yakın ulaşımı kolay yemek konusunda tartışılabilinir okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burzum.

Arkadaş çevresi çok önemli,saplarla takılıp çiğköfteciye gidiyorsanız biz ne yapalım ?

gidilecek yerleri gördüm diyorum ortam diye parantez içinde belirttim eskişehirin 222 bile değil alsancak kıbrıs şehitleri gerçeltende trnin en overrated şehriymiş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.