Şimdi Ara

İzmir'i bana sevdirin Lütfennnn!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
3.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Burda tayyip sevilmiyor ondan.

Yazın gitmiştim,kordonda yerde yazıyordu O.Ç diye gülmekten öldüm
    İzmir güzel şehir,kahvaltı kültürlerine hayran kaldım ama gel gör ki Eminönündeki balık ekmekçiler gibi bi yer aradım bulamadım bir türlü en büyük eksisi bu bence.Denizin dibinde balık ekmekçi olmaz mı.Urla tarafında minibüste balık ekmek yapan birini gördüm hemen gittim neler var diye bir tek sardalye var dedi,mecburen aldık ama berbattı.
    Ha bir de balkonları ev kadar adamların,balkonun birinde gördüm salıncak kurmuşlar,biri sallanıyor diğerleri kahvaltı yapıyordu,gel keyfim gel.

• arkadaşım izmirde dostun varsa keyfi çıkar şehrin yoksa sana geçiş olsun hiçbir zaman sevemezsin sen şu an istanbuldakileri düşünüyorsun özlüyorsun. şehrin artıları çok ama eksileri de var bunu yadsıyamayız ama katlanmak zorundasın bazı şeylere türkiyede yaşıyorsun sonuçta mükemmel diye bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

Burda tayyip sevilmiyor ondan.

Yazın gitmiştim,kordonda yerde yazıyordu O.Ç diye gülmekten öldüm
    İzmir güzel şehir,kahvaltı kültürlerine hayran kaldım ama gel gör ki Eminönündeki balık ekmekçiler gibi bi yer aradım bulamadım bir türlü en büyük eksisi bu bence.Denizin dibinde balık ekmekçi olmaz mı.Urla tarafında minibüste balık ekmek yapan birini gördüm hemen gittim neler var diye bir tek sardalye var dedi,mecburen aldık ama berbattı.
    Ha bir de balkonları ev kadar adamların,balkonun birinde gördüm salıncak kurmuşlar,biri sallanıyor diğerleri kahvaltı yapıyordu,gel keyfim gel.

tam alsancak iskelenin ordan kıbrıs şehitlerine girmeden oradaki sokakta balık ekmekçi vardır çok da güzel yapar daha rahat bulmanız için kıbrıs şehitlerinde giderken ösym binasının ordan içeri kıvrılın kilseyi geçin sahile çıkmadan hemen solunuzda kalır benim favori mekanımdır. karşısına doğru taner abinin tekeli vardır içki alana wc beleş muhabbeti de sağlamdır başka merak ettiğin yer varsa bildiğimiz kadarıyla cevaplamaya çalışırım

• Sevme geri dön...
  • Lütfen gider misin o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hahayouaredead

quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Izmirli olarak bende baska sehirlerde yabancilik cekiyorum normal. Biz Izmirliler sicak kanlidir tanimadimiz kisiye bile kardesim diye hitap ederiz herseye cigdem demeyiz gece kalkip boyoz yeriz. Dertlenince sahilde bira icerken polisler gelince makara muhabet yapariz kumruyu kucuk gevrekcilerden aliriz alsancakta duran taksicilerle abi kardes olup istedigimiz her yere biraktiririz. Biz Izmirliler kardeslerimiz en zor aninda hep yaninda oluruz. Izmirin kizlarini ovmeyiz (baska sehirden gelenler over genelde) neyse aklima geldikce yazarim

abi izmirliyim, fakat şu buna şöyle deriz, şunu şöyle yaparız muhabbetlerinden nefret ediyorum.

ayrıca izmir apaçi, çingene mıçan. deniz kıyıları dışında içeriye gittikçe serseri kaynayan bi şehir. buca/ şirinyer de oturuyorum, hergün bi tip illa bulaşıcak. apaçi kaynıyor resmen. haa bir çoğu şehirden daha rahattır şuan. fakat pek o övünülcek yanı kalmadı izmirin.

Bu konuda haklısın buca tarafları çok fena olmaya başladı ben F.Altayda oturuyorum bizim burda çok fazla yok ama Güzelyalıya artık apaçiler krolar geliyor

• okul için izmirden istanbula gelen birisi olarak söylüyorum öğrenciysen istanbulda okuyacaksın arkadaş ne izmir ne başka yer
    izmirin biraz overrated olduğu doğrudur insanlar beklentilerini çok yüksek tutuyor neden anlamış değilim
    fakat sen mesajda 2 aydır gitmediğim ortam kalmadı demişsinde bu doğru olaydı bu konuyu açmazdın izmir arkadaşlarla tanıdıklarla güzeldir ortamla güzeldir
    2 ayda kendine güzel bir arkadaş çevresi edinemediysen vay haline...
    sana tavsiyem dediğim gibi güzel bir arkadaş çevresi edin ve kesinlikle çeşmede yazlığı olan bir kanka yap mayıs-hazirana doğru faydasını görmeye başlarsın
    havalar soğukken bende pek sevmem nisandan itibaren izmire bir neşe gelir
    yazlıklı kanka candır unutma
  • Mert_Jeksin kullanıcısına yanıt
    öyle gençlerin apaçilik yapacagı bir şehir ? kardeş sen yenisin galiba bucaya gelmedin hiç galiba :D
  • İzmir mi Ankara mı daha orijinal bir şehir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khal Woof -- 31 Ekim 2013; 19:24:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesxoksuz

İzmir de ilk senem fakat hiç alışamadım gidilecek bütün yerlere gittim (ortam olan) fakat cok dandik bi şehir gibi geliyor hala kıramadım bunu hala rahatsiz ediyor bu beni yapılacak bişeyler söyleyin

Sen izmiri sevsende izmir seni ve senin gibileri sevmez kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: enesxoksuz

quote:

Orijinalden alıntı: Burzum.

Arkadaş çevresi çok önemli,saplarla takılıp çiğköfteciye gidiyorsanız biz ne yapalım ?

gidilecek yerleri gördüm diyorum ortam diye parantez içinde belirttim eskişehirin 222 bile değil alsancak kıbrıs şehitleri gerçeltende trnin en overrated şehriymiş

Geleli daha 2 ay olmuş izmiri çözdüğünü sanıyor paşa

bornovadaki kafepi ye gittinmi
    inciraltında çiftekumrulara gittinmi
    alsancakta trene gittinmi
    bayraklıda michelle gittinmi
    bostanlıda öküze gittinmi
    küçükparkta sherwooda gittinmi
    çeşmede marrakech e gittinmi
    kuşadası jimmy's irish bara gittinmi
    foçada balık tutmaya gittinmi
    karaburunda dalmaya gittinmi
    alaçatıda surfe gittinmi
    spil dağında kahvaltıya gittinmi
    folkart towersın oradaki eyvan meyhanesine gittinmi

Eskişehirin 222 sini biz ne yapalım kardeşim.Zaten adamlar ihtiyaç duyarlarsa açarlar izmire bir tane.
    -Hem kız bağlayamıyorsun
    -Hem paran yok
    -Hem gezmeyi bilmiyorsun

Bırakın İzmir İzmirlilere kalsın kardeşim.İzmirde ne iş var ne ortam niye İzmire gelir insanlar anlayamıyorum.

gittim arkadasim gitmesem soylermiyim hic siniftan izmirli elemanlarla ttakiliyorum sorun olmuyir mekanlar zaten inciralti kykda kaliyorum gazi kadinlarda sadece rock n beer e oturdum digerlerine ggirdim merkezde bulunanlar icin konusuyorum ayrica finansal hicbir bilgi vermedim ayrica kizlardanda bahsetmedim paran yok kiz yok diyorsun arkadasim ya lutfen

• quote:

Orijinalden alıntı: xxXarkantosXxx

okul için izmirden istanbula gelen birisi olarak söylüyorum öğrenciysen istanbulda okuyacaksın arkadaş ne izmir ne başka yer
    izmirin biraz overrated olduğu doğrudur insanlar beklentilerini çok yüksek tutuyor neden anlamış değilim
    fakat sen mesajda 2 aydır gitmediğim ortam kalmadı demişsinde bu doğru olaydı bu konuyu açmazdın izmir arkadaşlarla tanıdıklarla güzeldir ortamla güzeldir
    2 ayda kendine güzel bir arkadaş çevresi edinemediysen vay haline...
    sana tavsiyem dediğim gibi güzel bir arkadaş çevresi edin ve kesinlikle çeşmede yazlığı olan bir kanka yap mayıs-hazirana doğru faydasını görmeye başlarsın
    havalar soğukken bende pek sevmem nisandan itibaren izmire bir neşe gelir
    yazlıklı kanka candır unutma

agalar nerden cikariyorsunuz gidip görmesem neden böyle bi konu açayim yurttan bi arkadas var öküzün sahibinin yeğeninin kankasi o elemanda bornovadaki soytariyi acmis yani gidip gordum sinifimdada ortamci izmirliler var beraberiz gidiyoruz ya anlamiyorum ya gormesem neden bu kadar net konusayim lutfen ya

• ben sevmem gittim gördüm yine sevmem sevmek için uğraşmam da
  • Bir esprisi vardır gel ordan sevdireyim.

+ İzmirli kızlar uyandıklarında ilk ne yaparlar?
    - Bilmem.
    + Evlerine giderler.

Sevdin mi kardeşim?
  • izmiri sevebilmek icin iki ihtimalin var.
    ya orda doğup sevmek zorunda kalıcaksın yada deli olman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bir esprisi vardır gel ordan sevdireyim.

+ İzmirli kızlar uyandıklarında ilk ne yaparlar?
    - Bilmem.
    + Evlerine giderler.

Sevdin mi kardeşim?

ekside okumustum fakat konuyu kiz yonunden ve finansal acidan problemim yok diye editledim diye hatirliyorum daha izmirli kiz arkadas aramadim biraz burunlari havada gibi unidekiler yetiyor komuyi actigima pismanim bi uzerime grejuva atesi atmadilar ben ne diyom adam ne diyo deniz yesil iste ulan kokuyor milliyette okudum ya halk sikayetci diyo adam hala masmavi diye mesaj atiyor karsiyaka konak binmedi galiba joc pasaport ilmaninin alsancak yonune bakmadi galiba nereye getirdiler yok istemiyosan git seviyeye bak ben diyorum tavsiye ver adam diyor istemiyorsan git he allahim ya finansan olarakta bateri dersi veriyorum iyi getirisi var artik yazmasinlar bari

• çıktı bi tip daha 2 ayda izmir i tanıyan gelme istemiyoruz zaten çokta istiyorduk seni.
  • Hocam seni Ksk nin maclarina gotureyim ayrilmak istemezsin o zaman Izmirden

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister Spak

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

buca kemer kadifekale limontepe Gültepe buralari gezmedikten sonra ne izmirin den bahsediyon sen

tepecik yok listede

Yamanlar ile Guzeltepe yide unutmussun

• izmirli biri olarak çoğu yorumu üzülerek okudum nedeniyse hala bu megaköyü savunmaya çalışan zavallıların olması, tamam izmir bir istanbul olamaz ama neden bir antalya olmasın? hemen savunmaya geçiyorsunuz, kentin gelişmesi için baskı yapmıyorsunuz, savunmalara bak izmir güzelmiş,çok medeni insanlar varmış,kızları güzelmiş mişli muşlu nedenler ama bundan 20-25 yıl önceye gidilse izmir denilince fuarı,teleferiği v.s gibi onlarca sebeb söylenebilirdi,türk filimlerinin çoğu izmirde çekilirdi,fuara tüm ünlüler gelirmiş ve çok prestijli bir yermiş, şimdi ise geriye giden memur kenti oldu ne yazık kş
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.